790 reviews   |   4.6 / 5.0

Huis verhuren Roosendaal

123Wonen is gespecialiseerd in de verhuur van uw woning in Roosendaal of omstreken. Heeft u een huis in Roosendaal dat u wilt verhuren? Dan heeft u de juiste verhuurmakelaar gevonden! Dankzij onze kennis van de lokale woningmarkt en vele ervaring zorgen wij ervoor dat uw woning snel verhuurd wordt. Tijdelijke verhuur omdat u naar het buitenland vertrekt? Of verhuren aan de aantrekkelijke doelgroep expats? Wij kunnen u hierbij helpen.

De juiste huurder vinden

Wilt u uw huis of appartement verhuren in Roosendaal? Ook in Visdonk, Nispen, Oudenbosch en Kruisland hebben onze verhuurmakelaars veel ervaring met de verhuur van huizen. Om de juiste huurder te vinden doen wij aan uitgebreide marketing van uw woning. Dit houdt in dat we het aanbod laten zien op vele websites, waaronder Pararius, Funda, Expatrentals.eu en Expatrentalsholland.com. Als de geschikte huurder is gevonden zorgen wij voor een uitgebreide screening. Door ons uitgebreide netwerk streven wij er naar om uw woning binnen 2 weken te verhuren.

Vastgoedbeheer

Wilt u helemaal geen omkijken naar uw woning tijdens de verhuurperiode? Bij 123Wonen kunt u terecht voor technisch en financieel vastgoedbeheer. Doordat alle huurstromen via onze eigen stichting lopen, 123Wonen Beheer Derdengelden, zijn huur en borg altijd gewaarborgd. Met 123Wonen als uw vastgoedbeheerder heeft u nergens omkijken naar: gegarandeerd een zorgeloze huurperiode!

Wilt u uw huis verhuren in Roosendaal? Ook voor meer informatie kunt u altijd bij ons terecht.

Contact: 0164 - 760991

Verhuur uw woning aan o.a. onderstaande bedrijven:

   

   

Aanhef