796 reviews   |   4.6 / 5.0

Huis verhuren Wassenaar

Bent u geïnteresseerd in huis verhuren Wassenaar? 123Wonen helpt u hierbij! Wij verhuren woningen in Wassenaar, Leiden, de Bollenstreek en Alphen aan den Rijn. Onze focus ligt op de verhuur aan expats, maar ook voor andere vormen van verhuur kunt u altijd bij ons terecht. Huis verhuren Wassenaar: veilig en snel samen met 123Wonen als uw verhuurmakelaar.

Gescreende huurders

Uw woning in Wassenaar verhuren doet u samen met uw verhuurmakelaar van 123Wonen. Wij hebben jarenlange ervaring en veel kennis van de lokale woningmarkt in Wassenaar en omgeving. 123Wonen plaatst uw huis op diverse websites voor woningzoekenden: deze kijken onder andere op Funda, Pararius, Expatrentals.eu en Expatrentalsholland.com. Is er een geschikte huurder gevonden? Dan wordt deze uitvoerig gescreend op basis van antecedenten, identiteit en kredietwaardigheid. 

Veilig en snel verhuren

Veilig en snel verhuren staat bij 123Wonen voorop. Wij stellen altijd een correct huurcontract op en zijn aanwezig bij de sleuteloverdracht van de woning. Ook voeren we een inspectie van het huis uit voor de huurder er in komt. U komt als verhuurder nooit voor verrassingen te staan! 123Wonen biedt ook vastgoedbeheer aan zodat u nergens meer omkijken naar heeft. Wij bewegen flexibel met uw doelstellingen mee en zijn 24/7 bereikbaar voor uw huurders.

Wilt u uw huis verhuren in Wassenaar? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Aanhef