800 reviews   |   4.6 / 5.0

Mijn huis verhuren

Staat uw beslissing: “Ik ga mijn huis verhuren!” vast? Neem dan contact op met 123Wonen. Wij kunnen u helpen bij het regelwerk dat komt kijken bij het verhuren van uw woning! 

50.000 bezoekers bekijken uw huis

Maandelijks bekijken 50.000 bezoekers onze advertenties, dus ook het huis dat u wilt gaan verhuren! Er zit daarom altijd een huurder bij die bij uw wensen past. Wij screenen al onze huurders uitvoerig, zodat u er zeker van bent dat er een nette huurder in uw huis trekt. Door het grote aantal bezoekers bent u er zeker van dat uw huis binnen twee weken verhuurd is! 

Mijn huis verhuren

Wat zijn de fiscale en juridische consequenties als u besluit: “Ik ga mijn huis verhuren”? 123Wonen heeft veel ervaring met het verhuren van huizen. Wij ondersteunen u bij het regelen van de verhuur of nemen het uit handen. Op die manier zorgen we ervoor dat alles volgens de wetten en regels verloopt en dat ook uw hypotheek en contract op de juiste manier geregeld wordt. 

Staat uw besluit, “Ik ga mijn huis verhuren”, vast? Neem dan contact op met 123Wonen en we gaan meteen voor u aan het werk. 

Aanhef