9.2 / 10 1170 reviews 
 

Hemingwayplaats , Rotterdam

Ruim 3 kamer appartement met een ruime woonkamer van 43 m2 aan de “D...
 • TypeAppartement
 • Interieur Gestoffeerd
 • Woonoppervlakte85 m²
 • Kamers3
 • Slaapkamers2
Bezichtiging aanvragen

Omschrijving Hemingwayplaats in Rotterdam

Wat een geweldig 3 (voorheen 4) kamer appartement. Een woonkamer van 43 m2 met over de gehele breedte een balkon op het zuiden. De woning is gesitueerd in de gewilde en rustige wijk Rotterdam Ommoord nabij voorzieningen zoals winkels en diverse opstapplaatsen voor openbaar vervoer. Zo is metrostation Hesseplaats op vijf minuten loopafstand. Naast de ruimte, de afwerking van het appartement en het onderhoud van het complex biedt het appartement nog een groot voordeel: de locatie. Het appartement is namelijk gesitueerd in een rustige en groene wijk, is zeer centraal gelegen en bevindt zich op korte afstand van winkelpromenade Hesseplaats voor alle dagelijkse boodschappen.

Ook is de bereikbaarheid zowel per auto als met openbaar vervoer zeer gunstig en liggen recreatiegebieden De Rottemeren, het Bergse Bos en de Zevenhuizerplas allen op loop- en fietsafstand. Daarnaast zijn in de buurt diverse scholen, sportverenigingen en een kinderboerderij. Tevens bent u bijvoorbeeld al binnen 15 minuten in Rotterdam Centrum.


Entree met beltableau en 2 liften. Dit appartement bevind zich op de 3e etage. 
Indeling: hal/entree met hal naar de diverse ruimtes. De keuken bevind zich aan de voorzijde van de woning, deze is L-vormig en modern. Het warme water komt via een boiler en er is o.a. een vaatwasser, oven en aparte magnetron en een koelkast. 
De masterbedroom is voorzien van een grote inloopkast, de 2e slaapkamer ligt aangrenzend. De badkamer is voorzien van een douchehoek, wastafel en er is ruimte voor de wasmachine. Het toilet is separaat en bevind zich naast de badkamer. 
De woonkamer is méér dan groot, voorheen was een deel van de woonkamer een 3e slaapkamer. Een deur geeft toegang tot het gezellige balkon welke op het zuiden ligt. Een elektrisch zonnescherm zorgt voor koelte in de woonkamer tijdens een warme zomer. Op de begane grond is een inpandige fietsenberging. 

Het appartement wordt centraal verwarmd door C.V.-blokverwarming, ook is er een elektrische boiler. Er is sprake van een strakke wandafwerking en een fraaie laminaatvloer.

Uiterst geschikt voor werkende woningdelers of starters

Huurcondities:
Huurprijs: €1095,00 exclusief GWETV/internet
Voorschot stookkosten: €90,00
Inkomenseis: minimaal 3 keer de huur bruto
Huurperiode: minimaal 12 maanden
Toewijziging: er worden geen uitlatingen gedaan over het toewijzingsbeleid

--- 

123Wonen Rotterdam werkt bij deze woonruimte als verhuurmakelaar voor de eigenaar. Heeft u uw vorige huurwoning opgezegd of gaat u dit doen? Tip ons uw vorige verhuurder en als 123Wonen daar als verhuurmakelaar mag optreden ontvangt u als dank na een succesvolle bemiddeling € 100,-.

Voordat je een bezichtiging kan inplannen moet je ingeschreven staan op de website van 123Wonen. De inschrijving is geheel gratis. 

Vindt u dit aanbod op een andere website? Kijk op onze eigen website voor het actuele aanbod: http://www.123wonen.nl/makelaar/Rotterdam 

Voor meer informatie of een vrijblijvende bezichtiging nodigen wij u van harte uit contact op te nemen met:

123Wonen Rotterdam
Willem Buytewechstraat 65B1
3024 BM Rotterdam

T:010-7600391
E:rotterdam@123wonen.nl

 

De informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn ter indicatie.

What a great 3 (previously 4) room apartment. A living room of 43 m2 with a south-facing balcony over the entire width. The most pleasant shopping center in the region at your feet "De Hesseplaats". With the metro within 20 minutes in the heart of Rotterdam, and within walking / cycling distance various recreational areas such as the Rottemeren, the Zevenhuizerplas, the Eendragtspolder with its Olympic rowing course, the rotten and the Hoge and Lage Bergse Bos.

Entrance with call tableau and 2 lifts. This apartment is on the 3rd floor.

Layout: entrance hall with entrance to the various rooms. The kitchen is located at the front of the house, this is L-shaped and modern. The hot water comes through a boiler and there is, among other things, a dishwasher, oven and separate microwave and a fridge.

The master bedroom has a large walk-in closet, the 2nd bedroom is adjacent. The bathroom has a shower, sink and there is space for the washing machine. The toilet is separate and is located next to the bathroom.

The living room is more than large, previously part of the living room was a 3rd bedroom. A door gives access to the cozy balcony which faces south.
An electric awning provides coolness in the living room during a warm summer. On the ground floor is a bicycle storage room.

Extremely suitable for working home sharers or young professionals

 

Rental conditions:

Rental price: € 1095.00 excluding GWETV / internet
Advance heating costs: € 90.00
Income requirement: at least 3 times the gross rent
Rental period: at least 12 months
Allocation: no statements are made about the allocation policy

Meer
Neem contact op

123Wonen Rotterdam
Willem Buytewechstraat 65B1
3024 BM Rotterdam

T  010 - 760 03 91
E  rotterdam@123wonen.nl

Specificaties

 • Max. huurperiode Voor onbepaalde tijd

Bouw

 • Soort Woningen
 • Type Appartement

Algemeen

 • Beschikbaarheid Per direct
 • Interieur Gestoffeerd
 • info Geen huisdieren toegestaan / no pets

Energie

 • Energielabel D

Indeling

 • Kamers 3
 • Slaapkamers 2
 • Aparte douche Ja

Voorziening

 • Lift Ja

Afmetingen

 • Woonoppervlakte 85 m²
Meer

Schrijf je in voor onze woningmail, actueel aanbod!

Vergelijkbaar aanbod Rotterdam

Rotterdam
Franselaan
€ 1.100,- p/mnd
Details