9.2 / 10 1039 reviews 
 

Willem Buytewechstraat, Rotterdam

WONINGDELERS OPGELET! Dubbele 4 kamer bovenwoning met 2 riante slaapka...
  Willem Buytewechstraat Rotterdam Verhuurd
 • TypeBovenwoning
 • Woonoppervlakte110 m²
 • Kamers4
 • Slaapkamers2 (1 extra mogelijk)
Bezichtiging aanvragen

Omschrijving Willem Buytewechstraat in Rotterdam

Vanwege de vele aanvragen voor deze woning is het alleen mogelijk om online te reageren. Telefonische aanvragen worden niet in behandeling genomen.

Waanzinnige dubbele bovenwoning (2 slaapkamers) is ruim en ideaal voor 2 woningdelers! Met zoveel kamers zijn er mogelijkheden genoeg en is er aan ruimte geen gebrek. Centraal en rustig wonen, hier kan het allebei!

Delfshaven wordt gevormd door de buurten Historisch Delfshaven en het Coolhaveneiland. Hier komt het rijke verleden van een pittoresk stukje stad samen met de creatieve dynamiek van hedendaagse stadsontwikkeling op het Coolhaveneiland. De buurt Delfshaven is het centrum van voorzieningen in het gelijknamige gebied. In Historisch Delfshaven is een ruime keus aan galeries en eethuisjes en is het heerlijk ronddwalen langs het water. Het haventje is een echte blikvanger en wanneer het zonnetje schijnt kun je hier heerlijk een dagje vertoeven. Op het Coolhaveneiland zijn culturele voorzieningen van stedelijk belang en hier heerst volop creatieve bedrijvigheid. Wie op zoek is naar groen, rust en stilte vindt dat in De Schat van Schoonderloo, een bijzonder bewonersparkje. Tevens heb je in de buurt alle stedelijke voorzieningen, basisscholen en kinderdagverblijven. Ten slotte is de woning gunstig gelegen ten opzichte van de binnenstad, de uitvalswegen en het openbaar vervoer.

Indeling
Begane grond: 
Gemeenschappelijke voordeur met trapopgang naar het appartement op de 4e etage.

Vierde etage:
Middels de hal bereik je de riante doorzonkamer met openslaande deuren naar het balkon aan de achterzijde. Basis keukenblok waarbij je zelf je een gasfornuis, koelkast en verdere apparatuur kunt plaatsen. Seperaat toilet, washok en toegang tot de extra kamer aan de voorzijde, ideaal als logeer/studie kamer te gebruiken. 

Vijfde etage:
Te bereiken middels de vaste trap waar je uitkomt op een flinke overloop. Er zijn 2 riante slaapkamer beide met een balkon!!
Badkamer voorzien van douche en bad. De gehele woning is voorzien van CV en een laminaat vloer. 

Uiterst geschikt voor 2 woningdelers!

Huurcondities:
- Huurprijs: €900,- excl. G/W/L, kabelTV, internet en gemeentelijke heffingen
- Waarborgsom: staat gelijk aan 1,5 maand huur
- Huurperiode: bepaalde tijd maximaal 24 maanden
- Inkomenseis: inkomen middels loon uit arbeid, met een minimale bruto maandsalaris van 3 maal de huurprijs of extra garantstelling vanuit ouders
- Wijze van oplevering: (deels) gestoffeerd
* Er worden geen uitlatingen gedaan over het toewijzingsbeleid 

----

123Wonen Rotterdam werkt bij deze woonruimte als verhuurmakelaar voor de eigenaar. Heeft u uw vorige huurwoning opgezegd of gaat u dit doen? Tip ons uw vorige verhuurder en als 123Wonen daar als verhuurmakelaar mag optreden ontvangt u als dank na een succesvolle bemiddeling € 100,-.

Voordat je een bezichtiging kan inplannen moet je ingeschreven staan op de website van 123Wonen. De inschrijving is geheel gratis. 

Vindt u dit aanbod op een andere website? Kijk op onze eigen website voor het actuele aanbod: http://www.123wonen.nl/makelaar/Rotterdam 

Voor meer informatie of een vrijblijvende bezichtiging nodigen wij u van harte uit contact op te nemen met:

123Wonen Rotterdam
Willem Buytewechstraat 65B01
3024 BM Rotterdam

010-7600391
rotterdam@123wonen.nl

De informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Meer
Neem contact op

123Wonen Rotterdam
Willem Buytewechstraat 65B1
3024 BM Rotterdam

T  010 - 760 03 91
E  rotterdam@123wonen.nl

Specificaties

 • Max. huurperiode 24 maanden  bepaalde tijd max. 24 maanden, met verlenging mogelijk
 • Soort Woningen
 • Type Bovenwoning
 • Woonoppervlakte 110 m²
 • Kamers 4
 • Slaapkamers 2
 • Extra slaapkamers 1
 • Bouwjaar 1951
 • Max. huurperiode 24 bepaalde tijd max. 24 maanden, met verlenging mogelijk
 • Huisdieren gewenst Nee
 • info Geen huisdieren toegestaan
Meer

Schrijf je in voor onze woningmail, actueel aanbod!

Vergelijkbaar aanbod Rotterdam

Rotterdam
Sionstraat
€ 930,- p/mnd
Details
Rotterdam
Nieuwenoord
€ 950,- p/mnd
Details
Rotterdam
Mauritsstraat
€ 1.000,- p/mnd
Details