Wierden,

Boomsweg

Huurprijs
€ 750 p/m
Type
Recreatiewoning
Slaapkamers
3
Stoffering
Gemeubileerd
Woonoppervlakte
90 m2
Energielabel
C

Midden in het bos, op het fraaie Buitengoed het Lageveld nabij Wierden en 5 minuten van de autobaan A1, ligt deze vakantiewoning, in een omgeving vol rust, ruimte en natuur. Naast het park ligt de 36 ..

Bungalow op Buitengoed het Lageveld

Midden in het bos, op het fraaie Buitengoed het Lageveld nabij Wierden en 5 minuten van de autobaan A1, ligt deze vakantiewoning, in een omgeving vol rust, ruimte en natuur. Naast het park ligt de 36 hectare recreatieplas het Lageveld, Buitengoed het Lageveld is omgeven door prachtige natuurgebieden zoals het Engbertsdijkveen, het Wierdense Veld, de Hellendoornseberg.

Indeling(type 250m3): hal, entree, toilet, meterkast, royale woonkamer met open eetkeuken, berging, gashaard, slaapkamer met aanliggende badkamer. Openslaande deuren in woonkamer, keuken en slaapkamer.

Indeling boven: hal, 2 ruime slaapkamers, kast.

- Per 1 oktober beschikbaar.

- Inclusief servicekosten waaronder tuinonderhoud.

- Exclusief voorschot gas, water en elektra, TV, internet, € 150,=.

- Volledig gemeubileerd.

- 1 maand borg.

123Wonen Twente treedt bij deze woonruimte op als verhuurmakelaar voor de eigenaar. Voor dit object zijn dus geen bemiddelingskosten van toepassing. Als u na de bezichtiging wilt gaan huren is de aanbetaling op de eerste huur € 150,- om de woning te reserveren.

 

 

Vestiging
123Twente

123Twente

Twentepoort Oost 34

Almelo 7609 RG

Tel:

0546 - 656 657

Email:

twente@123wonen.nl