123Wonen biedt 61 zorgappartementen aan in Franeker

123Wonen Friesland biedt 61 zorgappartementen aan in de Kening State Franeker. De 2-kamerappartementen hebben een oppervlakte van 57m2 tot 103 m2 en zijn eventueel full service beschikbaar. De huurprijzen starten bij €1495 per maand.

ECR Kening State is de 11e locatie van European Care Residences en is gevestigd in wat voorheen het grootste Rijksmonument was van Noord Nederland. Het monumentale gebouw  uit het Zakelijk Expressionisme is geheel gerenoveerd, waarbij is ingespeeld op levensloopbestendig wonen, zonder het karakter te verliezen. Het pand is omgeven door een 3,5 hectare groot park met monumentale bomen en beschermde waterpartijen.

Op 3 woonlagen zijn 61 spiksplinternieuwe appartementen beschikbaar. Deze appartementen zijn van alle gemakken voorzien: een (open) keuken, een royale badkamer en apart gasten toilet. In European Care Residences hebben cliënten een zelfstandige woonruimte, met mogelijkheid tot extra zorg.

Full Service woont u hier al vanaf 2520 euro bruto, en met alle mogelijke fiscale en financiële voordelen komt u netto een stuk lager uit. U kunt hier ook wonen zonder zorgvraag: als er latere zorg nodig is dan woont u alvast in een comfortabele en beschermde omgeving.

Wilt u meer weten over deze zorgappartementen in Franeker? Bekijk de advertentie van 123Wonen Friesland. Of neem contact op met 123Wonen Friesland via friesland@123wonen.nl of bel 058-203 77 77!


De 2-kamerappartementen hebben een oppervlakte van 57m2 tot 103 m2 en zijn full service beschikbaar.