Nieuw! Nieuwbouwproject Stadswerf Dok in Groningen

Er waait een frisse wind door de Oosterparkbuurt van Groningen, in de jonge woonbuurt Stadswerf komen minimaal 32 huurwoningen in de vrije sector! De eerste woningen worden medio oktober opgeleverd en de tweede fase wordt medio februari opgeleverd. 

 Stadswerf staat voor rustig en besloten wonen aan de rand van de Oosterparkbuurt. Een wijk met basisscholen, sportvoorzieningen, een park en een plantsoen binnen handbereik. Het bruisende centrum van Groningen is slechts acht minuten fietsen.

De woningen aan de Pelikaanstraat hebben 4 slaapkamers, zijn duurzaam, energiezuinig en standaard voorzien van zonnepanelen. Wat deze woningen nog unieker maakt: Carsharing via Urban Living!  Er zijn twee elektrische BMW's aanwezig die op basis van uurtarief kunnen worden gebruikt. Een nieuw en uniek mobiliteitsconcept die een tweede auto overbodig maakt!

 123Wonen is trotse partner voor verhuur en het vastgoedbeheer!

 Meer weten of een woning reserveren? 

Vindt hier meer informatie of neem direct contact op via groningen@123wonen.nl. In de jonge woonbuurt Stadswerf komen minimaal 32 huurwoningen beschikbaar in de vrije sector.