745 reviews   |   4.6 / 5.0

Huis verhuren Eindhoven

Om uw huis te verhuren in Eindhoven bent u aan het goede adres bij 123Wonen. Wij verhuren uw woning in Eindhoven veilig en snel! Ook in omliggende plaatsen zoals Helmond, Deurne, Valkenswaard, Gemert en Uden helpen wij u met het vinden van een geschikte huurder. Denk bijvoorbeeld aan de verhuur van uw huis aan expats, of terwijl deze te koop staat onder de leegstandswet.

Een geschikte huurder vinden

Uw huis verhuren in Eindhoven? Kies bijvoorbeeld voor de verhuur aan expats. Om uw woning in Eindhoven onder de aandacht te brengen plaatst 123Wonen deze op vele websites voor woningzoekenden, zoals Funda, Pararius, Expatrentals.eu en Expatrentalsholland.com. Dankzij een volledige screening van kandidaten en een waterdicht huurcontract kunt u samen met ons een zorgeloze huurperiode tegemoet gaan.

Zorgeloze verhuurperiode

Wilt u het verhuren van uw huis in Eindhoven helemaal zorgeloos ervaren? Besteed dan het vastgoedbeheer uit aan 123Wonen. Wij bieden zowel financieel als technisch vastgoedbeheer aan. Hiervoor zijn wij altijd bereikbaar en lossen we problemen snel op. U krijgt altijd een vaste betrokken contactpersoon en wij bewegen flexibel met uw doelstellingen mee.

Wilt u uw huis verhuren in Eindhoven? Of wilt u graag meer weten? Wij staan u graag geheel vrijblijvend te woord.

Contact: 040 - 2092299

Aanhef