760 reviews   |   4.6 / 5.0

Huis verhuren Nijmegen

Wilt u uw huis verhuren in Nijmegen? 123Wonen Nijmegen helpt u bij het verhuren van uw woning in Nijmegen, Beuningen, Cuijk, Mill, Groesbeek en Druten. Wij hebben jarenlange ervaring op de lokale woningmarkt en veel contacten met bedrijven die expats inhuren. Ook voor het verhuren van uw te koop staande woning onder de leegstandswet kunt u bij ons terecht.

Snel en veilig verhuren

Wij streven er naar om uw woning, appartement, studio of kamer in Nijmegen snel te verhuren. Dit doen wij door een uitgebreide marketingcampagne voor uw woning op te zetten. Zo wordt uw huis geplaatst op websites als Funda, Pararius, Expatrentals.eu en Expatrentalsholland.com. 123Wonen Nijmegen voert altijd een zorgvuldige screening uit op potentiële huurders om uw veiligheid te waarborgen. Ook zijn wij aanwezig bij de sleuteloverdracht en stellen we een waterdicht huurcontract op.

Vastgoedbeheer in Nijmegen

Wanneer u uw woning in Nijmegen verhuurt is er vastgoedbeheer nodig. Door dit uit te besteden bespaart u veel tijd en heeft u geen omkijken naar de woning tijdens de verhuurperiode. 123Wonen biedt technisch en financieel vastgoedbeheer aan. Wij hebben onze eigen stichting, 123Wonen Beheer Derdengelden, waar de huurstromen geregeld worden. Hiermee zijn huur en borg altijd gewaarborgd. U krijgt een vaste betrokken contactpersoon en u kunt altijd bij ons terecht met vragen.

Uw huis verhuren in Nijmegen? Kies dan voor 123Wonen als verhuurmakelaar. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden.

Bereik ons op: 024 - 2001400

Aanhef