760 reviews   |   4.6 / 5.0

Huis verhuren Noordwijk

Voor het verhuren van uw huis in Noordwijk bent u bij 123Wonen aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in de verhuur van woningen in plaatsen als Noordwijk, Leiden, Alphen aan den Rijn en Lisse. Dankzij onze kennis van de lokale woningmarkt in deze regio zorgen wij ervoor dat uw woning snel wordt verhuurd aan een passende kandidaat.

Een passende huurder

Vertrekt u tijdelijk naar het buitenland en wilt u in deze periode een huurder vinden? 123Wonen heeft veel connecties met bedrijven die expats inhuren: nette en betrouwbare huurders. Om uw woning zo snel mogelijk te verhuren plaatsen wij deze op verschillende websites, zoals Pararius, Funda, Expatrentals.eu en Expatrentalsholland.com. De juiste personen zien op deze manier uw woning voorbijkomen. Een uitgebreide screening van kandiaten is altijd onderdeel van ons proces. We streven ernaar uw huis binnen 2 weken te verhuren.

Volledig ontzorgd

Een verhuurde woning vraagt om beheer tijdens de verhuurperiode. Wilt u hier geen omkijken naar hebben? Dan kan 123Wonen u het technisch en financieel vastgoedbeheer uit handen nemen. Al onze huurstromen lopen via onze eigen stichting: 123Wonen Beheer Derdengelden. Zo zijn huur en borg altijd gewaarborgd. Wij bewegen vanuit uw doelstellingen flexibel met u mee en zijn 24/7 bereikbaar voor u en uw huurders.

Wilt u uw huis in Noordwijk verhuren? Of wilt u graag meer van ons weten? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Bereik ons op: 071 - 7601109

Aanhef