763 reviews   |   4.6 / 5.0

Uw woning graag verhuren?

123Wonen is dé landelijke verhuurmakelaar met inmiddels 27 vestigingen in Nederland.

Woningeigenaren en beleggers zetten ons in om hun huis of appartement te verhuren aan gescreende kandidaten.  Bent u vastgoedbelegger, wilt u uw woning verhuren aan expats of wilt u uw te koop staande woning verhuren op basis van de Leegstandswet? Bij ons bent u aan het goede adres! 

Snelle en goede verhuur van uw appartement of huis

Onze vestigingen binnen alle regio's in Nederland, beschikken over een gegevensbestand met gescreende huurkandidaten en hebben een groot netwerk waardoor uw huis of appartement binnen korte tijd is verhuurd. Wij screenen op antecedenten, identiteit en kredietwaardigheid. Ons doelstelling is om uw woning binnen 2 weken te hebben verhuurd. Daarnaast dragen wij zorg voor een inspectierapport voor het begin van de huurperiode en zijn wij aanwezig bij de sleuteloverdracht. Ook stellen wij een waterdicht huurcontract voor u op.  

Actieve marketing

Om uw appartement of huis binnen twee weken verhuurd te hebben, plaatsen wij de advertentie van uw woning op verschillende, veelgebruikte woningwebsites. Door duidelijke foto's en een professionele omschrijving valt uw appartement of huis op tussen de rest.  

Vastgoedbeheer

U kunt ook bij 123Wonen terecht voor het beheren van uw woning. Wij bieden technisch en financieel vastgoedbeheer aan. Zo helpen wij u bij het wegnemen van kleine technische problemen en innen wij de huur van uw huis. Alle huurstromen lopen via onze eigen stichting 123Wonen Beheer Derdengelden. Hierdoor zijn huur en borg altijd gewaarborgd.  Kortom: bemiddelen, beheren en bewaken met u als verhuurder in het middelpunt. Lees in deze folder hoe wij uw professionele partner zijn in verhuren aan de hand van een handig 3-stappenplan voor slim en veilig verhuren. Onze uitgebreide folder over vastgoedbeheer vindt u hier.

U wilt uw huis verhuren? Vul onderstaand formulier in!

Aanhef