Vacature verhuurmakelaar

Vacature

Verhuurmakelaar

Vacature verhuurmakelaar vindt u bij 123Wonen! 123Wonen groeit door en zoekt franchisenemers om mee te groeien. Sinds 1 juni 2015 waait er een frisse wind: twee franchisenemers hebben samen met twee investeerders de franchiseorganisatie overgenomen. De focus ligt op centrale beheer klanten, betere ondersteuning van franchisenemers, landelijke marketing en nog betere kwaliteit in dienstverlening.

Wij bieden

123Wonen biedt zeer veel voordelen aan haar franchisenemers. Enkele van deze voordelen zijn nieuwe verhuurklanten via eigen netwerk van leadsites, ondersteuning in bedrijfsvoering, back-office systeem voor volledige automatisering verhuur, gebruik van het eigen netwerk van expat-sites en juridische ondersteuning. Daarnaast bieden wij voor nieuwe franchisenemers, o.a. persoonlijke coaching, inwerkperiode bij nabijgelegen kantoor en opleiding ‘efficiënt en veilig verhuren’. Alle voordelen zien als franchisenemer bij 123Wonen? Lees hier meer.

Wat zoeken wij?

123Wonen zoekt ondernemers die gemotiveerd zijn en gaan voor kwaliteit. Zij moeten er een succes van willen maken en binnen 2 jaar een kantoor hebben van 3 FTE. Goede reputatie en onbesproken gedrag zijn noodzakelijk.

Beschikbare regio’s zijn: Zeeland, Friesland, Tilburg, Breda, Bergen op Zoom, Amstelveen, Alkmaar en Lelystad. Enkele rayons met vastgoedportefeuille in midden Nederland zijn ter overname beschikbaar.

Geïnteresseerd in deze vacature verhuurmakelaar? Vul het formulier op deze pagina in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!