730 reviews   |   4.6 / 5.0

Uw woning verhuren

Kies voor 123Wonen: dé landelijke verhuurmakelaar met 28 lokale vestigingen. 

Wilt u uw woning verhuren aan expats? Of bent u vastgoedbelegger? Bij 123Wonen bent u aan het juiste adres. Wij verhuren uw woning aan volledig gescreende kandidaten. 

Woningen snel verhuurd

Alle 123Wonen vestigingen hebben een groot netwerk waardoor wij uw woning snel kunnen verhuren. Alle kandidaat-huurders worden gescreend op antecedenten, identiteit en kredietwaardigheid. Wij streven ernaar om uw woning binnen 2 weken te verhuren. Verder stelt 123Wonen een inspectierapport op voor het begin van de huurperiode en zijn we aanwezig bij de sleuteloverdracht. Ook stellen we natuurlijk een volledig waterdicht huurcontract op.

Opvallende marketing

Om uw woning snel te kunnen verhuren plaatsen wij de advertentie op vele woningwebsites. We gebruiken duidelijke foto's en aansprekende verkoopteksten om uw huis te laten op vallen tussen het aanbod.

Vastgoedbeheer

Bent u geïnteresseerd in vastgoedbeheer? Ook hiervoor kunt u bij 123Wonen terecht. Wij bieden technisch en financieel vastgoedbeheer aan. Zo helpen wij bij het oplossen van kleine technische problemen en innen wij voor u de huur. Alle huurstromen lopen via onze eigen stichting 123Wonen Beheer Derdengelden: zo zijn huur en borg altijd gewaarborgd. Neem snel contact met ons op voor meer informatie.

 

Aanhef