Voor de pers

Persberichten en publicaties van 123Wonen

Voor persberichten en publicaties van of over 123Wonen kunt u terecht op deze pagina.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen in samenwerking met Deventer werktalent

Jelle Kloosterboer werkt sinds februari bij 123Wonen. Door zijn beperking kan hij niet zelfstandig reizen en wordt hij door een privé chauffeur naar Almelo gebracht. Lees hier het hele artikel.

Promotie vastgoedbeheer op de PROVADA

In de RAI Amsterdam vond op 30, 31 mei en 1 juni 2017 de PROVADA plaats. Op dit driedaags netwerkevent was 123Wonen met een mooie stand aanwezig om ons vastgoedbeheer te promoten. Lees hier het hele artikel.

 

Vastgoedbeheer van 123Wonen

U kunt bij 123Wonen, naast voor het verhuren van uw woning, ook kiezen voor het beheren van uw  woning. Zo gaat u een zorgeloze verhuurperiode tegemoet!
Lees hier het hele artikel.

 

Workshop huurrecht

Afgelopen vrijdag 17 maart organiseerde 123Wonen een workshop huurrecht voor haar franchisenemers en verhuurmakelaars. Lees hier het hele artikel.

 

 

6 tips voor alternatieve verwarming van uw woning

Vanaf het jaar 2050 is het verboden om thuis CO2 uit te stoten en dient verwarming via aardgas te zijn. Maar hoe kunt u dit realiseren voor uw eigen woning? Wij zetten 6 tips voor u op een rijtje! Lees hier het hele artikel.

 

Heffingsvrije voet verhoogd

De wijziging in de heffingsvrije voet gaat in op 1 januari 2018 en betreft een verhoging van 10 naar 50 woningen. Lees hier het hele artikel.