123Wonen.nl - Vastgoedmanagement: de vastgoedportefeuille van 123Wonen.

Vastgoedmanagement

Een optimaal rendement halen uit uw woningbezit? Schakel 123Wonen in, specialist in vastgoedmanagement! Wij zijn uw betrouwbare vastgoedbeheerpartner.

Vastgoed

Vastgoedmanagement, verhuurbemiddeling en projectmanagement zijn de drie pijlers die zorgen voor een gezonde vastgoedportefeuille. 123Wonen speelt hier een rol in door uw vastgoedportefeuille steeds aan een analyse te onderwerpen. Op die manier zijn we steeds op de hoogte van uw bezit in onroerend goed en kunt u altijd op ons bouwen. Zo kunnen we de gezondheid van uw vastgoedportefeuille bewaken en naar een optimaal rendement streven. Naar aanleiding hiervan brengen wij een advies uit. Bij ons krijgt u altijd nieuwe ideeën, doordat we out-of-the-box denken en veranderingen niet schuwen! 

 

Vastgoedmanagement op een rijtje

1 Bemiddelen
2 Beheren
3 Bewaken

Bemiddelen, beheer, bewaken

123Wonen kan advies uitbrengen over vastgoedmanagement, maar wij kunnen u ook helpen bij bijvoorbeeld verhuurbemiddeling of projectmanagement. Tevens bieden wij allerlei vormen van beheer aan: denkt u bijvoorbeeld aan technisch beheer of financieel beheer. 123Wonen bemiddelt bij de verhuur en huur van woningen. Wij beheren uw onroerend goed en bewaken het gehele proces.

Vastgoedmanagement overlaten aan een inspirerend en creatief bedrijf? Neem contact op met 123Wonen!