9.2 / 10 1825 reviews 

Beheer onroerend goed

Bemiddelen. Beheren. Bewaken. 123Wonen is uw betrouwbare vastgoedbeheer partner. Wij nemen de zorg voor uw onroerend goed op ons, zodat u volledig bent ontzorgd.

Als u uw onroerend goed aan ons toevertrouwt, houden wij u altijd op de hoogte van de stand van zaken. Ons kantoor is gevestigd op korte afstand van het onroerend goed dat we beheren. Beheer onroerend goed betekent de vinger aan de pols houden. Wij zorgen dat alles op rolletjes loopt. Denkt u bijvoorbeeld aan technisch beheer, contacten met eventuele huurders en administratie.

Geen omkijken

Als u het beheer onroerend goed aan ons overlaat, heeft u er geen omkijken meer naar. Wij zorgen dat de woning in goede staat blijft, kunnen de administratieve, juridische en fiscale kanten van het onroerend goed afhandelen. Bovendien houden we te allen tijde contact. Alle huurstromen lopen via onze eigen stichting 123Wonen Beheer Derdengelden. Hierdoor zijn huur en borg altijd gewaarborgd.

Beheer onroerend goed

Samen behalen wij uw doelstellingen

Tevreden huurders, goed onderhoud, zorg voor de omgeving, een juiste uitvoer van de huurcontracten en een snelle verhuur geven continuïteit aan uw vastgoedbeleggingen. Uw vaste contactpersonen van 123Wonen Vastgoedbeheer zijn altijd nauw betrokken en bieden u een breed pakket aan vastgoeddiensten aan. Een 24/7 bereikbaarheid voor u en uw huurders, adequate behandeling van serviceaanvragen, een altijd actuele administratie en continu contact. Op deze manier worden betrokkenheid en slagvaardigheid gewaarborgd.

Als ervaren vastgoedbeheerder is 123Wonen nauw betrokken bij u en uw huurders  waardoor wij snel en doeltreffend kunnen handelen. Ons kantoor is gevestigd op een korte afstand van uw woning, waarvandaan onze technische, financiële en administratieve begeleiding voor u wordt uitgevoerd.

Hogere huuropbrengsten, betere huurders, verbetering van uw vastgoedobjecten en de omgeving zorgen voor waardegroei aan uw vastgoedbeleggingen.

Vastgoedbeheer

 

Tevreden huurders

Tijdens de verhuurperiode zal 123Wonen als beheerder het aanspreekpunt zijn voor uw huurders. Voor alle vragen van technische, financiële of administratieve aard kunnen zij bij ons terecht. Klachten worden direct behandelt en samen met u treffen wij de maatregelen. Huurpenningen worden door uw vastgoed beheerder geïnd, zo heeft u zekerheid dat deze altijd worden ontvangen.  Uw huurders krijgen op deze manier een kwalitatief goede huurwoning en uitstekende service waardoor zij uw woning beter bewonen en een langere huurperiode realiseren.  Kortom, u en uw huurders zullen tevreden zijn.

Beheer onroerend goed overlaten aan een betrouwbaar en gespecialiseerd bedrijf? Neem contact op met 123Wonen en we bespreken de mogelijkheden!

Wiilt u uw vastgoed laten beheren? 

Neem contact op met 123Wonen Vastgoedbeheer