9.2 / 10 1836 reviews 

Uw woning verhuren?

123Wonen is dé landelijke verhuurmakelaar met 30 vestigingen in Nederland. 
Bent u vastgoedbelegger, wilt u uw woning verhuren aan expats of wilt u uw te koop staande woning verhuren op basis van de Leegstandswet? Bij ons bent u aan het goede adres! Eigenaren en beleggers schakelen ons in om hun woningen te verhuren aan gescreende kandidaten. 

Snelle en goede verhuur van woningen

Alle vestigingen beschikken over een database met gescreende huurkandidaten en hebben een groot netwerk waardoor uw woning binnen korte tijd is verhuurd. Wij screenen op antecedenten, identiteit en kredietwaardigheid. Ons streven is om uw woning binnen 2 weken te hebben verhuurd. Daarnaast zorgen wij voor een inspectierapport voor het begin van de huurperiode, zijn wij aanwezig bij de sleuteloverdracht en stellen wij een waterdicht huurcontract op.  

Actieve marketing

Om uw woning binnen twee weken verhuurd te hebben, zetten wij de advertentie van uw woning op diverse veelgebruikte woningwebsites. Door duidelijke foto's en een professionele omschrijving valt uw woning op tussen de rest.  

Uw woning verhuren? 

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

Vastgoedbeheer

U kunt ook bij 123Wonen terecht voor het beheren van uw woning. Wij bieden technisch en financieel vastgoedbeheer aan. Zo helpen wij bij het oplossen van kleine technische problemen en innen wij voor u de huur. Alle huurstromen lopen via onze eigen stichting 123Wonen Beheer Derdengelden. Hierdoor zijn huur en borg altijd gewaarborgd.  Kortom: bemiddelen, beheren en bewaken met u als verhuurder in het middelpunt. Lees in deze folder hoe wij uw professionele partner zijn in verhuren aan de hand van een handig 3-stappenplan voor slim en veilig verhuren. Onze uitgebreide folder over vastgoedbeheer vindt u hier.