9.2 / 10 1817 reviews 

Ervaar het verschil van 123Wonen!

123Wonen is dé innovatieve en vooruitstrevende verhuurmakelaardij ontstaan door het samenvoegen van kennis,  passie en een uitgebreid netwerk. Ervaar het verschil! 123Wonen is volledig ingericht om u optimaal van dienst te zijn. Wij bieden fullservice dienstverlening waarbij u centraal staat. Voor u betekent 123Wonen: één betrokken partij waar u alle zaken kunt verzorgen rondom het (ver)huren en beheren van onroerend goed. Een betrouwbare speler met kennis van zake. Het verschil maken wij door een duidelijke communicatie, geen poespas en betrouwbaar advies. Persoonlijke betrokkenheid betekent snel resultaat boeken, daar staan wij garant voor.

We blijven in contact totdat uw en ons doel bereikt is. Gedreven door passie en de wil om u als relatie tevreden te stellen, maken de medewerkers van 123Wonen het verschil. Allen goed opgeleid met een ruime ervaring in de verhuur van woningen. U kunt rekenen op een kundig advies!

Neem contact op

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? 

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

Regio en vestigingen

Vanuit onze locaties in Flevoland, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Apeldoorn, Groningen, Haarlem, Almelo, Zwolle, Den Bosch, Tilburg, Den Haag, Alkmaar, Limburg, Drenthe, Arnhem, Nijmegen, Leiden, Utrecht, Rotterdam, Eindhoven, Bergen op Zoom, Breda, Het Gooi, Deventer,Friesland, Dordrecht en Drenthe bedienen wij de gehele regio rondom onze vestigingen met een straal van ca. 30km. 123Wonen heeft de ambitie om binnen 5 jaar een landelijke dekking te realiseren met 30 vestigingen. Wij zijn dus op de goede weg. Neem contact met ons op en wij helpen u ook op weg!

Huurders en verhuurders

Onze opdrachtgevers aan de huurderszijde zijn onder andere particulieren, bedrijven (expats), en overheidsorganisaties die woonruimte zoeken voor korte en lange termijn. Tevens is 123Wonen preferred partner voor Defensie. Onze verhuuropdrachten ontvangen wij van particuliere en bedrijfsmatige eigenaren als projectontwikkelaars, institutionele beleggers, woningcorporaties en makelaars. Word jij onze volgende (ver)huurder?

Onze Missie

De missie van 123Wonen is het aanbieden van kwalitatief goede zelfstandige woonruimtes aan degelijke huurkandidaten voor het realiseren van een langdurige en zorgeloze (ver)huurperiode, waarbij zowel huurder en verhuurder tevreden is. Vastgoedmanagement met een proactieve lange termijn visie! Een eerlijke en betrokken begeleiding hierin is wat 123Wonen u biedt.

Ervaar de 3 zekerheden van uw vastgoedpartner 123Wonen: snel, betrouwbaar en voordelig uw woning huren of verhuren.