9.2 / 10 1816 reviews 

Aankoop van een beleggingspand

Wilt u beleggen in vastgoed? 123Wonen helpt u daarbij! Met de aankoop van een beleggingspand maakt u een verstandige keuze om uw geld te investeren in vastgoed. Maar maakt u als particuliere belegger ook de juiste keuze voor een beleggingspand? 123Wonen is er om u als koper te adviseren en uw belangen te behartigen.

Investeren in onroerend goed

Als u gaat investeren in onroerend goed, dan begint u met het zoeken naar een geschikte woning. Hoe geschikt een woning is hangt af van de buurt waarin deze staat en natuurlijk de mogelijkheden van het huis. Als u de juiste woning eenmaal heeft gevonden zijn er veel vragen die gesteld kunnen worden: welke huurprijs kan ik vragen? Wat zijn de juridische mogelijkheden en beperkingen van het pand? Hoe vindt u huurders en wat is de beste manier van verhuren? Vaak ziet u al snel door de bomen het bos niet meer. Door het juiste advies in te winnen doet u alles volgens de regels en kunt u een hoog rendement op uw beleggingspand behalen.

Advies op maat

123Wonen begrijpt dat u zo snel mogelijk een hoog rendement wil behalen op uw beleggingspand. Daarom moet alles direct op een correcte manier geregeld worden. Wij adviseren u over het zo laag mogelijk houden van de kosten en over nog veel meer zaken. Naast aankoopadvies geven wij vooral ook een verhuuradvies. Met het aankopen van een beleggingspand heeft u de eerste stap gezet: hoe maakt u er nu een slimme investering van? Een van onze verhuurspecialisten zal u hierbij helpen. Een lokale makelaar die de markt en regio kent informeert u over de mogelijkheden van een woning, appartement of studentenhuis en weet hoe u relevante huurders bereikt. 

Contact opnemen

Wilt u ook investeren in vastgoed of wilt u advies? 

Bent u geïnteresseerd in beleggen in vastgoed? Dan bent u bij 123Wonen zeker aan het juiste adres. Onze lokale makelaars hebben veel ervaring en kennis van de woningmarkt in hun regio. Neem daarom snel contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen u graag!

In elke regio is een lokale specialist van 123Wonen