9.2 / 10 1806 reviews 

Wat zeggen onze klanten?

Feedbackcompany

Schrijf zelf een review
 
 10 / 10    5
Beste verhuurmakelaar in de regio Stedendriehoek. Als verhuurder zijn we zeer tevreden. Ze leggen de potentiële kandidaten, na een grondige screening, aan ons voor en we selecteren in overleg.
Vestiging Deventer
 10 / 10    Ankervast B.V. / Beetsma
22-04-2024
 
 4 / 10    2
Behoorlijk matig
Vestiging Zwolle
 4 / 10    J
22-04-2024
 
 10 / 10    5
I have had a good experience with 123Wonen. I am living in my new place for almost 4 weeks now. Everything went smoothly from the day I applied to rent the apartment. I also accidentally forgot my keys at work one Friday and one of their agents came out in the late afternoon to help me with the spear keys. I am quite happy with 123Wonen's customer service.
Vestiging Dordrecht
 10 / 10    Adam
22-04-2024
 
 10 / 10    5
Uistekend
Vestiging Rotterdam
 10 / 10    Soohme
11-04-2024
 
 10 / 10    5
Zorgeloze huurperiode
Vestiging Groningen
 10 / 10    Veronique
11-04-2024
 
 10 / 10    5
Uitstekend, snelle afhandeling, deskundig advies en bereid tot meedenken
Vestiging Zwolle
 10 / 10    Stevens-van Dijk
04-04-2024
 
 1 / 10    1
Zwaar waardeloos
Vestiging Zwolle
 1 / 10    Puk
02-04-2024
 
 10 / 10    5
Zoals we gewend zijn een fijne, prettige en snelle afhandeling van Michel.
Vestiging Tilburg
 10 / 10    Angela Hester
02-04-2024
 
 10 / 10    5
Snel en accuraat
Vestiging Tilburg
 10 / 10    Meeuwsen
29-03-2024
 
 9 / 10    5
Fijne ervaring gehad door middel van goede en duidelijk communicatie. Daarnaast waren jullie altijd bereid om vragen te beantwoorden of mee te denken.
Vestiging Den Bosch
 9 / 10    Eva
29-03-2024
 
 1 / 10    1
Vieze spelletjes met waarborgsom
Vestiging Amsterdam
 1 / 10    M F
27-03-2024
 
 10 / 10    5
Prettige en professioneel bedrijf
 10 / 10    Saskia
21-03-2024
 
 9 / 10    5
appartement snel verhuurd en perfecte dienstverlening
Vestiging Tilburg
 9 / 10    van de Kerkhof
20-03-2024
 
 10 / 10    5
Heel goed!! Het contact met Wim Overwater is prettig. Wij doen al lang na tevredenheid zaken met hem.
Vestiging Den Haag
 10 / 10    Arjenne Huurman
19-03-2024
 
 10 / 10    5
erg goede ervaring als huurder
 10 / 10    Monique van der Vlugt
18-03-2024
 
 10 / 10    5
In een woord TOP
Vestiging Tilburg
 10 / 10    H van Boven
12-03-2024
 
 10 / 10    5
Wauw! Dit is de "go2" verhuurmakelaar waar je naartoe wil als je klantgerichtheid, duidelijkheid, punctualiteit en vriendelijkheid op prijs stelt... oh en wacht! Efficiency/snelheid van handelen is ook echt iets waar veel organisaties een voorbeeld aan zouden moeten nemen. Binnen een maand een betrouwbare en nette huurder voor ons appartement in Enschede gevonden. Vanaf het eerste tot het laatste contact ben ik echt overtroffen in m'n verwachtingen. Shout out naar Sarina, hartelijk dank voor de bezichtigingen, advies en gezelligheid. 123Wonen Twente (gevestigd in Almelo) kan ik iedereen (die op zoek is naar huurder of huurwoning) aanbevelen! Lees volledig +
Vestiging Twente
 10 / 10    Kobus
12-03-2024
 
 10 / 10    5
Huis snel verhuurd, prima huurders.
Vestiging Den Haag
 10 / 10    Ewout
12-03-2024
 
 1 / 10    1
Bericht: —-WAARDELOOS—-helaas, de negatieve ervaring was werkelijk te triest voor woorden, de vestiging Den Haag zal ik zeker niemand aanraden, verschrikkelijk, na een tussenkomst van de eigenaar van 123wonen Nederland iig enigsinds positief afgerond, maar de vestigings eigenaar verdient van mij “ de gouden EIKEL “
Toon onze reactie +
Beste Richard Vrolijk, We hebben elkaar vorige week telefonisch gesproken en de situatie doorgenomen. Alsnog een slechte review geven na een positieve afronding bevreemdt ons toch. We komen graag opnieuw in contact als dat uw inziens nodig is. Mvgr. Norbert Wegter 123Wonen Hoofdkantoor
Vestiging Den Haag
 1 / 10    Vrolijk
12-03-2024
 
 10 / 10    5
Heel goed
Vestiging Groningen
 10 / 10    Carlijn Vanger NLIST
11-03-2024
 
 9 / 10    5
Zeer goed
Vestiging Limburg
 9 / 10    Timothy de Jong
09-03-2024
 
 10 / 10    5
Alleen maar goede ervaring met hen
Vestiging Dordrecht
 10 / 10    CCS
06-03-2024
 
 10 / 10    5
Great!
Vestiging Breda
 10 / 10    Mira & Mateusz
05-03-2024
 
 10 / 10    5
Zeer fijne ervaring met dit bedrijf. De communicatie verliep goed en alles is erg goed geregeld.
Vestiging Amstelveen
 10 / 10    Van
03-03-2024
 
 9 / 10    5
Erg goed
Vestiging Zwolle
 9 / 10    Themar en Oostdorp Investmenst BV
01-03-2024
 
 10 / 10    5
Verhuur van mijn appartement snel geregeld.
Vestiging Den Haag
 10 / 10    Overwater
29-02-2024
 
 10 / 10    5
Er werd snel contact opgenomen nadat ik gereageerd had op een woning. Danny was erg betrokken en heeft ons heel goed en vriendelijk geholpen! Hij dacht met ons mee en had begrip voor onze situatie. Wij zijn blij met onze woning, dankzij Danny!
Vestiging Dordrecht
 10 / 10    Jeanine de Ruiter
28-02-2024
 
 10 / 10    5
Fijn en persoonlijk
Vestiging Dordrecht
 10 / 10    Robin
15-02-2024
 
 5 / 10    3
Een paar maanden woning verhuurd via dit bedrijf . Bij thuiskomst bleek er een hoop kapot. Dit leverde mij een juridische nasleep op met de huurders . De makelaar heeft uiteindelijk middels de bedrijfsjurist bemiddeld..
Vestiging Groningen
 5 / 10    Ellisveldstra
13-02-2024
 
 10 / 10    5
Goed
Vestiging Alkmaar
 10 / 10    Mike van Doorene
08-02-2024
 
 7 / 10    4
Sinds 2018 staat 123 wonen.nl voor ons klaar . Hele fijne samenwerking
Vestiging Limburg
 7 / 10    Anja
01-02-2024
 
 10 / 10    5
Uitstekend
Vestiging Amsterdam
 10 / 10    Henny Petram
26-01-2024
 
 10 / 10    5
Professioneel en betrouwbaar
Vestiging Tilburg
 10 / 10    C. Kooremans
23-01-2024
 
 10 / 10    5
Professionele aanpak van het gehele verhuurproces zoals bij eerdere verhuurdiensten door 123wonen.nl getoond. Alertheid op minder betrouwbare huurders is bijzonder.
Vestiging Drenthe
 10 / 10    APR.Surie namens de Erven MCA Bleekemolen
23-01-2024
 
 10 / 10    5
Professionele service. Alles werd zeer snel geregeld. Erg leuk.
Vestiging Amstelveen
 10 / 10    Alicja piatek
23-01-2024
 
 10 / 10    5
zeer goed
Vestiging Amsterdam
 10 / 10    Geertsen
19-01-2024
 
 8 / 10    4
Zeer goed
 8 / 10    Van der windt
19-01-2024
 
 9 / 10    5
Goed en klantvriendelijk naar huurders en verhuurders
Vestiging Tilburg
 9 / 10    J arends
19-01-2024
 
 10 / 10    5
Excellent
Vestiging Den Haag
 10 / 10    Viktoria Filcheva
18-01-2024
 
 10 / 10    5
Hele positieve ervaring met dit bedrijf en ik raadt deze organisatie zeker aan bij anderen. De hele traject is vlekkeloos en snel verlopen.
Vestiging Amstelveen
 10 / 10    Anouk
16-01-2024
 
 10 / 10    5
My experience was great, they made all the process very smooth and easy. They are always extremely kind and answered my questions very quickly. I highly recomment their services!
Vestiging Dordrecht
 10 / 10    Mariana Neves da Silva
09-01-2024
 
 10 / 10    5
Bemiddeling naar huurhuis in regio Alkmaar
Vestiging Alkmaar
 10 / 10    Tineke Sijp
08-01-2024
 
 9 / 10    5
Erg prettig contact. Snel, to the point en pro-actief.
Vestiging Dordrecht
 9 / 10    Edwin Bogert
30-12-2023
 
 9 / 10    5
Uitstekend!
Vestiging Zwolle
 9 / 10    Marianne de Voogd
20-12-2023
 
 10 / 10    5
Zeer tevreden
 10 / 10    Kees Kakes
16-12-2023
 
 2 / 10    1
Hele SLECHTE ervaring. Ze beloven telkens contact op te nemen, maar je hoort niets van ze. Telkens moet je er zelf weer achteraan bellen of mailen. Als je iets zegt of belooft, moet je het ook nakomen. Dit zegt veel over hun manier van bedrijfsvoering en omgaan met mensen en zal ze vroeg of laat de kop gaan kosten. De huizenmarkt blijft niet in hun voordeel werken.
Toon onze reactie +
Beste Harold de Jong, Hartelijk dank voor uw reactie. Zoals met u gecommuniceerd is, zijn wij in alle gevallen afhankelijk van de verhuurder. De woningen die wij aanbieden zijn niet onze eigen woningen. In communicatie kan dit betekenen dat het soms wat langer duurt omdat wij afhankelijk zijn van de beslissing van de verhuurder. Dit is ook aan u gecommuniceerd. Tevens hebben wij u hier reeds telefonisch over gesproken. Indien u verder vragen heeft dan horen we graag van u. Met vriendelijke groet, Sarina | Team 123Wonen Twente
Vestiging Twente
 2 / 10    Harold
16-12-2023
 
 10 / 10    5
Great experience
Vestiging Leiden
 10 / 10    Clarissa Subissi
13-12-2023
 
 10 / 10    5
Goed
 10 / 10    Bram Groenewoud
03-12-2023
 
 9 / 10    5
Snel, flexibel en zijn op oplossingen gericht.
 9 / 10    Flipse
24-11-2023
 
 7 / 10    4
Goede resultaten
Vestiging Friesland
 7 / 10    Schudde
24-11-2023
  1  /  37