9.2 / 10 1506 reviews 

Wat zeggen onze klanten?

Feedbackcompany

Schrijf zelf een review
 
 7 / 10    4
Positief
Vestiging Groningen
 7 / 10    C.H.de Jonge BV
26-09-2022
 
 10 / 10    5
erg goed
Vestiging Tilburg
 10 / 10    Bert van der Lee
25-09-2022
 
 10 / 10    5
Very easy to work with, rented out our property very quickly with minimal effort on our end
Vestiging Amstelveen
 10 / 10    Charbel
24-09-2022
 
 10 / 10    5
Helemaal blij mee!
Vestiging Amstelveen
 10 / 10    L
23-09-2022
 
 9 / 10    5
Highly satisfied
Vestiging Groningen
 9 / 10    SA
15-09-2022
 
 10 / 10    5
Top!
Vestiging Zwolle
 10 / 10    Marlijn
12-09-2022
 
 10 / 10    5
123wonen vonden we digitaal. Toen we contact maakten met de vraag wat de mogelijkheden zouden zijn als we misschien een huis wilden verhuren hebben we persoonlijk gesproken en uitleg gekregen. Geduldig aan de telefoon.
Vestiging Zwolle
 10 / 10    Lex van Gool
08-09-2022
 
 10 / 10    5
Our communication with 123Wonen and Jaap Breunesse was smooth and comfortable. We found an apartment that suits our needs really fast. It was a perfect experience!
Vestiging Het Gooi
 10 / 10    Oleksandr
05-09-2022
 
 10 / 10    5
zeer goed
 10 / 10    Rose-Marie Schoutrop
05-09-2022
 
 10 / 10    5
Zonder meer goede ervaring
Vestiging Zwolle
 10 / 10    F.P. de Rave
05-09-2022
 
 8 / 10    4
Prima
 8 / 10    Petra
02-09-2022
 
 10 / 10    5
Door omstandigheden had ik snel een woning nodig. Door 123wonen is dat gelukt. Ik ben zeer goed geholpen, en heb een woning die bij me past.
Vestiging Leiden
 10 / 10    Alex Dekker
01-09-2022
 
 10 / 10    5
Wij hebben via 123wonen ons huis verhuurd. Erg goed geholpen, duidelijke communicatie en snelle reacties. Ons huis is snel verhuurd.
Vestiging Amstelveen
 10 / 10    Jacobien
30-08-2022
 
 9 / 10    5
zeer goed
 9 / 10    I. Buurman
30-08-2022
 
 9 / 10    5
Wij zijn erg tevreden! Slagvaardig, duidelijke communicatie en snelle reactie.
Vestiging Tilburg
 9 / 10    Marjolein Ham van Seeters
23-08-2022
 
 10 / 10    5
Dankzij 123wonen heb ik makkelijk een woning kunnen vinden dankzij het ruime aanbod dat zij jou geven. Het contact loopt soepel met 123wonen en ze zijn vlot in het antwoorden van vragen. Ik ben erg tevreden!
Vestiging Deventer
 10 / 10    Stijn
22-08-2022
 
 10 / 10    5
Zeer positief
Vestiging Groningen
 10 / 10    M. den Dulk
18-08-2022
 
 10 / 10    5
Ze heeft mij veel woningen laten zien. Ook hield zij bij de bezichtigingen, rekening met mijn drukke werkagenda. Ze was binnen en buiten werktijden bereikbaar en heeft mij met raad en daad bijgestaan.
Vestiging Twente
 10 / 10    van Schayk
17-08-2022
 
 10 / 10    5
Veel tijd en zorg besteed aan het duidelijk krijgen van mijn woonwensen.
 10 / 10    Frank van Damme
17-08-2022
 
 2 / 10    1
Zeer slecht
Vestiging Amsterdam
 2 / 10    Viktor
15-08-2022
 
 10 / 10    5
Tot nu toe uiterst positief
Vestiging Groningen
 10 / 10    J.Sorgedrager
12-08-2022
 
 10 / 10    5
Robbert en Winanda zijn erg prettig in de omgang en kennen de Flevolandse markt goed. Hun netwerk van goede huurders heeft ervoor gezorgd dat onze woning in een week verhuurd was voor de door ons gewenste prijs. De communicatie verliep goed en we zijn erg tevreden over het traject.
Vestiging Flevoland
 10 / 10    Jansen Uijttenboogaard
11-08-2022
 
 9 / 10    5
Goed
Vestiging Arnhem
 9 / 10    M.
10-08-2022
 
 10 / 10    5
Heel professioneel, snel, hulpvaardig en vriendelijk. Wij zijn heel erg tevreden en raden 123 wonen en Johan zeker aan bij anderen.
Vestiging Breda
 10 / 10    Susanna Ritzer
05-08-2022
 
 10 / 10    5
Ontzorgt en regelt zaken goed
Vestiging Groningen
 10 / 10    Rommie Posma
04-08-2022
 
 10 / 10    5
vriendelijk en deskundig
 10 / 10    Alex
03-08-2022
 
 10 / 10    5
Wederom TOP gedaan!!
 10 / 10    Peter Smeets
03-08-2022
 
 10 / 10    5
Verhuur woning in Utrecht
Vestiging Utrecht
 10 / 10    Floor
01-08-2022
 
 10 / 10    5
Sterk en duidelijk
Vestiging Utrecht
 10 / 10    Marko ten Brink
28-07-2022
 
 10 / 10    5
Erg sterk
Vestiging Amsterdam
 10 / 10    Angelic van den Huiden
28-07-2022
 
 10 / 10    5
we hebben positieve ervaring met het verhuren van een gemeubileerde woning
Vestiging Groningen
 10 / 10    Laureys
28-07-2022
 
 10 / 10    5
Heel goed.
Vestiging Zeeland
 10 / 10    Annet Demeijer
27-07-2022
 
 2 / 10    1
Zeer slecht
Vestiging Amsterdam
 2 / 10    Vikash
26-07-2022
 
 10 / 10    5
Vakkundig en snelle service
Vestiging Utrecht
 10 / 10    Astrid
25-07-2022
 
 10 / 10    5
Eerste samenwerking met betrekking tot verhuur van woning
Vestiging Eindhoven
 10 / 10    Marc van den Broek
20-07-2022
 
 10 / 10    5
Uitstekende communicatie en goede voorlichting over wat wel en niet mogelijk is. Uiterst vriendelijke behandeling
Vestiging Zeeland
 10 / 10    Millingen Trading b.v.
18-07-2022
 
 10 / 10    5
excellent
Vestiging Limburg
 10 / 10    Bennink
17-07-2022
 
 10 / 10    5
appartement verhuurd 2022
Vestiging Utrecht
 10 / 10    Joris van Rijn
15-07-2022
 
 10 / 10    5
Goes
Vestiging Zeeland
 10 / 10    Jansen
11-07-2022
 
 10 / 10    5
Begeleide ons goed door het proces voor het verkrijgen van een mooie huurwoning in het centrum van Haarlem.
Vestiging Haarlem
 10 / 10    Van der Vliet
11-07-2022
 
 9 / 10    5
vriendelijke en deskundige dienstverlening
Vestiging Zeeland
 9 / 10    Wim van Hornsveld
09-07-2022
 
 9 / 10    5
Zeer positief, binnen 1,5 maand was mijn huis verhuurt.
Vestiging Rotterdam
 9 / 10    Sonja van den Heuvel
09-07-2022
 
 7 / 10    4
Oke
Vestiging Zeeland
 7 / 10    Van Lieshout
08-07-2022
 
 10 / 10    5
Positief
Vestiging Limburg
 10 / 10    Nicole Plantius
04-07-2022
 
 10 / 10    5
Friendly and on-time
Vestiging Zwolle
 10 / 10    Omar Assajer
04-07-2022
 
 9 / 10    5
Goed
Vestiging Groningen
 9 / 10    Amber
02-07-2022
 
 9 / 10    5
Goed
Vestiging Groningen
 9 / 10    Joey en Marloes
01-07-2022
 
 10 / 10    5
Sinds 4 jaar goede ervaringen als verhuurder
Vestiging Groningen
 10 / 10    Carmen Brands
30-06-2022
 
 9 / 10    5
Heel goed.
Vestiging Haarlem
 9 / 10    Nikolai
27-06-2022
 
 8 / 10    4
Zeer positief
Vestiging Arnhem
 8 / 10    Wilma Markillie - Dutch Home Hunters
27-06-2022
  1  /  31