591 recensie's   |   4.6 / 5.0

Wat zeggen onze klanten?

Feedbackcompany

Schrijf zelf een review
 
 5 / 5   

Uitstekend

 10 / 10    DJP Bos
15-12-2018
 
 5 / 5   

Positief, snel een geschikte huurder gevonden voor een lange periode !

 10 / 10    Albert de Vries
14-12-2018
 
 5 / 5   

Vanaf dag 1 een prettig contact met Ingeborg Kamp van 123Wonen Twente

 10 / 10    Thijmen
14-12-2018
 
 5 / 5   

Wat een geweldige verhuur makelaar! Alles wat ik vroeg heeft deze dame geregeld. Fijne communicatie, duidelijk en alles wordt helder geschetst. Duidelijk een vrouw met ervaring

 10 / 10    Wagemakers
07-12-2018
 
 5 / 5   

Uitstekende ervaringen. Binnen korte tijd werd contact gelegd met meerdere potentiele huurders. Er werd goed rekening gehouden met onze specifieke wensen.

 10 / 10    Piet Blankers
07-12-2018
 
 1 / 5   

Zeer klantonvriendelijkheid. De communicatie is ronduit slecht. Slecht bereikbaar en geen reactie na mails en voicemails. Gemaakte afspraken en beloftes worden niet nagekomen. “Ik bel je morgen terug” nooit meer iets gehoord, schandalig! Ik zou niet meer met dit bedrijf in zee gaan als je wil dat zaken goed en efficiënt geregeld worden. Zo wil je als verhuurder en huurder niet te boek staan.

 1 / 10    Van den Heuvel
28-11-2018
 
 5 / 5   

Johan van Belzen heeft onze belangen perfect behartigd bij het vinden van huurders voor onze appartementen in Breda. Hij schakelt snel, is kundig, is vriendelijk, kent de markt en je kunt hierdoor erg prettig met hem samenwerken.

 10 / 10    Sophie
26-11-2018
 
 5 / 5   

De verhuurmakelaar van 123Wonen Leiden, Niels Duivenvoorden, heeft al diverse woningen met succes voor mij verhuurd. De klantenwerving en screening wordt altijd goed gedaan, tot in de afhandeling toe.

 9 / 10    C. Kers
26-11-2018
 
 5 / 5   

Ik kan nog geen echte score geven wegens gebrek aan ervaring ik kan alleen zeggen dat er staat op de site bij het contact formulier binnen 24 uur een reactie maar dit klopt niet want heb tot heden nog geen reactie ontvangen.

 10 / 10    Bojan
22-11-2018
 
 5 / 5   

We were looked after by Bart Christiaans in Haarlem. The service was exceptional . Bart was professional , helpful, and made the whole process of moving to Haarlem easy and hassle free. I would definitely recommend 123wonen.nl to anyone and particularly if you are an expat and need help setting up utilities and need flexibility . This company and Bart were 5 star.

 10 / 10    Liana Falconer
22-11-2018
 
 5 / 5   

The company were excellent. Very prompt with responses and very organized. Everything was handled with care and efficiency and the process was made very easy for us. The property we now have was actually a result of proactive outreach by the agent, we would never have found it otherwise.

 10 / 10    Linzi Hall
09-11-2018
 
 5 / 5   

Tot op heden goed.

 9 / 10    hol en de boer
07-11-2018
 
 5 / 5   

123 wonen is een goede verhuurmakelaar denkt mee met de verhuurder en heeft er bij mij voor gezorgd dat mijn huis nog nooit een maand heeft leeg gestaan.

 10 / 10    Oscar van Moppes
07-11-2018
 
 5 / 5   

Mijn appartement in Amsterdam is verhuurd binnen twee weken zoals ook als verwachting was afgegeven. Hiervoor zijn een drietal bezoeken van meerdere kijkers geweest. Omdat mijn woning recentelijk geheel gestuct en geverfd was met een nieuwe keuken, had ik strenge eisen voor mijn huurder. Bij voorkeur een net iemand alleen. Dit is gelukt!!

 10 / 10    Anoniem
07-11-2018
 
 5 / 5   

Zeer vlotte en efficiënte afhandeling bij het aanbieden van de woning en het vinden van een geschikte kandidaat huurder. Uitstekend bereikbaarheid van de makelaar,binnen een paar uur antwoord op vragen. Mocht ik in de toekomst weer een huurder zoeken dan ga ik naar 123wonen.nl.

 9 / 10    Elisabet
06-11-2018
 
 5 / 5   

Direct contact en meteen een afspraak zonder veel voorwaarden vooraf. Persoonlijke benadering, is bereid veel werk uit handen te nemen. Uiteindelijk is de verhuur van mijn woning super snel geregeld en zou ik 123Wonen zeker aanbevelen.

 10 / 10    Anoniem
06-11-2018
 
 5 / 5   

123 Wonen provides consistently highly professional service. The communication is clear. The ensure that I receive high quality tenants and attend to issues urgently. They fulfil a very important role in keeping the tenant and me as the landlord happy. The company is a win for any person.

 10 / 10    Manie van Schalkwyk
06-11-2018
 
 5 / 5   

Jaap Breunesse heeft ons net als anderhalf jaar geleden zorgvuldig, met kennis van zaken, persoonlijk en snel aan passende huurders geholpen. Ik zou me geen betere makelaar wensen!

 10 / 10    Jotien van Dieren-Boltjes
06-11-2018
 
 5 / 5   

Ze hebben onze woning supersnel verhuurd. Volgende keer weer.

 10 / 10    Anoniem
06-11-2018
 
 5 / 5   

Zeer goede ervaringen

 10 / 10    Anoniem karen
06-11-2018
 
 5 / 5   

Buitengewone vriendelijke service

 10 / 10    Marianne Vinke
29-10-2018
 
 5 / 5   

Rotterdamse Toppertjes! Verwacht geen stropdassen makelaar, maar gewoon een lekker nuchter kantoor!! Verhuren onze woningen altijd snel aan fijne huurders. Sneller dan wij kunnen renoveren. :))

 9 / 10    Marinus Brink
24-10-2018
 
 5 / 5   

snelle service, duidelijke afspraken en die ook nagekomen

 9 / 10    Groenewegen
23-10-2018
 
 5 / 5   

Perfecte afhandeling van de verhuur van onze woning in Rotterdam. Zeer zeker een aanbeveling waard.

 10 / 10    Ria Boer
20-10-2018
 
 4 / 5   

Proffesioneel, prettig en snel

 7 / 10    Anoniem
17-10-2018
 
 4 / 5   

Zeer goed

 8 / 10    Marion Van oirschot
28-09-2018
 
 5 / 5   

Na een telefoontje stond Rogier de volgende dag al op de stoep. Het huis was naar tevredenheid en er werd gelijk een potentiële huurder gebeld die akkoord ging. Na 2 weken kreeg ik de eerste huur al betaald. Alles is goed en snel geregeld. Nu al 3 maanden verhuurd en erg tevreden.

 10 / 10    M van Gurp
24-09-2018
 
 5 / 5   

Zeer positief omdat 123 op korte termijn een zeer goed resultaat wist te bereiken.

 9 / 10    Anoniem
22-09-2018
 
 5 / 5   

Adequaat handelen en kort schakelen, binnen 2 weken mijn woning verhuurd wegens mijn vertrek naar het buitenland komende 3 jaren. Tevens fijn om een vaste contactpersoon te hebben.

 10 / 10    Michiel Backx
17-09-2018
 
 4 / 5   

Positief, op korte termijn een huurder gevonden voor woning.

 8 / 10    Anoniem
14-09-2018
 
 5 / 5   

Na ons aangemeld te hebben voor de eventuele verhuur van ons vakantiehuis werd er bijna direct contact opgenomen door 123-verhuur voor het maken van een kennismakings afspraak. Dit verliep allemaal naar tevredenheid.hier hebben wij onze wensen uitgesproken .

 9 / 10    Anoniem
09-09-2018
 
 5 / 5   

Jaap (123wonen) heeft ons op een fantastische wijze de zorg rond verhuur van onze woning in hectische tijden ontnomen toen we met de voorbereidingen bezig waren om voor 3 jaar naar het buitenland te gaan. Afspraak = afspraak is zijn motto en hij zet zich voor de volle 100% in voor zijn klant. We hebben binnen 1 week ons huis kunnen verhuren aan een Engelse expat familie met als garantie een gerenommeerd bedrijf erachter, solide huurders dus. Verder hebben we de huur incasso en begeleiding voor een redelijke prijs ook aan Jaap uitbesteed om zonder kopzorgen naar het buitenland te vertrekken. Helemaal goed!

 10 / 10    Michael Hollander
06-09-2018
 
 5 / 5   

Ik ben zeer tevreden met 123 wonen Friesland !!

 10 / 10    P.Zuiderveld
05-09-2018
 
 5 / 5   

Prettig contact met Jaap gedurende het gehele traject, van bezichtiging tot sleuteloverdracht. Duidelijke communicatie en een persoonlijke benadering maken dit een fijne partij mocht u op zoek zijn naar een woning.

 9 / 10    Anoniem
05-09-2018
 
 5 / 5   

123Wonen Tilburg heeft mijn woning snel en vakkundig verhuurd, prettige huurders waar ikzelf ook achtersta.

 10 / 10    Jan-Kees
04-09-2018
 
 5 / 5   

zeer fijne en accurate samenwerking

 10 / 10    Anoniem
04-09-2018
 
 5 / 5   

Wij hebben onze woning via 123wonen Amsterdam verhuurd toen wij twee jaar woonachtig waren in het buitenland. Onze woning was in goede handen en alles was van begin tot einde goed geregeld.

 10 / 10    Robbert
04-09-2018
 
 5 / 5   

Binnen 2 weken een geschikte kandidaten. Duidelijk en goed. Ze weten van aanpakken.

 10 / 10    Frans
02-09-2018
 
 4 / 5   

Sinds het voorjaar 2018 werken wij met 123wonen in Bergen op Zoom. 123Wonen heeft sindsdien tweemaal bemiddeld bij het vinden van een nieuwe huurder.

 8 / 10    Wim van Liere
02-09-2018
 
 4 / 5   

Positief, goede adviezen en goede ondersteuning.

 8 / 10    Theo Knijff
01-09-2018
 
 5 / 5   

Een zeer goede samenwerking , en goed geleverde diensten

 10 / 10    Henk Spierings
01-09-2018
 
 5 / 5   

123 wonen in Tilburg is een van de beste bedrijven waar ik ooit zaken mee heb gedaan. Direct mijn huis op de site gezet, en direct aan de slag met het zoeken naar een huurder. Dit ging sneller en makkelijker dan ik had verwacht.

 10 / 10    Melissa de Rat
31-08-2018
 
 5 / 5   

123 wonen Bergen op Zoom is een prettig bedrijf om zaken mee te doen. Ze doen wat ze beloven en komen de afspraken keurig op tijd na. Prettig en professioneel contact met daarbij een prima presentatie van de objecten. Het bedrijf denkt met je mee met voldoende inbreng van de klant. Fijn om zaken mee te doen.

 9 / 10    Toine Verbeek
31-08-2018
 
 5 / 5   

Wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf. Goede uitleg en advies. Ook financieel snel afgewerkt.

 10 / 10    Hans van der Leest
30-08-2018
 
 5 / 5   

Goede duidelijke communicatie, goede kwaliteit van hun werk... prettig contact met Paul. Zeer kundig... heb ze aanbevolen bij vrienden..

 10 / 10    Martijn Eggens
30-08-2018
 
 5 / 5   

Zeer goede ervaring, profesionele aanpak en komen gemaakte afspraken na, denkt ook mee in opties en mogelijkheden, word voor volgende opdracht zeker weer benaderd

 10 / 10    Anoniem
30-08-2018
 
 5 / 5   

Prima bedrijf. Tenminse nog een bedrijf waar je snel en prettig contact mee hebt en waar ze goed meedenken en je alles zelf laten beslissen en alles netjes afhandelen. Ik heb altijd al geweten dat je de verhuur professioneel moet laten verlopen en dit bedrijf is het levende bewijs hiervan.

 10 / 10    Anneke Huisman
30-08-2018
 
 5 / 5   

excellent

 9 / 10    Bastiaan Oele
23-08-2018
 
 1 / 5   

Ik heb twee verdiepingen in mijn pand verhuurd via 123wonen Amsterdam vanaf juni 2015. Ik heb keurig voor beide woningen een maand huur betaald aan 123wonen, maar daarvoor hebben ze geen enkele prestatie geleverd (behalve het vinden van huurders voor één van de woningen), Ik kreeg geen enkele reactie op mijn mails en ben zeer ongelukkig over de dienstverlening. Ik heb zelf een huurder gevonden voor één hoog maar door 123wonen laten regelen om juist van de sores af te zijn. Maar ze hebben helemaal niets gedaan. 1) Ze hadden het zelfs te druk om de overdracht te doen. Beide woningen zijn betrokken op 31/5 en 1/6 door de nieuwe bewoners zonder de beloofde aanwezigheid van iemand van 123wonen. 2) Na een maand is gebleken dat de bewoners niet eens mijn bankrekeningnummer wisten om de huur over te maken. 3) Na twee maanden (begin augustus) is gebleken dat gas en elektra nog steeds door mij betaald worden. Ik had de meterstanden doorgegeven aan 123wonen en mijn hoofdreden om met hun in zee te gaan (ook voor beide woningen) was om te zorgen dat alle nodige handelingen verricht zouden worden. Dus advies en begeleiding van de overdracht. 4) Nog later kwam ik erachter dat de gemeentebelasting nog niet geregeld was.

 2 / 10    Anoniem
21-08-2018
 
 4 / 5   

goed

 8 / 10    Anoniem
14-08-2018
 
 5 / 5   

Zeer goed.

 10 / 10    Joost
10-08-2018
 
 4 / 5   

Goed

 8 / 10    Anoniem
07-08-2018
 
 5 / 5   

Erg betrouwbare expats in mijn eigen woning. Ik heb vooral de zoektocht van 123 wonen naar het vinden van een voor mij geschikte huurder als zeer prettig ervaren

 10 / 10    Louise de Winter
07-08-2018
 
 5 / 5   

Betrouwbaar bedrijf om een woning van te huren!

 9 / 10    Jeanette Doesburg
06-08-2018
 
 5 / 5   

Absolutely amazing. I reached out to them for apartments, a few days letter everything was perfectly settled. This is a trustworthy and reliable company, No problems at all.

 10 / 10    Mathias Schmidt
04-08-2018
 
 4 / 5   

Erg positief! Prettig contact vanaf het eerste moment!

 8 / 10    Robin
29-07-2018
 
 3 / 5   

Voor mij was dit de eerste keer dat ik via dit bedrijf zaken heb gedaan.

 6 / 10    Anoniem
29-07-2018
 
 5 / 5   

We zijn heel tevreden over de adviezen en bemiddeling bij de verhuur van ons appartement.

 9 / 10    Anoniem
27-07-2018
 
 5 / 5   

Zeer efficiënt, pro-actief, prettige communicatie

 9 / 10    Anoniem
27-07-2018
 
 5 / 5   

Prima

 9 / 10    Oosterbaan
27-07-2018
 
 5 / 5   

Marc-Jan (Amsterdam) does his job well!

 10 / 10    Jacob
25-07-2018
 
 5 / 5   

Ik kon mijn woning niet verkocht krijgen door vnl. de incompetentie van de verkoopmakelaar. Het alternatief was om te gaan verhuren. Na door mijn partner op 123wonen.nl te zijn gewezen, is het allemaal in een stroomversnelling geraakt en ben ik zeer tevreden over het bereikte resultaat, nl. dat mijn woning voor minimaal een jaar is verhuurd tegen een bijzonder aantrekkelijke prijs. De service- en klantgerichtheid is echt zoals het hoort en je hoeft je er geen zorgen over te maken dat het goed komt!

 10 / 10    Anoniem
25-07-2018
 
 4 / 5   

Zeer snelle actie en resultaat

 7 / 10    Anoniem
23-07-2018
 
 5 / 5   

Professionals and will definitely recommend 123wonen Rotterdam

 10 / 10    Paul Mast
13-07-2018
 
 5 / 5   

prettige en snelle service

 9 / 10    Anoniem
13-07-2018
 
 4 / 5   

Alles was goed geregeld, ze hielpen ons zoeken naar een huurder voor 3 maanden. Check in goed en proffesioneel geregeld.

 8 / 10    Anoniem
13-07-2018
 
 5 / 5   

Ik heb contact opgenomen met 123 wonen voor de verhuur van mijn appartement.

 10 / 10    Marije
13-07-2018
 
 4 / 5   

Woning laten verhuren in kader van de leegstandswet.

 8 / 10    Fam. Wijn
12-07-2018
 
 4 / 5   

komt de afspraken na

 8 / 10    Brodie's Business & Logies
09-07-2018
 
 5 / 5   

After feeling discouraged house-hunting for a long while, coming across someone like Jaap at 123Wonen was a great feeling... with his friendly, warm approach and great communication throughout... we got the perfect home for us. He is incredibly helpful and such a pleasure to deal with. Highly recommended!

 10 / 10    Tracy Myburgh
06-07-2018
 
 5 / 5   

Zeer positief: deskundig

 10 / 10    Anoniem
06-07-2018
 
 5 / 5   

Uitstekend1

 9 / 10    Aly Hoeksema lindeman
05-07-2018
 
 5 / 5   

Geweldig goed personeel en zeer deskundig en behulpzaam. Ieder jaar weer goede huurders voor de gehele periode.

 10 / 10    Agnes Haan Venema
05-07-2018
 
 5 / 5   

Zeer positief. Alles heel erg correct, tijdig en strak geregeld.

 10 / 10    Anoniem
05-07-2018
 
 5 / 5   

Prima en snel handelen. Goed bereikbaar. De te verhuren woning onmiddellijk op de verhuursite van 123 wonen gezet.

 10 / 10    H.J. Overes
05-07-2018
 
 5 / 5   

Ik vind het een super vriendelijk team. Ik tot nu toe dik tevreden van ons samenwerking

 10 / 10    Anoniem
05-07-2018
 
 5 / 5   

Bij kantoor Rotterdam werken leuke mensen die goed advies geven. Je bent daar geen nummer en dat is prettig als je niet bekend bent met de verhuur van je huis.

 9 / 10    S.J. van der Meer
27-06-2018
 
 5 / 5   

123Wonen Den Haag Wij verhuren ons huis nu ruim 1 jaar en werken samen met Margreet Bloemen. Margreet is proactief en heeft er op tijd voor gezorgd dat ons huis weer is verhuurd. Margreet is vriendelijk, realistisch en heeft verstand van zaken. Een voorbeeld hiervan is haar advies om een eerdere potentiele huurder niet te nemen, omdat er bepaalde indicatoren waren en er daardoor geen goed gevoel bij was. Deze open en eerlijke manier van werken stelden wij zeer op prijs. Na 1 week had Margreet alweer nieuwe huurders gevonden. Ondanks het tijdverschil hebben we een zeer goede communicatie via de e-mail. Administratief is alles overzichtelijk en snel afgehandeld. Wij zijn erg tevreden over 123Wonen en kunnen het iedereen aanbevelen.

 10 / 10    Eric en Lizet
25-06-2018
 
 5 / 5   

Uitstekend, goede en snelle service

 10 / 10    Anoniem
21-06-2018
 
 5 / 5   

Heel positief. Vakkundige, professionele en zorgvuldige bemiddeling.

 9 / 10    Frank C.
18-06-2018
 
 5 / 5   

Uitstekend

 9 / 10    Anoniem
18-06-2018
 
 5 / 5   

Mijn ervaring is zeer positief. Snelle reactietijd en zeer prettige makelaar, met een duidelijk en eerlijk verhaal.

 10 / 10    Marcel B
17-06-2018
 
 5 / 5   

Na een e-mail aanvraag voor informatie werd al snel contact opgenomen. Diezelfde week is door 123Wonen al een geschikte huurder gevonden voor mijn appartement.

 10 / 10    HB
17-06-2018
 
 5 / 5   

Super ervaring met kantoor Rotterdam. Door hun kennis van de markt hebben wij een mooie woning op een locatie met groeipotentieel kunnen kopen.

 9 / 10    Faatje Za
11-06-2018
 
 5 / 5   

Een snelle en een effectieve actie en mijn appartement werd verhuurd. Bijzonder vriendelijk, en professioneel.

 10 / 10    Yacov Bercovitz
05-06-2018
 
 5 / 5   

Twee keer een huurder gevonden voor onze woning.

 9 / 10    Johan van Renselaar
02-06-2018
 
 5 / 5   

Deskundig en betrouwbaar bedrijf. Contact verloopt soepel en verhuurmakelaar denkt mee.

 9 / 10    Marina & Mark
01-06-2018
 
 5 / 5   

123Wonen Arnhem heeft een appartement voor ons gevonden en aangekocht in Arnhem. Voor de woning hadden zij op de dag van levering een huurder gevonden, en wordt het financieel en technisch beheer verzorgd door 123Wonen Vastgoedbeheer.

 10 / 10    Rob en Gonny
30-05-2018
 
 5 / 5   

Verhuren van mijn huis ging supersnel evenals het aanvragen van de leegstandswet vergunning. Een safe gevoel dat huurders eerst worden gescreend

 10 / 10    Anoniem
29-05-2018
 
 5 / 5   

al gelijk proef je proffesionaliteit en deskundigheid in het vak! Jaap, zeer vriendelijk en meedenkend! Succes behaald binnen korte tijd en altijd in contact over de ontwikkeling! Makelaar van deze tijd! Bedankt Jaap!!

 10 / 10    Zafer
29-05-2018
 
 5 / 5   

Accuraat, daadkrachtig, vriendelijk en zeer correct. Dikke pluim voor dit jonge bedrijf.

 10 / 10    Carina Troost
29-05-2018
 
 5 / 5   

Erg goed!

 10 / 10    Datema
29-05-2018
 
 5 / 5   

Heel positief, enthousiaste jonge club.

 9 / 10    Martijn
29-05-2018
 
 5 / 5   

I can't believe in how Paul worked out to find a customer. I gave him a key of my house and within 2 days he came to me with a potential tenant who had a definitive decision to rent my house. Unbelievable how serious this guy on his work!

 10 / 10    L.Arsil
29-05-2018
 
 5 / 5   

Wij doen geregeld eventueel benodigde schoonmaakwerkzaamheden.

 10 / 10    All in One Dienstverlening
29-05-2018
 
 5 / 5   

Zeer goed. Komen de afspraken na.

 10 / 10    Menno
29-05-2018
 
 5 / 5   

Ze bieden een ruime service, denken met je mee, komen met creatieve voorstellen. En doen gewoon wat ze beloven!!

 9 / 10    RikToonen
29-05-2018
 
 4 / 5   

Prettig, enthousiast, snel, correct. Deze trefwoorden weerspiegelen in mijn beleving het bedrijf 123wonen.

 8 / 10    Gerrit Wolters
29-05-2018
 
 5 / 5   

Meer dan tevreden !

 10 / 10    Dhr. Luksen
28-05-2018
 
 5 / 5   

Rick gevraagd voor hulp met mijn zoektocht naar een beleggingspand in Rotterdam. Dit verliep zo prettig dat zijn kantoor ook de verhuur van mijn pand heeft gedaan, wat ook zeer snel en kundig werd opgepakt. Zeer tevreden.

 10 / 10    R. Plas
24-05-2018
 
 5 / 5   

Goede, plezierige ervaringen met Martin Houtzager

 9 / 10    Anoniem
23-05-2018
 
 4 / 5   

Reactie op mijn mail duurde wat langer. Telefonisch wordt je sneller geholpen. Verder goed geregeld!

 7 / 10    Anoniem
22-05-2018
 
 5 / 5   

Helemaal tevreden, professioneel bedrijf met veel kennis en die goed luistert naar je wensen. Ze reageren erg snel, bezichtiging werd direct ingepland. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden!

 9 / 10    Melissa van Dal
22-05-2018
 
 5 / 5   

Goed geholpen, juiste service!

 10 / 10    Aurora de gouw
22-05-2018
 
 5 / 5   

123Wonen Friesland. Top bedrijf! Vanaf het eerste kennismakingsgesprek meteen een goede klik. Goede inhoudelijke kennis en erg enthousiast. Woning was dan ook snel verhuurd aan zeer geschikte kandidaten. Screening is super geregeld! Dank aan Jan-Douwe Streekstra voor het begeleiden en harde werken! Ga zo door!

 10 / 10    de Bruin
22-05-2018
 
 5 / 5   

Goede service van 123wonen Rotterdam m.b.t de verhuur van ons appartement. Soepele en snelle afwikkeling.

 9 / 10    Laura S.
22-05-2018
 
 5 / 5   

Prettig

 10 / 10    Anoniem
19-05-2018
 
 4 / 5   

zeer goed

 7 / 10    C.Aay
18-05-2018
 
 5 / 5   

Een mooi appartement gevonden bij 123Wonen in Almelo. Kon dezelfde week nog bezichtigen en woon er inmiddels fijn! 123Wonen bedankt voor de snelle afwikkeling.

 10 / 10    Anne Dekker
17-05-2018
 
 5 / 5   

Wij zijn zeer tevreden over 123 wonen. Ze verlenen uitstekende service en staan altijd voor je klaar. Wij raden 123 wonen ook zeker andere aan.

 9 / 10    Katie
17-05-2018
 
 5 / 5   

Op zoek naar mijn eerste verhuurappartement heb ik verhuurmakelaar Jan-Douwe Streekstra de hemd van het lijf gevraagd. Niets is hem echter te veel gevraagd. Uiteindelijk een mooi appartement aangeschaft, Jan-Douwe heeft enthousiaste huurders gevonden en alles tot en met de sleuteloverdracht keurig begeleid.

 10 / 10    Erik
16-05-2018
 
 5 / 5   

Ik heb voor het eerst een woning te huur aangeboden via 123 wonen en was zeer tevreden met hun diensten. Arno (van de vestiging Utrecht) is zeer kundig en kon het verhuurcontract op maat maken.

 9 / 10    HG
14-05-2018
 
 5 / 5   

Goede en snelle service

 9 / 10    Kees
14-05-2018
 
 5 / 5   

Verhuurder van een woning

 10 / 10    Anoniem
14-05-2018
 
 4 / 5   

Vriendelijke makelaar. Betalingen netjes op tijd.

 8 / 10    Chantal
06-05-2018
 
 4 / 5   

Ons appartement in Amsterdam was binnen twee weken verhuurd. Afspraken nakomen en de afrekening opmaken kan beter.

 8 / 10    Harald & Mariska
06-05-2018
 
 5 / 5   

Zeer content met dit bedrijf. Ze komen hun afspraken na, helpen goed en zeer prettig in de omgang! Volgende keer schakel ik zeker weer dit bedrijf in! Een aanrader!

 10 / 10    Anoniem
05-05-2018
 
 4 / 5   

Goede ervaring . Prima begeleiding.

 8 / 10    Anoniem
04-05-2018
 
 5 / 5   

Perfect snelle en goede service.

 10 / 10    Edgar
04-05-2018
 
 5 / 5   

Wij zijn heel blij met 123 wonen en alles verloopt vlekkeloos zoals je dat ook wilt! Ook zijn wij erg tevreden met Rogier, hele vriendelijke behulpzame kerel dus wij hopen nog langer verbonden te blijven! Sjoerd en Toto

 10 / 10    Sjoerd van der Horst
04-05-2018
 
 5 / 5   

Oprecht uit de bodem van mijn hart heeft Rogier mij zwaar geholpen en mij NOOIT laten vallen ook niet toen hij z’n geld al had en zijn klant steek liet vallen. Kortom, mijn ervaring met hun perfect en hartverwarmend. Gr Bert

 10 / 10    Stichting Maatschappelijk Perspectief
03-05-2018
 
 5 / 5   

Goed advies, goed bereikbaar en snel een leuke huurder voor onze woning in Rotterdam. Echt een aanrader!!

 10 / 10    Daan Olree
03-05-2018
 
 5 / 5   

Fijne mensen om zaken mee te doen, denken met je mee en zijn makkelijk benaderbaar.

 10 / 10    Erik Hamoen
03-05-2018
 
 5 / 5   

betrouwbare vastgoedadviseur. kent de rotterdamse markt goed.

 10 / 10    van Waarden RE
25-04-2018
 
 5 / 5   

123Wonen Hilversum heeft ons werkelijk fantastisch begeleid in het totale verhuurproces

 10 / 10    Dhr. de Jongh
25-04-2018
 
 5 / 5   

Very satisfied with the services provided by 123Wonen Rotterdam. Thanks for taking care of the rental of my house.

 10 / 10    J. B.
15-04-2018
 
 5 / 5   

Ik heb Jaap gevonden via Google. Zijn site en beschrijving van werkzaamheden spraken me meteen aan. Middels een kort en snel formulier heb ik mijn gegevens doorgestuurd. De volgende ochtend werd ik al netjes gebeld om verder kennis te maken, de mogelijkheden en mijn wensen te bespreken. Super fijn! De week erop hadden we onze eerste afspraak en heeft Jaap transparant, eenvoudig en met veel geduld mij de hele procedure uitgelegd. Ik wist meteen dat ik (en mijn mooie appartement) in goede handen waren. Ik bleef achter met heldere stappen, duidelijke informatiemap en tijd om na te denken. Zonder ook maar met nog een andere makelaar te spreken ben ik meteen in zee gegaan met Jaap - en wat een goede keuze! Binnen 2 weken hadden we een super geschikte huurder en was de bezichtiging geregeld. Dankzij zijn expertise in verhuur aan expats was het meteen een match. De servicegerichtheid, aandacht en kennis die Jaap heeft is echt geweldig. Hij denkt met je mee, wanneer iets niet goed voelt zal hij niet aandringen en dan hanteert hij ook nog 'no cure no pay' policy. 'Ik ga met uw huis om alsof het de mijne is' zei Jaap en dat heeft hij zeker waar gemaakt, ontzettend bedankt :)

 10 / 10    Eva
12-04-2018
 
 5 / 5   

ROTTERDAMSE VASTGOEDPROFESSIONALS!

 10 / 10    v Bunningen
09-04-2018
 
 4 / 5   

Rotterdamse manier van handelen! Lekker duidelijk!! Wij hebben al 3 jaar een goede huurder in onze woning.

 8 / 10    Familie Slotboom
09-04-2018
 
 5 / 5   

Prettig persoonlijk contact tijdens het hele proces. Er wordt adequaat en snel gereageerd op vragen. Gaan grondig te werk in het screenen, er wordt meegedacht en adviezen gegeven. Aanbod van diensten 123wonen is groot, indien gewenst kan de verhuurder alles uit handen genomen worden.

 10 / 10    Monique
03-04-2018
 
 5 / 5   

123Wonen Rotterdam. Gewoon goed! Snel en zonder poespas een goed gescreende huurder in mijn woning. Ik beveel dit bedrijf aan!

 10 / 10    Nathan Vermeulen
03-04-2018
 
 5 / 5   

Prettige samenwerking. Directe en snelle communicatie, korte lijnen. You See what you get. Dus geen bla bla. Nuchtere Noord-Hollandse aanpak. Prettig!

 10 / 10    Susanne
02-04-2018
 
 5 / 5   

Goed!

 10 / 10    JM
26-03-2018
 
 5 / 5   

Goed

 10 / 10    Jan Wieten
20-03-2018
 
 5 / 5   

Naar tevredenheid.

 10 / 10    Hengeveld Vastgoed
20-03-2018
 
 5 / 5   

Wij zijn zeer tevreden over de heer Breunesse van het Gooi.

 10 / 10    Boos Mary
20-03-2018
 
 4 / 5   

Goed, een gedreven Maaike die enthousiast was over het huis en het daardoor ook goed kon promoten. Keurige foto's en beschrijving op de site. Meedenkend.

 8 / 10    Anoniem
19-03-2018
 
 5 / 5   

goede persoonlijke communicatie

 10 / 10    Anoniem
16-03-2018
 
 5 / 5   

Zeer snelle en ter zake doende informatie over beschikbaarheid van huurwoningen.

 10 / 10    Anoniem
05-03-2018
 
 5 / 5   

Zeer positief. Binnen 4 dagen een kamer!

 10 / 10    Edvienne Merencia
02-03-2018
 
 4 / 5   

Goed en duidelijke communicatie. Snel een huurder voor onze woning gevonden.

 8 / 10    Anoniem
02-03-2018
 
 5 / 5   

123Wonen has quickly rented out our property in Rotterdam! Smooth communication and a pro active team, superb. I will definitely recommended this company.

 10 / 10    E.J.J.P. de Koning
23-02-2018
 
 5 / 5   

Zeer tevreden.

 10 / 10    Peter Godrie
16-02-2018
 
 5 / 5   

Snelle betrouwbare service, goede afwikkeling en duidelijke communicatie

 10 / 10    Anoniem
16-02-2018
 
 5 / 5   

Arno en Tijmen hebben ons snel en goed geholpen met het vinden van een huurder voor een periode van ruim 4 maanden. Binnen 2 weken na mijn eerste telefoontje had ik het getekende contract binnen en stond de huur voor de gehele periode op mijn rekening!

 10 / 10    Anoniem
16-02-2018
 
 5 / 5   

Wij zijn zeer tevreden over 123wonen.nl.

 10 / 10    Hans Koeslag
15-02-2018
 
 5 / 5   

Zeer goed

 10 / 10    Sd
15-02-2018
 
 5 / 5   

Ik heb een appartement verhuurd via 123wonen, ging goed. Snelle service, ze denken goed mee, binnen een paar weken verhuurd.

 10 / 10    Floris Bex
15-02-2018
 
 5 / 5   

De ervaring met 123 bemiddeling was/is uitstekend.

 10 / 10    Ter Borg psychologen praktijk
10-02-2018
 
 5 / 5   

Huis gehuurd via 123Wonen Rotterdam! Thanx voor de hulp en geduld!! Ik ben zo happy met mijn nieuwe huisje! :)))

 10 / 10    Romy vd V
09-02-2018
 
 5 / 5   

In het afgelopen jaar 1 woning en 3 appartement verhuurd via 123wonen. Voordat de woning en appartmenten waren over geschreven bij de notaris waren ze al verhuurd. Voordat ik een appartement kocht had ik eerst overleg met Kim over de potentiële huurprijs vanwege haar marktkennis.

 10 / 10    J. Krijger
04-02-2018
 
 5 / 5   

prima.

 10 / 10    carla kastelijn
03-02-2018
 
 5 / 5   

Wij zijn als woningdelers ontzettend lang opzoek geweest naar een woning. Met de hulp van het team van 123wonen Rotterdam hebben zij de juiste match gevonden tussen woning, huurders en verhuurder! Tevens word er duidelijk gecommuniceerd door de binnendienst zodat je exact weet wat er van je verwacht word en wat hun werkwijze is. Wij zijn ontzettend blije huurders.

 10 / 10    T. Verburg
02-02-2018
 
 5 / 5   

Onze ervaring met Martin Houtzager van 123 wonen is uitstekend

 10 / 10    Jacco Ruiter
02-02-2018
 
 5 / 5   

heel goed

 10 / 10    a v dijck
01-02-2018
 
 5 / 5   

Zeer goede ervaring. Alle beloftes meer dan waargemaakt. Fijne huurders gevonden voor ons huis.

 10 / 10    Anoniem
25-01-2018
 
 5 / 5   

Thanxx team 010!! Erg blij met jullie flexibele instelling en het meedenken. En nog blijer met onze woning!!!!

 10 / 10    Falko van Meurs
24-01-2018
 
 5 / 5   

Rotterdam heeft snel een leuke huurder gevonden voor ons huis. Toppers!

 10 / 10    N. Baken
21-01-2018
 
 4 / 5   

prima club om mee samen te werken

 8 / 10    Anoniem
17-01-2018
 
 5 / 5   

123wonen rotterdam verhuurt onze woningen. Snelle verhuur en korte lijnen.

 10 / 10    Jack Michielse
17-01-2018
 
 5 / 5   

Via Paul Sint binnen een dag het appartment verhuurd. Erg tevreden over!

 10 / 10    Thijs
15-01-2018
 
 5 / 5   

Snelle, correcte afhandeling. Wat je verwacht, maar zeker niet altijd krijgt

 10 / 10    Eric
12-01-2018
 
 5 / 5   

Ik heb mijn appartement in Utrecht verhuurd via 123Wonen. Goede heldere communicatie.

 10 / 10    Alexandra Nijhof
12-01-2018
 
 4 / 5   

Onze woning snel verhuurd aan leuke huurder, erg tevreden.

 8 / 10    L. Nijhuis
08-01-2018
 
 5 / 5   

Verhuur onze woningen via 123Rotterdam. Via een aanbeveling van een relatie zijn wij bij Rik terrecht gekomen en sinds een jaar of 3 verhuren zij onze woningen naar volle tevredenheid. Niet al te groot kantoor, waardoor persoonlijk contact hoog in het vaandel staat.

 10 / 10    Jacob Seikens
05-01-2018
 
 4 / 5   

prima service, professioneel en kwalitatieve dienst.

 8 / 10    A.M.Ahmed
02-01-2018
 
 5 / 5   

TOP! In contact gekomen met Johan van Belzen. Staat altijd klaar, beantwoord alle vragen die er zijn en denkt ECHT mee om de juiste match te vinden tussen verhuurder en huurder. Johan en dus 123Wonen is concreet, duidelijk en stelt duidelijke en haalbare doelen. Ook vindt er gedegen onderzoek plaats naar de potentiele huurder èn is Johan met zijn ervaring goed in de advisering hierin.

 10 / 10    Esmé van Gorp
28-12-2017
 
 5 / 5   

Snel en erg duidelijk. Werd goed ingegaan op het door mij voorgelegde huurcontract. Betrouwbaar.

 10 / 10    Anoniem
22-12-2017
 
 5 / 5   

In één woord FANTASTISCH! Er is echt goed geluisterd naar wat voor soort huurder wij op zoek waren, en kwam na 3 dagen al met de juiste kandidaat. We hoorden dat er de dagen ervoor al veel meer interesse was getoond in de woning maar die pasten volgens Johan niet bij onze wens. Hij heeft dus precies diegene eruit gehaald waar wij om gevraagd hadden. Het was dus 1 bezichtiging en klaar! Heel erg fijn en ook de verdere correspondentie en afwikkeling verliepen heel prettig. Kortom zeer tevreden.

 10 / 10    Len
21-12-2017
 
 5 / 5   

Wilde mijn huis verhuren, binnen een maand was ik het kwijt. Vriendelijke service, duidelijk verhaal.

 10 / 10    Bas
18-12-2017
 
 5 / 5   

Super snel en erg duidelijk. Had nog een aantal vragen maar deze werden allemaal goed uitgelegd. Voelde betrouwbaar.

 10 / 10    Nynke
09-12-2017
 
 5 / 5   

Erg positief!

 10 / 10    T Hop
08-12-2017
 
 5 / 5   

Mailing en afspraken werden correct nagekomen.

 10 / 10    Anoniem
07-12-2017
 
 5 / 5   

Zeer positief, snelle en secure werkwijze !

 10 / 10    Harry Jellema
07-12-2017
 
 5 / 5   

Goed

 10 / 10    Edwin de Vries
06-12-2017
 
 5 / 5   

Prima

 10 / 10    E. van Tilburg
06-12-2017
 
 5 / 5   

Uitstekend, precies wat ik zocht.

 10 / 10    Pieter
05-12-2017
 
 4 / 5   

zeer snel en goed ,

 8 / 10    m.e. kempers
04-12-2017
 
 5 / 5   

Fijne samenwerking!

 10 / 10    N. Janssen
01-12-2017
 
 5 / 5   

Fantastisch

 10 / 10    Aan de Waterspiegel
01-12-2017
 
 5 / 5   

Erg prettig, snel en hebben verstand van zaken.

 10 / 10    Jasper Heesen
29-11-2017
 
 5 / 5   

Voor het eerst via 123wonen.nl mijn huis verhuurd en zal zeker ook in de toekomst van hun diensten gebruik maken.

 10 / 10    Anoniem
29-11-2017
 
 5 / 5   

Erg positief! Ik ervoer het alsof ik de belangrijkste klant was, en dat is goede dienstverlening.

 10 / 10    Sarah Broersma
29-11-2017
 
 5 / 5   

Prettige, snelle en acurate behandeling. Compleet ontzorgt en mijn huis binnen 4 dagen al verhuurd.

 10 / 10    MJ
28-11-2017
 
 5 / 5   

Prettige ervaring met deze partij! Zijn netjes de gemaakte afspraken nagekomen en waren bovendien verbazingwekkend snel.

 10 / 10    Anoniem
28-11-2017
 
 5 / 5   

Goede ervaringen in verhuur, we twijfelden of we überhaupt wel wilden verhuren. 123Wonen Twente heeft ons goed geholpen.

 10 / 10    T.H. Hendriks
28-11-2017
 
 5 / 5   

Huur woning

 10 / 10    MBC
28-11-2017
 
 5 / 5   

Zeer positief, professioneel en waar nodig met een perssonlijke touch. Wat ons betreft precies wat je wenst als eigenaar. Niet alleen een huurder aanleveren maar ons ook voozien van alle benodigde informatie omtrent belasting, verzekering, bank, etc. Wij hebben, in ons geval met Bart Christiaans, een zeer plezierige ervaring achter de rug. We hebben goede huurder en gaan met een gerust hart naar het buitenland.

 10 / 10    Carlito
28-11-2017
 
 5 / 5   

Verhuurmakelaar was erg kundig, to-the-point, timely, gefocuseerd op resultaat en had een prettige communicatiestijl

 10 / 10    Guus
24-11-2017
 
 4 / 5   

Uitstekende service gekregen van Michel Immink

 8 / 10    Verhuurder uit Rijen
24-11-2017
 
 5 / 5   

prima ervaring opgedaan met het bedrijf, zie details hieronder

 10 / 10    Anoniem
23-11-2017
 
 5 / 5   

Snel een huurder binnen ons aangegeven profiel.

 10 / 10    Anoniem
23-11-2017
 
 5 / 5   

Prima samenwerking, zowel voor huur als voor verhuur.

 10 / 10    Maarten
22-11-2017
 
 5 / 5   

Zeer goede ervaring. Een absolute aanrader!

 10 / 10    Verhuurder in Harderwijk
21-11-2017
 
 5 / 5   

Verbluffend eenvoudig was de aanmelding van het pand en nog verbluffend sneller was de reactie met een potentiële huurder. Die ook het pand is gaan huren

 10 / 10    arjan braanker
20-11-2017
 
 5 / 5   

Bemiddeling en financieel beheer

 10 / 10    Meijer
20-11-2017
 
 4 / 5   

Efficient en snel

 8 / 10    ML
18-11-2017
 
 5 / 5   

Zeer goed.

 10 / 10    Herman Hazenwinkel
18-11-2017
 
 5 / 5   

Verhuur- en aankoopmakelaar

 10 / 10    RN
15-11-2017
 
 5 / 5   

Verhuur van mijn appartement.

 10 / 10    Anoniem
15-11-2017
 
 5 / 5   

Erg goed, alles perfect geregeld.

 10 / 10    FvH
11-11-2017
 
 5 / 5   

bemiddeling verhuur

 10 / 10    Anoniem
11-11-2017
 
 5 / 5   

Wij hebben verscheidene panden in de verhuurt bij 123 wonen te Groningen. Daar zijn wij erg tevreden over! Vooral de snelheid en terugkoppelingen en goede screeningen vallen op, Zijn nu reeds ca 6 jaar klant,met behoorlijk wat mutaties in de panden Tot nu 100% tevreden. Ga zo door Lana en collega,s!

 10 / 10    Jan Stots
01-11-2017
 
 5 / 5   

Mijn huis bij 123wonen te huur gezet. Via via bij dit bedrijf terecht gekomen, en uiteindelijk zeer blij om geweest. Zeer goede screening gedaan, waardoor ik nu een goede huurder heb. En ik met een gerust hart, een wereldreis kan maken. Hele afhandeling meer dan tevreden over. Complimenten hiervoor !!

 10 / 10    Egbert
31-10-2017
 
 5 / 5   

Prettig contact en mensen weten waar ze het over hebben. Denken met beide partijen mee.

 10 / 10    Edwin Holtrop
31-10-2017
 
 5 / 5   

Gewoon goed

 10 / 10    Van Diest
30-10-2017
 
 5 / 5   

Uitstekend

 10 / 10    Anoniem
30-10-2017
 
 5 / 5   

Zeer positief, doen wat ze zeggen en weten waar ze het over hebben.

 10 / 10    Anoniem
30-10-2017
 
 5 / 5   

Zeer positief!

 10 / 10    Anoniem
30-10-2017
 
 4 / 5   

verhuur etage in eigen woning,momenteel de 5e keer.

 8 / 10    van nieuwenhuyzen vof
30-10-2017
 
 5 / 5   

Prima Bedrijf goede informatie op de website en één van de weinigen die ook snel reageren als je een profiel van een te verhuren huis invult!

 10 / 10    T. Vermeulen
29-10-2017
 
 4 / 5   

Ik wil 123 feliciteren met Jaap Breunesse die ik heb leren kennen als een vakkundig en behulpzaam tussenpersoon.

 8 / 10    mr P.L. van Tilburg
28-10-2017
 
 4 / 5   

Positief

 8 / 10    S. Ploeg
26-10-2017
 
 5 / 5   

Goed samengewerkt om de woning te verhuren.

 10 / 10    Wim van der Salm
26-10-2017
 
 5 / 5   

Ik maakte ditmaal gebruik van de diensten van vestiging Gooi. Mijn ervaring met de medewerker, de heer Breunesse, waren zeer positief.

 10 / 10    Herman Meijburg
18-10-2017
 
 5 / 5   

uitstekend

 10 / 10    AM van Loenen van Klaarwater
18-10-2017
 
 4 / 5   

Fijne mensen, snelle communicatie

 8 / 10    Anoniem
17-10-2017
 
 5 / 5   

Wij hebben de laatste jaren al diverse malen heel prettig zaken gedaan met 123wonen, Johan van Belzen. Johan denkt mee en de afspraken die hij maakt komt hij altijd na. Het is ook heel prettig dat hij altijd goed bereikbaar is! Voor de toekomst weten wij Johan zeker weer te vinden!

 10 / 10    A. van Wesel
17-10-2017
 
 5 / 5   

Zeer goede ervaring tot op heden met de verhuur van ons huis.

 10 / 10    Anoniem
15-10-2017
 
 5 / 5   

Top en snel geregeld.

 10 / 10    Faiza Bellai
13-10-2017
 
 4 / 5   

Ik heb mijn huis in groningen verhuurd en 123-makelaars heeft me geholpen bij het zoeken van huurders en de uiteindelijke overdracht geregeld.

 8 / 10    Ebbo Van der Kolk
13-10-2017
 
 4 / 5   

goed

 8 / 10    I. van Wengerden
13-10-2017
 
 5 / 5   

Top en snel geregeld.

 10 / 10    Faiza Bellai
12-10-2017
 
 5 / 5   

Zeer goede ervaring met 123 Wonen afdeling Haarlem

 10 / 10    Anoniem
12-10-2017
 
 5 / 5   

alleen maar goed!

 10 / 10    frits van staaveren
12-10-2017
 
 5 / 5   

Zeer over te spreken! Duidelijk verhaal, komen op tijd en doen wat er afgesproken is. Erg prettig ook dat ik invloed kon hebben op wie er uiteindelijk in mijn woning komt te zitten.

 10 / 10    R. Kalshoven
12-10-2017
 
 5 / 5   

Uitmuntend!

 10 / 10    S. Amiri
11-10-2017
 
 5 / 5   

Uitermate goede ervaring!!

 10 / 10    Xandra de Groot
11-10-2017
 
 4 / 5   

Zeer prettig contact met Jaap Breunesse.

 8 / 10    J. Vos
11-10-2017
 
 5 / 5   

Zeer goede ervaring, ons pand heeft nooit meer dan 1 1/2 week leeg gestaan. En het belangrijkste voor ons de huurders zijn stuk voor stuk fijn huurders geweest! Dank.

 10 / 10    buitink
09-10-2017
 
 5 / 5   

Prettig en correct

 10 / 10    Peschar
09-10-2017
 
 5 / 5   

Super goed en behulpzaam

 10 / 10    Meijer verhuur
09-10-2017
 
 5 / 5   

Prima ervaringen met dit bedrijf

 10 / 10    Petrie Schoone
04-10-2017
 
 4 / 5   

Alles verliep prima, duidelijke uitleg over het verloop, snelle reactie op vragen per e-mail. Zal zeker een volgende keer weer bij 123wonen aankloppen.

 8 / 10    A.C. van Schoonhoven
27-09-2017
 
 5 / 5   

Verhuur van appartement

 10 / 10    H van der Berg
27-09-2017
 
 5 / 5   

Mijn woning was snel verhuurd!

 10 / 10    Zonneberg
26-09-2017
 
 5 / 5   

Wij verhuren al jaren naar tevredenheid via de vestiging in Apeldoorn. Prettige communicatie en betrouwbare screening van de kandidaten.

 10 / 10    Inge Kruidhof
26-09-2017
 
 5 / 5   

Alles was prima geregeld, al meerdere malen in Amsterdam snel goede huurders gevonden.

 10 / 10    R. van Rooij
25-09-2017
 
 5 / 5   

Zeer positief. Binnen no time was mijn woning verhuurd. Contact verliep soepel.

 10 / 10    Charles
22-09-2017
 
 5 / 5   

Ik heb mijn woning via 123 wonen erg snel verhuurd, fijn dat alle zaken werden overgenomen en ik verder niet veel heb hoeven regelen. Met een gerust gevoel beginnen we aan onze wereldreis.

 10 / 10    M. Bongaards
22-09-2017
 
 5 / 5   

Uiterst positief, onze koopwoning binnen 14 dagen verhuurd.

 10 / 10    Maureen
21-09-2017
 
 5 / 5   

goed!

 10 / 10    E. de Haan
18-09-2017
 
 4 / 5   

Ik heb in de periode 2015-2017 driemaal een huurder gevonden voor mijn appartement via 123Wonen. Daarin ben ik deskundig en vriendelijk geholpen.

 8 / 10    S. Blokpoel
15-09-2017
 
 5 / 5   

Vriendelijk en vakkundig! De dames proberen gelijk een goede huurwoning te vinden die bij je past.

 10 / 10    S. Dallinga
14-09-2017
 
 5 / 5   

Uitstekend en snel verhuren mijn woning in Nederland al jaren.

 10 / 10    Marcel
13-09-2017
 
 5 / 5   

De makelaar Jan-Douwe Streekstra van 123wonen maakt de naam waar, we hadden heel snel een huurder! Onze flat was meteen en overal te zien. Er werd goed gekeken of de huurders verantwoordelijk/draagkrachig zijn. Afspraken werden nagekomen, er was een prettig, vriendelijk contact ook via de e-mail ging alles vlot.

 10 / 10    n. hulsbosch
02-09-2017
 
 5 / 5   

Verrassend!, snel, adequaat en realistisch

 10 / 10    Ph van Ittersum
28-08-2017
 
 4 / 5   

Goede ervaring, snelle responses, kundig

 8 / 10    Anoniem
27-08-2017
 
 5 / 5   

My husband and I rented our first house from 123Wonen in Groningen.

 10 / 10    Mary
26-08-2017
 
 4 / 5   

Al 3 jaar een tevreden klant ! Rick en team weten altijd de juiste huurders te vinden voor onze objecten ! Geen bull shit verhalen, maar gewoon doen wat ze zeggen!

 8 / 10    Victor Bijlen
23-08-2017
 
 5 / 5   

Rick is een betrokken makelaar, welke snel en concreet handelt. Ook bij tegenstand weet hij van doorpakken, zodat het voor alle partijen zo goed mogelijk afgerond wordt. Allom positief over onze samenwerking.

 10 / 10    N. Vennenman
23-08-2017
 
 5 / 5   

Wij zijn als verhuurder het gehele proces begeleidt door Patty. Zij is communicatief zeer sterk en reageert snel op onze vragen en dat waren er in het begin nogal wat! Ook de huurder die nu in onze woning zit vond het proces soepel verlopen. Erg fijn om een vast contact te hebben. Keep up the good work!

 10 / 10    H. Maarssen
23-08-2017
 
 4 / 5   

Professionele snelle afhandeling

 8 / 10    Marloes van Oorschot
21-08-2017
 
 5 / 5   

Zeer goed. Betrokken, dacht mee, was proactief, kwam met ideeen.

 10 / 10    Tom
11-08-2017
 
 5 / 5   

Wij hebben inmiddels een kleine 2 jaar ervaring met 123wonen in Zwolle en zijn zeer tevreden over de professionele aanpak van dit bedrijf.

 10 / 10    K. Procee
08-08-2017
 
 4 / 5   

Heb een appartement in Steenbergen verhuurd middels 123Wonen. Zoals vooraf werd aangegeven ging dat zo snel dat er van leegstand geen sprake was.

 8 / 10    Anoniem
03-08-2017
 
 5 / 5   

In een overspannen huurmarkt kwam de de heer Heuckeroth uit Bergen op Zoom met een aantal interessante opties. We zijn direct tot een bezichtiging gekomen. Zou ik het bedrijf aan bevelen? Ja zeker!

 10 / 10    Dupon
03-08-2017
 
 5 / 5   

Zeer positief. Via 123Wonen hebben we de maand voor de oplevering meerdere kandidaten kunnen ontvangen om onze woningen te bezichtigen. We ontvingen huurprofielen van de kandidaten per mail. Uiteindelijk hebben we een keuze gemaakt uit drie kandidaten.

 10 / 10    Eric de Bont
02-08-2017
 
 5 / 5   

Professionele partij

 10 / 10    Wessel
02-08-2017
 
 5 / 5   

Arno van der Werk heeft ons geholpen bij de verhuur van onze woning, toen wij naar het buitenland verhuisden.

 10 / 10    Anoniem
25-07-2017
 
 5 / 5   

Zeer goed, flexibel en professioneel.

 10 / 10    Ram Lachman
24-07-2017
 
 5 / 5   

Zeer tevreden, snelle en flexibele makelaar!

 10 / 10    J. Hoekstra
19-07-2017
 
 5 / 5   

Zeer goede ervaringen, snelle en flexibele makelaar!

 10 / 10    J. Hoekstra
18-07-2017
 
 4 / 5   

Wij hebben pas geleden contact gehad met Rogier van 123wonen Bergen op Zoom, omdat wij graag onze woning wilden verhuren. Het was een heel prettig gesprek met hem en de twijfels die wij hadden heeft hij zeker weg kunnen nemen. Zeker omdat hij na 2 bezichtigingen al een huurder voor ons had. Het was vooral heel fijn dat wij de huurder eerst even zelf hebben kunnen ontmoeten, zodat we weten wie er in het huis komt. Nu zijn wij voorlopig voor 1 jaar zeker van een huurder.

 8 / 10    Yvonne van Beek
14-07-2017
 
 5 / 5   

Wij zijn zeer tevreden, alles was duidelijk en snel geregeld. We hadden na de bezichtiging van ons appartement binnen een week de sleutel.

 10 / 10    Nelson Polen
14-07-2017
 
 4 / 5   

heel positief

 8 / 10    Wim Van Hornsveld
14-07-2017
 
 5 / 5   

Goed en professioneel bedrijf

 10 / 10    Dick van Hekkenrad
14-07-2017
 
 5 / 5   

Vurhuren van mijn woning ging snel en netjes

 10 / 10    umut akturk
13-07-2017
 
 5 / 5   

Zeer goed.

 10 / 10    Anoniem
13-07-2017
 
 4 / 5   

Ik heb de ervaring dat ze wanneer er zich problemen voordoen met huurders men direct ook kijkt naar wat de nadelen van de verhuurder zijn. En men helpt mee aan het zoeken naar een oplossing voor beide partijen. Ze werken snel en hebben geode contracten.

 8 / 10    Anoniem
12-07-2017
 
 5 / 5   

Eerder deden we zaken met een andere partij. 123Wonen zat toen nog niet bij ons in de regio. Inmiddels zijn we overgestapt en zeer tevreden.

 10 / 10    Anoniem
12-07-2017
 
 5 / 5   

Zeer goed

 10 / 10    Tom Wensink
12-07-2017
 
 5 / 5   

Zeer tevreden over de pro- actieve opstelling van 123Wonen

 10 / 10    R. Horstink
11-07-2017
 
 4 / 5   

Positief

 8 / 10    Marco Leus
10-07-2017
 
 5 / 5   

Erg betrokken en solide huurders !

 10 / 10    R. Vergeer
08-07-2017
 
 4 / 5   

contact ivm mogelijke verhuur

 8 / 10    Anoniem
06-07-2017
 
 5 / 5   

Goed om afspraken mee te maken !

 10 / 10    Berendina onroerend goed
06-07-2017
 
 4 / 5   

onze ervaringen met 123wonen zijn geweldig , komen gemaakte afspraken na

 8 / 10    C.Aay
01-07-2017
 
 5 / 5   

Ik ben zeer tevreden over 123wonen. De service en inzet om een geschikte huurder te vinden is erg hoog.

 10 / 10    Anoniem
30-06-2017
 
 5 / 5   

Zeer goed

 10 / 10    Gerard
30-06-2017
 
 5 / 5   

Woning verhuurd in Tilburg liep perfect, flexibele makelaar, altijd op tijd zijn afspraken nagekomen.

 10 / 10    Anoniem
29-06-2017
 
 5 / 5   

123Wonen Tilburg heeft mij uitstekend geholpen met het vinden van een geschikte huurder.

 10 / 10    Anoniem
29-06-2017
 
 5 / 5   

Uitstekende dienstverlening, in ons geval de verhuur van onze woning. Passende kandidaten, snelle bemiddeling, goede juridische kennis.

 10 / 10    P Bonthuis-Kennis
28-06-2017
 
 4 / 5   

Onze ervaring is voornamelijk met Martin Houtzager. Hij heeft ons prima geholpen en van alle informatie voorzien.

 8 / 10    Marten Bronke
26-06-2017
 
 5 / 5   

Bijzonder prettig om mee te werken, veel aandacht voor de klant, heel helder en duidelijk en genoeg persoonlijke aandacht, Toppertje 123 wonen!!

 10 / 10    G.H. de Jong-Riepen
21-06-2017
 
 5 / 5   

Verhuur

 10 / 10    van den Berg
17-06-2017
 
 5 / 5   

Zeer goede ervaringen bij 2 verhuurzaken met name in de persoon van Arno van der Werk die heel erg betrokken is.

 10 / 10    Rob de Bruin
11-06-2017
 
 5 / 5   

Zeer goede ervaring. Altijd spot on!

 10 / 10    Anoniem
09-06-2017
 
 5 / 5   

Uitstekend. Prima uitleg over dienstverlening. Goede match tussen huurder en verhuurder gerealiseerd.

 10 / 10    De Koning
09-06-2017
 
 5 / 5   

Positief, opvallend snelle reactietijd!

 10 / 10    E. van Kooij
08-06-2017
 
 5 / 5   

Wij zijn zeer tevreden over de dienstverlening van 123wonen, in het bijzonder de werkzaamheden van de heer A. van der Werk, kantoor Utrecht. De heer Van der Werk heeft de verhuur van onze woning verzorgd. Elke fase, van het presenteren van de woning, de advertentie, het ontvangen en selecteren van potentiële huurders, de contracten opstellen en waar gewenst aanpassen, de oplevering en sleuteloverdracht zijn optimaal verlopen. De heer Van der Werk is zeer voorkomend, zeer prettig in de omgang, adviseert adequaat en reageert zeer snel. Wij kunnen hem van harte aanbevelen. Zouden wij ons huis opnieuw gaan verhuren, dan maken wij zeker weer gebruik van zijn diensten.

 10 / 10    HC van Woudenberg
08-06-2017
 
 5 / 5   

Geweldige ervaring van begin tot eind!!!

 10 / 10    Yuri den Haring
08-06-2017
 
 5 / 5   

Woning verhuurd

 10 / 10    Mevrouw Veld
07-06-2017
 
 5 / 5   

Weet het niet voor de rest van Nederland maar afd. Rijswijk is een topper. Margreet Bloemen is echt een kanjer. Trekt alles en iedereen na. Verdient echr een pluim van de directie.

 10 / 10    Dirk Korbijn, RIjswijk (z-h)
31-05-2017
 
 5 / 5   

Prima!

 10 / 10    Familie Wester
29-05-2017
 
 5 / 5   

Top! Na een ruime ervaring met andere makelaars had ik voor het eerst met een mens van vlees en bloed te maken. Zij voelde mijn wensen haarfijn aan en bezorgde me in no time de perfecte huurster. Ik ga voortaan alleen nog maar met haar in zee.

 10 / 10    Trudy Kunz Journalistieke Producties
21-05-2017
 
 5 / 5   

Fit bedrijf heeft mij geholpen om een huis te verhuren en daarbij heeft men al mijn werk daarvoor ui handen genomen

 10 / 10    Anoniem
19-05-2017
 
 5 / 5   

Eerste keer

 10 / 10    Tevreden
19-05-2017
 
 5 / 5   

Een fantastische manier van werken. Proactief!!

 10 / 10    Anoniem
19-05-2017
 
 5 / 5   

Uitstekend samen gewerkt met dhr. Houtzager. Gr Martin gebauer

 10 / 10    M.Gebauer
19-05-2017
 
 5 / 5   

Verhuren Huis

 10 / 10    Dhr Willems
15-05-2017
 
 5 / 5   

Woning Verhuurd

 10 / 10    Anoniem
08-05-2017
 
 5 / 5   

Huis verhuurd

 10 / 10    E. Diepstraten
08-05-2017
 
 5 / 5   

Verhuur van ons huis in Oppenhuizen

 10 / 10    Terts van den Berg
07-05-2017
 
 5 / 5   

Positief. Duidelijke strategie.Heldere regels.Faire prijzen.

 10 / 10    H.A. Rozenboom
07-05-2017
 
 5 / 5   

zeer goed bevallen ,snelle handeling en daar door snel een huurder

 10 / 10    M Haring o/g Brugger
07-05-2017
 
 5 / 5   

Goed!

 10 / 10    fvH
07-05-2017
 
 4 / 5   

Positief

 8 / 10    Yakup
07-05-2017
 
 5 / 5   

Prima

 10 / 10    Anoniem
07-05-2017
 
 5 / 5   

Uitstekend

 10 / 10    Jaap Bakkelo
20-04-2017
 
 4 / 5   

Mijn ervaring met 123wonen Breda is prima!

 8 / 10    Anoniem
20-04-2017
 
 4 / 5   

goed en vriendelijk. Ook altijd bereid om aanvullende vragen te beantwoorden dan wel wensen te honoreren.

 8 / 10    Anoniem
19-04-2017
 
 5 / 5   

goede informatie en snel beantwoorden van vragen. Prettige samenwerking!

 10 / 10    A.M.Ingels
18-04-2017
 
 5 / 5   

uitstekend

 10 / 10    H.J. Overes
18-04-2017
 
 5 / 5   

positief. Veel aandacht gehad van Arno van der Werk.

 10 / 10    Jan van Silfhout
18-04-2017
 
 5 / 5   

Het was een goede ervaring met Margreet Bloemen, ben zeer correct ter woord gestaan.

 10 / 10    Anoniem
18-04-2017
 
 5 / 5   

Dit bedrijf vindt binnen no time een huurder. Werkt met professionele medewerkers en zijn daarin een een voorbeeld in de woningmarkt. Ook voor advies en vragen zijn zij erg behulpzaam en meedenkend.

 10 / 10    Maurice wammes
09-04-2017
 
 4 / 5   

Goed en doortastend

 8 / 10    K vd spoel
08-04-2017
 
 5 / 5   

Kundig en betrouwbaar

 10 / 10    G. Verwoerd
07-04-2017
 
 5 / 5   

Super, allemaal boven verwachting, niets is te veel altijd vriendelijk te woord gestaan, de telefonische wachttijd is acceptabel.

 10 / 10    RJH Aarts
07-04-2017
 
 5 / 5   

Uitstekend !

 10 / 10    Leny Altink
07-04-2017
 
 5 / 5   

Uitstekend. Frisse club, jonge mensen, actief!

 10 / 10    Anoniem
29-03-2017
 
 5 / 5   

Wij hebben een woning verhuurd via 123

 10 / 10    Jumbo Heerde
28-02-2017
 
 5 / 5   

verhuur van een woning

 10 / 10    henry netjes
27-02-2017
 
 5 / 5   

jullie hebben een huurder gevonden voor onze studio.

 10 / 10    Schelvis
25-02-2017
 
 4 / 5   

Prima

 8 / 10    Anoniem
23-01-2017
 
 5 / 5   

zeer prettig en correct

 10 / 10    ben jansen
21-01-2017
 
 4 / 5   

Behulpzaam en meedenkend

 8 / 10    wendy
20-01-2017
 
 5 / 5   

Plezierig telefonische intake en voorlichting

 10 / 10    Daan
11-01-2017
 
 1 / 5   

Waardeloze communicatie, slechte planning en agenda beheer. Het is voorgekomen dag we een dag vrij moesten nemen en er geen potentiële huurders kwamen

 2 / 10    Anoniem
11-01-2017
 
 5 / 5   

Uitstekend

 10 / 10    E.Brinkman
24-12-2016
 
 4 / 5   

123Wonen Haarlem

 8 / 10    Anoniem
13-11-2016
 
 5 / 5   

Zeer goed

 10 / 10    Anoniem
11-11-2016
 
 4 / 5   

goed

 8 / 10    Dirk van Walderveen
05-11-2016
 
 5 / 5   

Vlot contact met de bemiddelaarster

 10 / 10    Anoniem
30-09-2016
 
 4 / 5   

Prima

 8 / 10    Frank
30-09-2016
 
 4 / 5   

goed

 8 / 10    Anoniem
29-09-2016
 
 5 / 5   

Rijswijk , behandeld door Norbert en Margreet.

 10 / 10    Anoniem
19-09-2016
 
 4 / 5   

Over het algemeen positief

 8 / 10    Penterman
14-09-2016
 
 5 / 5   

heel goed

 10 / 10    amharing
13-09-2016
 
 5 / 5   

Zeer goed

 10 / 10    Anoniem
11-09-2016
 
 5 / 5   

Verhuur van mijn woningen.

 10 / 10    W. Stel
09-09-2016
 
 4 / 5   

Dit was de eerste keer dat wij een verhuurmakelaar in de arm hebben genomen, de eerste indruk was goed.

 8 / 10    Ine ter Woerds
07-09-2016
 
 4 / 5   

.

 8 / 10    Anoniem
07-09-2016
 
 5 / 5   

Zeer goed

 10 / 10    mij
06-09-2016
 
 4 / 5   

123wonen almelo

 8 / 10    Simon Zoetebier Beatrice 't Molenven
06-09-2016
 
 5 / 5   

Goed

 10 / 10    Anoniem
06-09-2016
 
 5 / 5   

JD is zeer behulpzaam, klantvriendelijk en komt afspraken na.

 10 / 10    Anoniem
05-09-2016
 
 5 / 5   

is prima

 10 / 10    Anoniem
21-07-2016
 
 5 / 5   

Echt fantastisch !

 10 / 10    Jack Luijten
18-07-2016
 
 5 / 5   

Verhuur via Johan van B

 10 / 10    Anoniem
18-07-2016
 
 4 / 5   

Prima

 8 / 10    Anoniem
07-07-2016
 
 5 / 5   

123 wonen Nijmegen

 10 / 10    Anoniem
07-06-2016
 
 5 / 5   

was voor ons een uitstekende keuze

 10 / 10    Anoniem
02-06-2016
 
 4 / 5   

Goed

 8 / 10    Paul Broekema
02-06-2016
 
 5 / 5   

goede ervaring

 10 / 10    Anoniem
02-05-2016
 
 4 / 5   

Zeer tevreden.

 8 / 10    J. Mensah
11-04-2016
 
 5 / 5   

Mijn ervaring is uitstekend. Het oppakken van de aanvraag was vrijwel direct in tegenstelling tot de concurrenten. Daarnaast is alles naar behoren uitgevoerd.

 10 / 10    VRchitecture
11-04-2016
 
 5 / 5   

Ons 2de huis hebben zij voor ons verhuurd.

 10 / 10    Anoniem
04-04-2016
 
 5 / 5   

wij zijn zeer tevreden

 10 / 10    m van mameren
31-03-2016
 
 4 / 5   

Goed

 8 / 10    Anoniem
29-03-2016
 
 5 / 5   

heel goed

 10 / 10    Anoniem
29-03-2016
 
 5 / 5   

prima

 10 / 10    Anoniem
29-03-2016
 
 5 / 5   

een twee drie wonen

 10 / 10    Anoniem
29-03-2016
 
 5 / 5   

Verhuur appartement zwanenveld

 10 / 10    Anoniem
29-03-2016
 
 5 / 5   

Goede informatie en erg vriendelijk. Ook behulpzaam en zeer vakbekwaam. Open en eerlijke communicatie ook snel met hun antwoorden.

 10 / 10    Ruud Gorissen
29-03-2016
 
 5 / 5   

zeer tevreden over de contacten en de afhandeling.

 10 / 10    P.J.M. Custers
22-03-2016
 
 5 / 5   

Perfecte service!

 10 / 10    Jesse
17-03-2016
 
 5 / 5   

Zeer goede ervaring. Van het begin tot het daadwerkelijke verhuur is de begeleiding gegaan zoals van tevoren belooft

 10 / 10    Anoniem
17-03-2016
 
 5 / 5   

Mijn ervaring met 123wonen is reeds jarenlang heel erg positief. Zeer vriendelijke en professionele vakmensen. Heel toegankelijk en uiterst correct vanaf het eerste contact tot en met de afronding van het concrete huurcontract. Werken snel en denken ook mee. Super!!

 10 / 10    Ernie van Huet
16-03-2016
 
 4 / 5   

fijn

 8 / 10    Melkveehouderij de Bildste Klei
16-03-2016
 
 4 / 5   

Zeer tevreden

 8 / 10    J.Wetsels
15-03-2016
 
 5 / 5   

Zeer goed!

 10 / 10    Anoniem
15-03-2016
 
 4 / 5   

Bemiddeling verhuur

 8 / 10    Vels
15-03-2016
 
 5 / 5   

Uitstekende ervaring.

 10 / 10    Lwmm Reisinger
15-03-2016
 
 5 / 5   

Deskundig behulpzaam top!

 10 / 10    Anoniem
15-03-2016
 
 5 / 5   

Prettige groep om mee te werken

 10 / 10    R.j. Postema
15-03-2016
 
 4 / 5   

Uitstekend

 8 / 10    Van Rouwendaal Groep
07-03-2016
 
 5 / 5   

Zéér tevreden!

 10 / 10    E.
07-03-2016
 
 5 / 5   

Fantastisch. Niks dan lof.

 10 / 10    NMH Groot administraties
07-03-2016
 
 5 / 5   

Zeer goed

 10 / 10    Vema Invest b.v.
07-03-2016
 
 5 / 5   

Uitstekend!!!!

 10 / 10    P.C. van der Plas
07-03-2016
 
 5 / 5   

123 wonen Arnhem verhuurd regelmatig woningen voor ons, denken goed mee en proberen veelal aansluitend te verhuren waardoor de leegstand beperkt blijft.

 10 / 10    Anoniem
07-03-2016
 
 5 / 5   

Prima

 10 / 10    Joyce Goudriaan
03-03-2016
 
 5 / 5   

uitstekend

 10 / 10    Anoniem
14-02-2016
 
 4 / 5   

Erg goed en professioneel

 8 / 10    Anoniem
13-02-2016
 
 5 / 5   

goede, snelle reacties

 10 / 10    Anoniem
12-02-2016
 
 5 / 5   

Geen

 10 / 10    Anoniem
12-02-2016
 
 4 / 5   

Goed

 8 / 10    Jan en Jannie Bremmer
12-02-2016
 
 5 / 5   

Perfect

 10 / 10    Ter Mors
11-02-2016
 
 5 / 5   

Goed-zeer goed.

 10 / 10    Anoniem
11-02-2016
 
 5 / 5   

Zeer prettige samenwerking. Adequaat. Meedenken. Snel reactie. Kortom.... een aanrader om zaken mee te doen.

 10 / 10    Anoniem
11-02-2016
 
 3 / 5   

123wonen heeft voor ons nieuwe huurders voor een appartement gezocht en begeleid.

 6 / 10    Mulders
11-02-2016
 
 4 / 5   

Woning in het hogere segment via 123 verhuurd.

 8 / 10    Theodora Hendriks
11-02-2016
 
 4 / 5   

Heel prettig, snelle en vlotte afhandelingen

 8 / 10    Anoniem
11-02-2016
 
 4 / 5   

Heel goed

 8 / 10    Anoniem
10-02-2016
 
 5 / 5   

niet zo lang

 10 / 10    Lali Baiaschvili
10-02-2016
 
 4 / 5   

Verhuur van tussenwoning

 8 / 10    Van Schaik
10-02-2016
 
 5 / 5   

Heel goed en betrouwbaar

 10 / 10    Zwerver
10-02-2016
 
 4 / 5   

Goed

 8 / 10    Anoniem
10-02-2016
 
 5 / 5   

Prima, persoonlijke en snelle service!!

 10 / 10    Yvonne Krijger
10-02-2016
 
 5 / 5   

sinds 2010 klant als verhuurder en woningeigenaar met een werkervaring van inmiddels 5 verhuurmakelaars waarbij ik met de eerste [2010] en de huidige zeer goede ervaringen heb: de 3 tussenliggende zijn voor mij minder goed.

 10 / 10    Anoniem
10-02-2016
 
 4 / 5   

I was very satisfied with 123wonen and would reccommend it to a friend for sure.

 8 / 10    Anoniem
10-02-2016
 
 5 / 5   

Goed

 10 / 10    Roy Horstink
10-02-2016
 
 5 / 5   

6x heeft 123 wonen de verhuur van mijn woning met succes gedaan

 10 / 10    Anoniem
10-02-2016
 
 4 / 5   

Goede communicatie tussen het bedrijf enerzijds en mij als verhuurder anderzijds. Afspraken worden goed nagekomen.

 8 / 10    Anoniem
18-09-2015
 
 5 / 5   

De werkwijze van 123 Wonen stemde me tot grote tevredenheid. Met name de bevlogenheid, het meedenken en de persoonlijke betrokkenheid van Sandra Nirsoe, heb ik als een enorme toegevoegde waarde ervaren. Haar professionalisme resulteerde in een buitengewoon hoge snelheid van werken èn accuraatheid. Als verhuurder kon ik me geen betere bemiddelaar voorstellen. Ook de huurder was zo tevreden over de gang van zaken dat hij zijn oude woning enkel nog via Sandra wil verhuren/verkopen. Bovendien werd er – ondanks flink wat maatwerk - een heel democratisch vast tarief gehanteerd (bovenop een no cure-no pay formule). Ik kan 123Wonen iedereen warm aanbevelen.

 10 / 10    Peter VV
07-09-2015
 
 4 / 5   

niet negatief maar ook niet positief

 8 / 10    Temmink
02-09-2015
 
 5 / 5   

Zeer goed

 10 / 10    J.h.w. Hulst
02-09-2015
 
 4 / 5   

Tot nu toe prima

 8 / 10    Anoniem
30-08-2015
 
 5 / 5   

Uitstekend

 10 / 10    L.J. van der Ven
29-08-2015
 
 5 / 5   

Voor de derde keer op rij ons huis verhuurd

 10 / 10    Marlou van der Meer Knottenbelt
27-08-2015
 
 4 / 5   

Vlotte werkwijze

 8 / 10    Anoniem
27-08-2015
 
 5 / 5   

Super

 10 / 10    JJ
27-08-2015
 
 4 / 5   

goed

 8 / 10    S. de Vries
27-08-2015
 
 5 / 5   

uitstekend

 10 / 10    bekkers
27-08-2015
 
 5 / 5   

Erg positief

 10 / 10    Anoniem
27-08-2015
 
 4 / 5   

Goede ervaring

 8 / 10    Kor Meester
27-08-2015
 
 4 / 5   

bijna een huis verhuurd via 123 wonen

 8 / 10    Anoniem
27-08-2015
 
 5 / 5   

Zeer persoonlijke benadering, ze behandelen iedereen zoals je zelf behandelt wil worden.

 10 / 10    Voskamp Vastgoed B.V. Almelo
27-08-2015
 
 5 / 5   

Goed

 10 / 10    J.C. Schaap
17-08-2015
 
 4 / 5   

Prima, prettig zakendoen

 8 / 10    Anoniem
14-08-2015
 
 4 / 5   

ik ben zeer tevreden over de manier van werken waardoor er een korte leegstand is.

 8 / 10    Anoniem
14-08-2015
 
 4 / 5   

Uitstekend

 8 / 10    Anoniem
13-08-2015
 
 4 / 5   

nog te weinig om alle vragen goed te kunnen beantwoorden

 8 / 10    Anoniem
11-08-2015
 
 4 / 5   

Zeer accuraat, en reageren snel op vragen.

 8 / 10    Rosette Koekkoek
10-08-2015
 
 4 / 5   

123wonen helpt Utrechtkamers.nl al een aantal jaren met de verhuur van onze studentenkamers.

 8 / 10    Anoniem
10-08-2015
 
 5 / 5   

Wij hebben voor de derde keer zaken gedaan met 123wonen en zijn alle keren door Samira Agharbi geholpen bij de verhuur.

 10 / 10    Anoniem
10-08-2015
 
 5 / 5   

Heel goed

 10 / 10    Anoniem
10-08-2015
 
 5 / 5   

Verhuur woningen voor Lommerhuizen

 10 / 10    Lommerhuizen B.V.
10-08-2015
 
 4 / 5   

Goed, snel dingen afgehandeld en zeer klantvriendelijk!

 8 / 10    Tuyet Tran-Nguyen
10-08-2015
 
 4 / 5   

Ze zijn snel zoals de huurmarkt zelf ook is. Bespreken alles met je, helemaal goed.

 8 / 10    Anoniem
10-08-2015
 
 5 / 5   

goed

 10 / 10    Patricia
10-08-2015
 
 4 / 5   

De zakelijke afwikkeling (contracten, opmaken ,start document voor verhuur opmaken) ging erg professioneel. De bezichtigingen waren niet voorbereid, drie keer kwam een medewerker die de woning niet kende later (te laat) als de potentiële huurders. Door wisselende medewerkers was er te weinig kennis over de woning bij bezichtiging. De medewerkers waren vriendelijk in de omgang.

 8 / 10    HAP
10-08-2015
 
 4 / 5   

Erg plezierig.Vooral de snelle reactie van Esher Morren en collega,s spraken ons aan. Daarnaast betrouwbare afhandeling. dus erg tevreden

 8 / 10    Jan.H.Stots
10-08-2015
 
 5 / 5   

Prima!!

 10 / 10    Anoniem
02-03-2015
 
 5 / 5   

Tot zover prima

 10 / 10    uitterdijk
27-02-2015
 
 4 / 5   

Zeer goed vriendelijk personeel voor ons zeer geduldig als we iets niet duidelijk vinden. Veel kunnen wij nog n iet met de p.c dus alles wat hieronder gevraagd word lukt niet geheel.

 8 / 10    Mevrouw Nijdam
26-02-2015
 
 4 / 5   

verhuren van een apartement

 8 / 10    Ipema
26-02-2015
 
 4 / 5   

Wij hebben in een zeer korte termijn 2 appartementen verhuurd via 123 wonen. Dit is naar alle tevredenheid verlopen. Al met al hebben wij 2 weken geen huurder gehad in onze appartementen, erg prettig!

 8 / 10    Mercure HOtel Tilburg
26-02-2015
 
 5 / 5   

Ik was op zoek naar studenten voor mijn studentenhuis. Ik heb 123 wonen gebeld en binnen 2 weken was alles geregeld.

 10 / 10    Anoniem
26-02-2015
 
 4 / 5   

Verhuur voorhuis boerderij

 8 / 10    Ruud van der veer
26-02-2015
 
 4 / 5   

Bemiddeling verhuur appartement.

 8 / 10    Anoniem
25-02-2015
 
 5 / 5   

twee keer mijn woning verhuurd

 10 / 10    Anoniem
25-02-2015
 
 5 / 5   

Super goed.

 10 / 10    Agnes Haan
25-02-2015
 
 4 / 5   

Goed

 8 / 10    Vos Investment Groep NV
25-02-2015
 
 3 / 5   

Snel een kandidaat gevonden voor de eerste kamer. De tweede ging niet zo soepel, omschrijving kamer werd niet snel (genoeg voor mij) aangepast

Toon onze reactie +
Beste Heer Haans, Dank voor uw feedback. Voor vestiging Tilburg gold dat er net een personele wisseling was geweest. Verder komt een object het meest onder de aandacht als deze nieuw in ons netwerk wordt uitgezet (daarom was de eerste kamer waarschijnlijk ook snel verhuurd). Dit hebben wij voor de tweede kamer opnieuw gedaan (afmelden en weer aanmelden) en uiteindelijk heeft het wat langer dan nodig geduurd voordat de nieuwe tekst online kwam. We twijfelen of dit de directe oorzaak is geweest van het wat langer duren van het verhuren, soms is wat frictieleegstand onvermijdelijk en altijd lichten wij geïnteresseerden mondeling de sterke punten van de objecten toe. Dank dat u ons aan zou raden bij bekenden, wij proberen continu onze dienstverlening te verbeteren en uw hulp daarbij is zeer welkom! Wellicht kunt u met deze informatie de waardering nog iets verbeteren? Hij valt nu erg onder ons landelijk gemiddelde. Alvast bedankt! Met vriendelijke groeten, Mandy 123Wonen Tilburg
 6 / 10    Haans
24-02-2015
 
 5 / 5   

Zeer positief; attente en correcte communicatie

 10 / 10    J.H.Putters ( Harry)
24-02-2015
 
 4 / 5   

Nieuwe huurder had geen melding gemaakt van een huisdier, het wordt dan moeilijk om te weigeren. Verder correcte afhandeling en voor herhaling vatbaar onder dezelfde condities.

 8 / 10    Anoniem
23-02-2015
 
 4 / 5   

goed

 8 / 10    Anoniem
22-02-2015
 
 4 / 5   

Tot nu toe alleen maar positieve ervaring,men is flexibel en denkt mee in oplossingen.

 8 / 10    K.Beijer
06-02-2015
 
 5 / 5   

Zeer tevreden. Ik kan jullie zonder problemen aanbevelen.

 10 / 10    Anoniem
01-02-2015
 
 4 / 5   

ok

 8 / 10    Oosterveld
17-11-2014
 
 5 / 5   

Erg goed

 10 / 10    Anoniem
12-11-2014
 
 5 / 5   

Goede ervaring

 10 / 10    J.C. Schaap
11-11-2014
 
 4 / 5   

Een prettige samenwerking die wij graag nog lang zullen voortzetten

 8 / 10    utrechtkamers.nl
10-11-2014
 
 5 / 5   

Prima

 10 / 10    Hilleke Kok
03-11-2014
 
 4 / 5   

ik heb prettige ervaringen met Margot van Oers die, met verstand van zaken, mijn verhuurdersbelang behartigt.

 8 / 10    Gert Jan van Noortwijk
21-10-2014
 
 5 / 5   

Onze woning verhuurd

 10 / 10    Anoniem
20-10-2014
 
 4 / 5   

GOED

 8 / 10    Henk Minnema
18-10-2014
 
 4 / 5   

Ik ben zeer tevreden over de werkwijze en afhandeling. Kleinschalig bedrijf met eenvoudige infrastructuur wat ten goede komt voor persoonlijk contact en maatwerk mogelijk maakt. Top!

 8 / 10    Anita handels
18-10-2014
 
 4 / 5   

Tot nu toe goede ervaring.

 8 / 10    G.J. Bonthuis
17-10-2014
 
 4 / 5   

prima

 8 / 10    Van Eikenhorst
17-10-2014
 
 5 / 5   

Prima

 10 / 10    Rosien
16-10-2014
 
 5 / 5   

Uitstekend service met een persoonlijke benadering

 10 / 10    Anoniem
16-10-2014
 
 5 / 5   

Bemiddeling kamerverhuur voor studenten.

 10 / 10    Liesbeth Willemsen
10-10-2014
 
 5 / 5   

goed

 10 / 10    Anoniem
07-10-2014
 
 4 / 5   

Prima!

 8 / 10    Allurepark de Thijmse Berg
07-10-2014
 
 5 / 5   

Hele goede ervaring, al meer dan 25jaar klant

 10 / 10    Van Gastel Vast Goed
06-10-2014
 
 5 / 5   

Heel betrokken, inlevend voor de vraag en doelgericht.

 10 / 10    Anoniem
06-10-2014
 
 4 / 5   

goed

 8 / 10    Anoniem
06-10-2014
 
 3 / 5   

Redelijk tot goed

 6 / 10    Hans Hoofs
06-10-2014
 
 5 / 5   

goed

 10 / 10    Anoniem
05-10-2014
 
 4 / 5   

goed maar nog kleinschalig

 8 / 10    Derks Vastgoed
05-10-2014
 
 5 / 5   

uitstekend

 10 / 10    J.W.P.Kocare-Vooijs
04-10-2014
 
 4 / 5   

prima in Groningen. Mensen met kennis van zaken en een glimlach

 8 / 10    Anoniem
04-10-2014
 
 5 / 5   

Dit is de eerste keer, dat ik mijn woning verhuur via 123 wonen.

 10 / 10    Y. Romein
04-10-2014
 
 4 / 5   

komen afspraken goed na

 8 / 10    Anoniem
04-10-2014
 
 5 / 5   

zeer positief

 10 / 10    Marielle Lijten
04-10-2014
 
 5 / 5   

Erg goede ervaring met een prettig team.

 10 / 10    P.C. Bloem
04-10-2014
 
 5 / 5   

Geweldig team met een geweldige inzet. Een groep mensen die ook echt voor je bezig is.

 10 / 10    Jeffrey
04-10-2014
 
 5 / 5   

Zeer goed en adequaat.

 10 / 10    Anoniem
03-10-2014
 
 4 / 5   

goed, helder en duidelijk

 8 / 10    zenden
03-10-2014
 
 5 / 5   

Zeer goed

 10 / 10    Anoniem
03-10-2014
 
 2 / 5   

Goed, wel erg irritant om met meer dan 4 verschillende medewerkers in contact te staan, die onderling niet of vrij slecht communiceren.

Toon onze reactie +
Beste Paul, Wat vervelend om te lezen dat je niet geheel tevreden bent over alle diensten die wij hebben geleverd. Wij hebben naar onze mening altijd goed gehandeld en de vragen die je had snel behandeld en verwerkt. Ook ging het verhuurtraject erg snel en hebben we veel voor jou hebben gedaan. Binnen één week vijf goede bezichtigen en toezeggingen. Je was hier erg blij mee. Uiteindelijk nette huurders gevonden die snel wilden verhuizen en die zelfs nog bereid waren om uit eigen portemonnee kleine aanpassingen te verrichten (schilderen etc.). Dit is vooral uniek omdat het een tijdelijke huurovereenkomst is. Bedankt voor de kritiek, de oorzaak is gelegen in het feit dat we naast onze vaste krachten met parttime Vastgoed & Makelaardij en Vastgoedkunde studenten werken op de binnendienst om deze een kans op relevante werkervaring te geven. Hierdoor is er meer kans op overdracht-issues van lopende zaken maar dit zorgt er ook voor dat ons tarief zo laag mogelijk kan blijven. We hebben deze kritiek eerder gehad en overwogen om onze werkwijze aan te passen waarbij elk pand een behandelend makelaar heeft. Een nadeel van één aanspreekpunt per huurwoning is dat er minder handelingssnelheid is omdat er dan vaker teruggebeld moet worden, dingen stilliggen bij afwezigheid en zo de kans op een goede huurder soms voorbijgaat. Snelheid van handelen is cruciaal om de beste huurder in de woning te krijgen. Je schrijft dat je het verhuurtraject goed vindt. Wil je de algemene tevredenheid niet hoger beoordelen dan met 2 sterren? In elk geval bedankt dat je mee hebt gewerkt aan de feedback. En mocht er verder nog iets zijn, dan vernemen wij uiteraard graag. We staan immers de gehele verhuurperiode voor jou klaar! Met vriendelijke groeten, Lana Schrier 123Wonen
 4 / 10    Piet
03-10-2014
 
 5 / 5   

Geweldig, sneller kon het niet gaan. De ene dag kijken en de volgende dag kijkers en verhuurd!

 10 / 10    Wilma Jankowski
03-10-2014
 
 3 / 5   

Behalve "de baas" van de vestiging is het een erg wat betreft personeel eenjong bedrijf wat nog de nodige ervaring en zelfstandigheid moet opdoen.

 6 / 10    Anoniem
03-10-2014
 
 5 / 5   

Ik heb onlangs 2 kamers verhuurd (voorheen Direct Wonen) en ik kan alleen zeggen dat tot nu toe alles soepel en vlot verlopen is.

 10 / 10    Anoniem
03-10-2014
 
 4 / 5   

ik heb een goed contact met Margo, is vriendelijk en doet haar werk goed.

 8 / 10    Anoniem
03-10-2014
 
 4 / 5   

tot nu toe goed.

 8 / 10    Schuur
03-10-2014
 
 5 / 5   

zeer positief, alle vele jaren verhuur ik kamers via direct wonen en nu sinds kort via 123 wonen,

 10 / 10    Riekie van Berkel
03-10-2014
 
 4 / 5   

Prima

 8 / 10    Anoniem
03-10-2014
 
 5 / 5   

professioneel, snel en doen wat ze zeggen !

 10 / 10    D.J. Hoofd / ECC
03-10-2014
 
 3 / 5   

vond de prijs voor de behandeling hoog temeer daar de huurder ook betaald.

 6 / 10    Anoniem
03-10-2014
 
 5 / 5   

Snel, goed en capabel

 10 / 10    Vriesema
02-10-2014
 
 4 / 5   

Goede ervaring

 8 / 10    Anoniem
02-10-2014
 
 3 / 5   

weinig reacties

 6 / 10    Anoniem
02-10-2014
 
 5 / 5   

Verhuur woning.

 10 / 10    Joost Gazendam
02-10-2014
 
 4 / 5   

Goed

 8 / 10    Ruud horlings
02-10-2014
 
 5 / 5   

Verhuur van ons appartement

 10 / 10    Henk in 't Hout
02-10-2014
 
 5 / 5   

te huur aanbieden vuchtstraat 45 breda

 10 / 10    Jankowski
02-10-2014
 
 4 / 5   

123 maakt bij mij een hele goede indruk. Er wordt geprobeerd in alles mee te denken en niets is te veel en dan spreek ik vooral over mijn account manager Margot.

 8 / 10    Frank weijtboer
02-10-2014
 
 4 / 5   

De verhuurmakelaar van 123, Mandy van der Westen, heeft al diverse woningen met succes voor mij verhuurd. De klantenwerving en screening wordt altijd goed gedaan. De bezichtigingen worden bijzonder vriendelijk en professioneel gedaan tot in de afhandeling toe.

 8 / 10    Marc og Invecto bv
02-10-2014
 
 4 / 5   

Enthousiaste verhuurmakelaar, die de woning in zeer korte tijd, heeft aangeboden aan een nieuwe huurder.

 8 / 10    Anoniem
02-10-2014
 
 4 / 5   

Prima vakkundig en klantvriendelijk bedrijf!

 8 / 10    Anoniem
30-09-2014
 
 5 / 5   

Voorheen verhuurde wij de woning via Direct Wonen, echter Direct Wonen bemiddeld alleen nog maar. 123Wonen bemiddeld, maar doen ook alle andere zaken. Service bij 123Wonen is prima en zo ook de prijs.

 10 / 10    Anoniem
30-09-2014
 
 5 / 5   

vlot; goede communicatie

 10 / 10    Hans Weijtmans
29-09-2014
 
 4 / 5   

Over het algemeen prima, tot nu. Wordt goed gecommuniceerd met ons; ook over probleempjes van de huurders. Vestiging Groningen.

 8 / 10    Ankie Paassen
19-06-2014
 
 5 / 5   

tevreden

 10 / 10    J. de Ronde
18-06-2014
 
 4 / 5   

goed

 8 / 10    h ten hove
17-06-2014
 
 4 / 5   

Overall ben ik tevreden al vond ik de afhandeling nadat er een geschikte huurder gevonden was rommelig.

 8 / 10    Anouk Bleekemolen
16-06-2014
 
 5 / 5   

Is mijn eerste ervaring met 123 wonen en die is zeer goed te noemen, zeer duidelijk, geen verborgenheden, snel, en vriendelijk, open en toch zakelijk. Heb ervaring met andere verhuur makelaars en die waren niet zo goed als 123 wonen

 10 / 10    Geard Visser
16-06-2014
 
 4 / 5   

Goed

 8 / 10    Bos Beheer O4143
16-06-2014
 
 4 / 5   

goede ervaringen in totaal de laatste 8 maanden

 8 / 10    Henk van der Zanden
15-06-2014
 
 5 / 5   

Goed veel energie gestoken in nieuwe huurder zoeken. En staan en blijven dat doen ook als je huurder hebt klaar voor vragen en advies.

 10 / 10    vanRooijen
06-06-2014
 
 4 / 5   

Groningen

 8 / 10    Anoniem
05-06-2014
 
 2 / 5   

IK vindt zeer slecht, niet duidelijk over de afspraak die ik met hun gemaakt. wanner een afspraak is wordt het belang van de verhuurd naar voren dan de belang van mij die zijn woning gaat verhuuren. Afspraak onderling tussen collega's niet op de hoogt gesteeld, en als ik bel dan heb ik een jong dame die totaal geen verstand van zaken heeft. mijn woning is vehuurd maar ik heb tot nu toe geen duidelijk vacature over de rekening die hun bijgerekent, ik ben niet tevreden over gaan van zaken toe nu toe.

Toon onze reactie +
Beste Mohammed, Ik las je bericht dat je hebt ingevuld bij de Feedback Company. Hierover waren ik en mijn collega's verbaasd. Vandaar ook deze email zodat we dit op kunnen lossen. We staan immers de gehele huurperiode voor jou klaar. We hebben veel energie gestoken in het verhuren van jouw woning en we gingen er vanuit dat je hier ook tevreden over was. We hebben een nette huurder gevonden die zelfs interesse heeft om de woning te kopen als de huur goed bevalt! Wij werken in het belang van jou als verhuurder en hebben dit ook bij jou zo gedaan, en doen dit nog steeds (tot de huurder vertrekt en zelfs daarna nog mochten er geschillen ontstaan - wat niet te verwachten is). Ik denk dat ik wel weet waar de slechte recensie over gaat. Er waren wat gebreken in de woning toen de huurder de woning wilde gaan betrekken (o.a. losse kranen, verstopping, losse elektrodraden, niet bijgevulde CV). Dit hebben wij als kosteloze service proberen op te lossen voor jou door de huurder aan te sturen het zelf op te pakken. Echter is het de taak van jou als verhuurder om bij de aanvang van de huurovereenkomst een woning zonder gebreken op te leveren en daarom heeft huurder jou gevraagd om dit op te lossen. Hoewel we voor jou optreden, willen wij ook dat een huurder tevreden is en dat jij als verhuurder de overeengekomen afspraken nakomt. Ook hierin hebben wij een goede naam hoog te houden. Hij kreeg jou niet te pakken, ik denk dat daar het communicatieprobleem vandaan is gekomen. Daarnaast heb ik jou als service aangeboden om een vaste klussenman van ons langs te sturen en hierin kosteloos voor jou te bemiddelen. Na een paar dagen heb je het gelukkig zelf opgepakt. We vinden het spijtig te horen dat je vindt dat je niet direct goed geholpen bent aan de telefoon. We werken op kantoor met een aantal fulltimers maar hebben daarnaast gemotiveerde parttimers in dienst die ondersteunende werkzaamheden verrichten, zij zullen niet altijd alle informatie paraat hebben. Hiervoor hebben we onze fulltimers, je kan altijd naar hen vragen of door hen teruggebeld worden. Over de 'missende' factuur, deze heb je op 5 mei ontvangen (zie ook mail). Ik ga er vanuit dat dit dus een misverstand van jou was. Graag horen wij van jou of we nog iets voor jou kunnen doen. Ook willen wij jou vragen om de recensie te herzien, er heeft namelijk nog nooit iemand zo negatief gereageerd. Bedankt voor je reactie. Met vriendelijke groeten, Lana Schrier 123Wonen Westersingel 3 9718 CA Groningen T 050-7114422 | F 050-7114423 E Groningen@123Wonen.nl
 4 / 10    Anoniem
05-06-2014
 
 4 / 5   

sedert langere tijd enkele woningen verhuurt

 8 / 10    veenstra
04-06-2014
 
 5 / 5   

Ze hebben onze woning verhuurd

 10 / 10    Walter
04-06-2014
 
 5 / 5   

Woning is tijdelijk verhuurd. Goed contact, nette huurders, goed geregeld.

 10 / 10    Anoniem
04-06-2014
 
 4 / 5   

Zeer tevreden.

 8 / 10    Leving
04-06-2014
 
 5 / 5   

Mijn ervaringen zijn zeer goed.

 10 / 10    Hans Doeven
04-06-2014
 
 5 / 5   

Uitstekend! Snel, zorgvuldig, klantgericht, prima, zeer tevreden.

 10 / 10    Anoniem
04-06-2014
 
 5 / 5   

Dit makelaarskantoor heeft altijd snel een nette huurder voor mijn appartementen en werkt alles tot in de puntjes af.

 10 / 10    Bakker Verhuur
14-05-2014
 
 5 / 5   

Aanrader, niet goedkoop maar echte kwaliteit. Ze behartigen onze belangen en ook online zijn ze goed vertegenwoordigd. De woning was snel en vakkundig verhuurd.

 10 / 10    F.H. Van Hout
23-04-2014
 
 4 / 5   

goed

 8 / 10    PRM van dde Vooren
15-02-2014
 
 4 / 5   

Goed

 8 / 10    H. Kilic
08-02-2014
 
 4 / 5   

Kort gezegd: ik heb een goede ervaring met 123 Wonen.

 8 / 10    Anoniem
07-02-2014
 
 4 / 5   

Bemiddeling bij verhuur van een appartement

 8 / 10    tele2.nl
06-02-2014
 
 5 / 5   

Verhuur woning

 10 / 10    G hollak
06-02-2014
 
 4 / 5   

Positief

 8 / 10    Kremer
06-02-2014
 
 5 / 5   

uitstekend

 10 / 10    Menco Slager
06-02-2014
 
 4 / 5   

Verhuur van onze woning

 8 / 10    Hollak
06-02-2014
 
 4 / 5   

123 Wonen

 8 / 10    Anoniem
05-02-2014
 
 2 / 5   

Er zijn veel zaken niet conform afspraak waarvan ik er enkele zal aangeven.. Bij de oplevering bleek zelfs de inventarisatielijst niet te zijn ingevuld door terwijl dit wel werd toegezegd tijdens het ondertekenen van het contract. Bij het doorsturen van de foto's blijken verschillende essentiële zaken niet te zijn vastgelegd. Daarnaast is de huurprijs eenzijdig en zonder overleg verlaagd en voor meer dan een jaar bevroren.

Toon onze reactie +
Beste heer Poeth, Wat vervelend om te lezen dat u ontevreden bent over onze dienstverlening. Wij hebben naar onze mening altijd gehandeld naar uw wensen. De vragen die u had, zijn naar onze mening meteen behandeld en verwerkt. Ik vind het extra vervelend om te lezen omdat u diverse keren hebt gezegd dat we "goed werk hebben geleverd", u vertelde ook de panden in Maastricht bij ons onder te brengen en dat u blij was met een "professioneel contactpersoon" die uw wensen voorop stelde. Wij hebben U een dienstverlening geboden die wij de rest van onze klanten ook bieden. Is er iets wat ik nog voor u kan doen om de ontevredenheid weg te halen? Met vriendelijke groeten, Bryan Veraart
 4 / 10    Loekie
21-01-2014
 
 4 / 5   

verhuur woning amsterdamseweg

 8 / 10    kiki bouwman / siebbeles
07-01-2014
 
 4 / 5   

Goed

 8 / 10    Bas Corton
27-12-2013
 
 4 / 5   

Goed

 8 / 10    Nissen
23-12-2013
 
 5 / 5   

enthousiaste medewerkers, staan voor je klaar en zijn zeer behulpzaam.

 10 / 10    JPBerretty
23-12-2013
 
 4 / 5   

123 wonen

 8 / 10    Miranda
23-12-2013
 
 4 / 5   

Goed

 8 / 10    Edan
23-12-2013
 
 5 / 5   

Zeer vriendelijke en professionele medewerkers. Woning was binnen 2 dagen verhuurd.

 10 / 10    Jeremy Hobeijn
23-12-2013
 
 5 / 5   

Goed

 10 / 10    Ivo
23-12-2013
 
 5 / 5   

Kort samengevat, zijn wij bijzonder tevreden over jullie werkwijze en sociale betrokkenheid. De huidige huurders zijn, voorzover ik weet, tevreden met de woning.

 10 / 10    Klaas van Dam
17-12-2013
 
 5 / 5   

123 Wonen

 10 / 10    Zeilstra
15-12-2013
 
 4 / 5   

Zie hieronder

 8 / 10    Linda
12-12-2013
 
 5 / 5   

Goed.

 10 / 10    Kamil Arslaner
12-12-2013
 
 4 / 5   

Meerdere malen huis gehuurd en verhuurd via 123wonen

 8 / 10    Anoniem
12-12-2013
 
 4 / 5   

Verhuur me huis via jullie

 8 / 10    Plato
12-12-2013
 
 4 / 5   

goede ervaring

 8 / 10    Anoniem
11-12-2013
 
 5 / 5   

Uitstekend

 10 / 10    Rademaker
11-12-2013
 
 5 / 5   

Mijn ervaring met dit bedrijf is positief. Ze hadden al snel na onze inschrijving een huurder voor ons pand gevonden. Bovendien werd alles zeer snel en efficiënt geregeld. Aangezien onze huurder graag zeer snel in het pand wilde trekken, hebben ze de zaken zelfs met spoed in de avonduren geregeld. Geweldige service!

 10 / 10    R. van der Veen
11-12-2013
 
 4 / 5   

123 wonen Amersfoort

 8 / 10    piet
11-12-2013
 
 5 / 5   

Verhuur van woningen in de Haarlemmermeer

 10 / 10    Mul Projectontwikkeling BV
11-12-2013
 
 5 / 5   

goed

 10 / 10    d.onstenk
10-12-2013
 
 4 / 5   

Goed

 8 / 10    Anoniem
10-12-2013
 
 4 / 5   

goed

 8 / 10    Benno
10-12-2013
 
 5 / 5   

123 Wonen - Apeldoorn

 10 / 10    Fred
10-12-2013
 
 5 / 5   

Zeer pro-actief en professioneel. Komen met goede kandidaat huurders en nemen snel actie.

 10 / 10    Joris Rietveld
10-12-2013
 
 4 / 5   

als verhuurder

 8 / 10    Anoniem
10-12-2013
 
 4 / 5   

Verhuur woning

 8 / 10    Henk van Gils
09-12-2013
 
 4 / 5   

d

 8 / 10    Anoniem
09-12-2013
 
 4 / 5   

Zijn zeer tevreden/

 8 / 10    K. van Dam
09-12-2013
 
 4 / 5   

goed

 8 / 10    alias
04-12-2013
 
 5 / 5   

123 Wonen Limburg

 10 / 10    van den Heuvel/Prevoo Igors TV Shop
03-12-2013
 
 4 / 5   

123wonen Sittard

 8 / 10    Hermans
03-12-2013
 
 5 / 5   

Uitstekend. Goed klantenbestand!

 10 / 10    Van der Venne
03-12-2013
 
 5 / 5   

Goed

 10 / 10    wvo
03-12-2013
 
 5 / 5   

Uitstekend

 10 / 10    W.bouwknegt
03-12-2013
 
 4 / 5   

Positief, vriendelijk, snel, informeren de klant goed, denken mee in de mogelijkheden.

 8 / 10    Sylvia
02-12-2013
 
 4 / 5   

goed

 8 / 10    henk slof
02-12-2013
 
 5 / 5   

prima

 10 / 10    ecotextieldruk bv
02-12-2013
 
 4 / 5   

Goed, maar soms wat slordig.

 8 / 10    Ealse de Wilde
01-12-2013
 
 4 / 5   

verhuur van te koop staande woning via leegstandswet

 8 / 10    Anoniem
01-12-2013
 
 5 / 5   

Uitstekend

 10 / 10    A Vos
30-11-2013
 
 4 / 5   

Goed

 8 / 10    J.Broer
30-11-2013
 
 5 / 5   

verhuur woning

 10 / 10    van Denderen
30-11-2013
 
 4 / 5   

goed

 8 / 10    Anoniem
29-11-2013
 
 5 / 5   

erg goed

 10 / 10    F.Wind
29-11-2013
 
 5 / 5   

Mijn huis is verhuurd via 123wonen

 10 / 10    Anoniem
29-11-2013
 
 5 / 5   

Verhuren van mijn huis

 10 / 10    anneke bos
29-11-2013
 
 5 / 5   

prima

 10 / 10    R. Dewnarain
29-11-2013
 
 4 / 5   

goed

 8 / 10    Anoniem
28-11-2013
 
 4 / 5   

goed

 8 / 10    Nanno van der Veen
28-11-2013
 
 5 / 5   

Prettig bedrijf die je zekerheid geeft.

 10 / 10    Ellen van der Baan
28-11-2013
 
 2 / 5   

redelijk

Toon onze reactie +
Beste Jan, Bedankt voor jouw feedback. Graag wil ik inhoudelijk reageren. De vorige huurder was financieel zeer gezond. de verhouding huur / loon had een factor 8. We hebben zijn situatie op alle manieren nagetrokken en deze klopte zoals hij het op had gegeven. Later heeft hij een bacteriële infectie aan zijn been gekregen die maar niet wegging. omdat hij als zelfstandig technisch specialist in Dubai werkzaam was zal hij in de financiële problemen zijn geraakt. Dit had niemand kunnen voorzien. Ondanks dat wij alleen de bemiddeling hebben gedaan heb ik je aangeboden om je bij te staan bij het vorderen van de achterstand, dit aanbod staat nog steeds. Wij gaan voor 100% tevreden klanten en daar hoort nazorg ook bij. Daar gaan we heel ver in. Er is destijds inderdaad een mail van jou enige tijd onbeantwoord gebleven. Dit gebeurt bijna nooit, had er mee te maken dat er onzekerheid was over de ingangsdatum van de nieuwe huur en dan wordt een object minder actueel omdat niet zeker is of het wel beschikbaar is. Dit had niet moeten gebeuren en daarvoor hebben wij destijds onze excuses aangeboden. De vorige huurder had daarnaast de sleutel al gegeven aan de nieuwe huurder zonder ons allen daar in te kennen. Om gekke situaties te voorkomen zijn wij toen direct tussendoor naar de woning gegaan om een tussen-check te doen en zaken op foto's vast te leggen. Verder werken wij o.a. met part-time HBO Vastgoed-studenten op de binnendienst om deze een kans op relevante werkervaring te geven. Hierdoor meer kans op overdracht-issues van lopende zaken maar dit zorgt er ook voor dat ons tarief zo laag mogelijk kan blijven. Een nadeel van één aanspreekpunt per huurwoning zorgt ook voor minder handelingssnelheid omdat er dan vaker teruggebeld moet worden, dingen stilliggen bij afwezigheid en zo de kans op een goede huurder soms voorbijgaat. In elk geval bedankt dat je ons bedrijf ondanks de lage feedback aanbeveelt. En mocht er verder nog iets zijn, dan vernemen wij uiteraard graag! Groeten Norbert
 4 / 10    Groenwold
28-11-2013
 
 4 / 5   

Goede ervaring.

 8 / 10    Margriet
28-11-2013
 
 4 / 5   

Wij hebben steeds goede ervaringen met dit bedrijf en komen ook zeker weer terug als de gelegenheid zich voordoet.

 8 / 10    Fam.Bosma.
28-11-2013
 
 4 / 5   

123Wonen heeft een nette manier van zaken doen en komt hun beloftes na. Ze hebben voor mij binnen enkele weken een huurder gevonden, en dat in deze tijd van crisis. Erg tevreden met hun dienstverlening, en ook de prijs is zeer redelijk!

 8 / 10    Anoniem
28-11-2013
 
 4 / 5   

goed.

 8 / 10    K.L. Juistinga
28-11-2013
 
 5 / 5   

prima

 10 / 10    Nico
17-11-2013