9.2 / 10 1198 reviews 

Wat zeggen onze klanten?

Feedbackcompany

Schrijf zelf een review

Feedback Company
 
 10 / 10    5

Het contact met Jolanda & Pascal verliep vanaf het begin uitstekend. Duidelijk taal en ook goed bereikbaar. Een appje tussendoor of mails wordt heel snel op gereageerd. Niks is teveel gevraagd. Ook veel kennis met waar op te letten etc heeft ons zeer geholpen in het maken van onze keuze. Dank nogmaals voor de zeer goede hulp.

Vestiging Limburg
 10 / 10    Sven Kleef
23-07-2021
 
 10 / 10    5

Verhuurmakelaar terwijl ik in het buitenland zat.

Vestiging Tilburg
 10 / 10    Daniel James
22-07-2021
 
 10 / 10    5

het gehele proces van intake t/m verhuur is soepel verlopen.

Vestiging Eindhoven
 10 / 10    D. van Heertum
19-07-2021
 
 10 / 10    5

Zeer positieve er aring

Vestiging Eindhoven
 10 / 10    Jos de Loyer
18-07-2021
 
 10 / 10    5

Enorme goede service

Vestiging Eindhoven
 10 / 10    Rick
17-07-2021
 
 10 / 10    5

De contacten met Pascal verliepen vanaf het begin uitstekend. Zijn kennis en kunde en zijn service gerichtheid zijn bewonderenswaardig. Pascal is goed bereikbaar, flexibel, meedenkend.

 10 / 10    Camiel Janssen
16-07-2021
 
 10 / 10    5

Uitermate tevreden over de gehele dienstverlening, echt meer dan 100% inzet!

 10 / 10    Sjeng
16-07-2021
 
 10 / 10    5

Uitstekend

Vestiging Groningen
 10 / 10    Milou Van Zanten
15-07-2021
 
 10 / 10    5

Super!

Vestiging Leiden
 10 / 10    Michael Kroon
15-07-2021
 
 10 / 10    5

Geweldig

Vestiging Tilburg
 10 / 10    Peter Rijckaert
11-07-2021
 
 10 / 10    5

Uitstekend

Vestiging Deventer
 10 / 10    Harry ten Kate / Trentvast BV
08-07-2021
 
 10 / 10    5

Ze hebben gemiddeld bij n huurwoning

Vestiging Limburg
 10 / 10    H Janssen
07-07-2021
 
 7 / 10    4

Heb mijn appartement verhuurd via 123Wonen

Vestiging Zeeland
 7 / 10    HeuvelManagement BV / Paul van den Heuvel
06-07-2021
 
 9 / 10    5

Positief

Vestiging Tilburg
 9 / 10    Yaroslav
04-07-2021
 
 8 / 10    4

Zeer goed

Vestiging Tilburg
 8 / 10    Bas
04-07-2021
 
 10 / 10    5

zeer fijn contact

Vestiging Tilburg
 10 / 10    marcel jans
02-07-2021
 
 10 / 10    5

Zeer goed

Vestiging Leiden
 10 / 10    Rodor
01-07-2021
 
 9 / 10    5

positieve ervaring met verhuur woning in Groningen

Vestiging Groningen
 9 / 10    Manfred Rosenboom
29-06-2021
 
 10 / 10    5

Heel goed !

Vestiging Zeeland
 10 / 10    H Haak
28-06-2021
 
 9 / 10    5

Ik ben zeer tevreden met 123 wonen

Vestiging Deventer
 9 / 10    J .W .Berendijk
27-06-2021
 
 9 / 10    5

goed

Vestiging Den Haag
 9 / 10    C. Jol
27-06-2021
 
 7 / 10    4

vlotte reacties en opvolging

Vestiging Groningen
 7 / 10    Tijtsma
27-06-2021
 
 10 / 10    5

Positieve mensen die zeer vriendelijk en attend zijn.

Vestiging Leiden
 10 / 10    Roel Dorff
25-06-2021
 
 10 / 10    5

We hebben een hele prettige ervaring met dit bedrijf

Vestiging Flevoland
 10 / 10    Edwards
24-06-2021
 
 10 / 10    5

Super profesional and easy process. Could not have imagined a more effective Real Estate company to rent with

Vestiging Haarlem
 10 / 10    Tarek Seifert
22-06-2021
 
 9 / 10    5

Super! Het bedrijf reageert heel snel op mails en is daardoor goed bereikbaar.

Vestiging Twente
 9 / 10    Marleen van Houts
21-06-2021
 
 10 / 10    5

Erg goede service, verwachtingen zijn ruimschoots overtroffen!

Vestiging Gouda
 10 / 10    Barry van der Lek
18-06-2021
 
 10 / 10    5

Heel positief

Vestiging Leiden
 10 / 10    Dennis
15-06-2021
 
 7 / 10    4

positief

Vestiging Apeldoorn
 7 / 10    geen
11-06-2021
 
 10 / 10    5

Erg professioneel en deskundig. Fijn om mee samen te werken. Goed bereikbaar, vragen worden snel beantwoord en alles is bespreekbaar.

Vestiging Alkmaar
 10 / 10    H. Prikken
09-06-2021
 
 9 / 10    5

Prima bedrijf, duidelijk in hun afspraken, correcte afhandeling.

Vestiging Groningen
 9 / 10    H. Hindriks
07-06-2021
 
 10 / 10    5

Uitstekend

Vestiging Amsterdam
 10 / 10    Zuberi
04-06-2021
 
 8 / 10    4

Zeer goede ervaring!

Vestiging Alkmaar
 8 / 10    Pilkes
03-06-2021
 
 8 / 10    4

Goede en deskundige begeleiding

Vestiging Den Haag
 8 / 10    Frank Schuller
31-05-2021
 
 10 / 10    5

Heel professioneel en kundig, heel fijn om mee te werken!

Vestiging Amstelveen
 10 / 10    Ashwin Matabadal
30-05-2021
 
 9 / 10    5

Super goed

Vestiging Arnhem
 9 / 10    Alyssa
30-05-2021
 
 10 / 10    5

Goed

Vestiging Zwolle
 10 / 10    Harmeijer
28-05-2021
 
 10 / 10    5

Daan en zijn team hebben super veel ervaring in verhuren van vastgoed. Ze stellen de huurder en verhuurder op hun gemak en helpen met alle vraagstukken.

Vestiging Deventer
 10 / 10    Jorrit Willems
28-05-2021
 
 10 / 10    5

Uitstekend

Vestiging Utrecht
 10 / 10    Frank
26-05-2021
 
 10 / 10    5

123Wonen heeft ons fantastisch terzijde gestaan, met begrip voor onze situatie, voortvarend, aardig, met volledige inzet, bescheiden, zakelijk, zeer toegewijd, en met hart voor de zaak!

Vestiging Twente
 10 / 10    Anton
26-05-2021
 
 9 / 10    5

Goed, deskundig advies, betrokken bij verhuur, accuraat, uitstekende bereikbaarheid en persoonlijk contact.

Vestiging Den Haag
 9 / 10    H. Tack
25-05-2021
 
 10 / 10    5

Twee jaar geleden heeft Simone me voor het eerst geholpen om een huurder te vinden. Binnen een zeer korte tijd had zij een geschikte huurder gevonden tegen de huurprijs die we samen hadden bepaald. Het was een hele prettige huurder, nooit een probleem mee gehad, dit zegt iets over de mensenkennis van Simone. Afgelopen maand ging de huurder weg en het lukte Simone om het appartement gelijk weer te verhuren zonder leegstand! Ben uitermate tevreden over de samenwerking met Simone. Ze communiceert duidelijk en reageert snel. Lees volledig +

Vestiging Twente
 10 / 10    C. van der Laan
25-05-2021
 
 1 / 10    1

Dit bedrijf is vijandig tegenover expats. Ze zijn gewoon racistisch en vol vooroordelen. Huur niet van hen als u geen Nederlander bent.

Toon onze reactie +
Beste Nour (nreldien@yahoo.com), Wij betreuren deze review en uw slechte waardering van ons mooie bedrijf 123Wonen Den Haag ten zeerste. Wij herkennen ons derhalve absoluut niet in uw review. Wij hebben contact met elkaar gehad waar bij u kandidaat-huurder was voor een woning in Den Haag. Helaas voldeed u niet aan de gestelde kandidaat voorwaarden en in dit geval de financiële eisen voor deze specifieke woning. U heeft van ons een standaard afwijzing ontvangen, deze volstaat normaliter. Mocht u meer informatie wensen omtrent uw afwijzing, dan kunt u altijd bellen naar 070 - 221 08 41. Ons team van verhuurmakelaars staan voor u klaar om e.e.a. toe te lichten of uit te leggen. Met vriendelijke groet, Wim Overwater | 123Wonen Den Haag
Vestiging Den Haag
 1 / 10    Nour
25-05-2021
 
 2 / 10    1

Onpersoonlijk. Telkens een standaard antwoordmail met de mededeling dat wij niet in aanmerking komen. Uiteindelijk daarin een opmerking, dat het beter is om je aan te melden bij 123wonen.nl voor actueel woningaanbod. Echter: wij zijn al maanden aangemeld!!

Toon onze reactie +
Beste Natale, Wij betreuren deze slechte feedback. Wij komen graag met u in contact, u kunt altijd telefonisch contact opnemen met ons via 0570 - 234 050. Zodat we kunnen uitleggen en/of toelichten welke voorwaarden of selectiecriteria wij mee werken. Met vriendelijke groet, Anne-Mary | 123Wonen Deventer
Vestiging Deventer
 2 / 10    Natale
24-05-2021
 
 10 / 10    5

Very good

Vestiging Breda
 10 / 10    F
22-05-2021
 
 10 / 10    5

Excellent so far.

Vestiging Utrecht
 10 / 10    JG
20-05-2021
 
 10 / 10    5

Smooth, I didn't have any issue, all my requests were properly processed

Vestiging Leiden
 10 / 10    Sergii
18-05-2021
 
 10 / 10    5

Prettige ervaring

Vestiging Limburg
 10 / 10    Studio Carreno
15-05-2021
 
 9 / 10    5

Uitstekend

Vestiging Het Gooi
 9 / 10    Anoniem
14-05-2021
 
 9 / 10    5

Als huurders hebben we goede ervaring met 123wonen.

Vestiging Groningen
 9 / 10    Marion Beeftink-Bouma
11-05-2021