9.2 / 10 1009 reviews 

Wat zeggen onze klanten?

Feedbackcompany

Schrijf zelf een review

Feedback Company
 
 10 / 10    5

Fijne samenwerking, van harte aanbevolen!! Henk & Marleen.

Vestiging Groningen
 10 / 10    Marleen Oostland
27-11-2020
 
 8 / 10    4

Netjes en correct

Toon onze reactie +
Beste Bob, dank voor je mooie review. De termijn is mij overigens ook tegengevallen, maar het is uiteindelijk wel gelukt met een goede Expat huurder. Vriendelijke groet, Michel
Vestiging Tilburg
 8 / 10    Bob
26-11-2020
 
 10 / 10    5

Uitstekend en professioneel

Vestiging Groningen
 10 / 10    Lo
23-11-2020
 
 10 / 10    5

Hele fijne, open en snelle communicatie. Ze denken ook goed mee met wensen en behoeften.

Vestiging Zeeland
 10 / 10    I Willems
22-11-2020
 
 10 / 10    5

Competent, snel en vriendelijk

Vestiging Zeeland
 10 / 10    Marc Maes
20-11-2020
 
 8 / 10    4

Prima

Vestiging Amstelveen
 8 / 10    Rose
20-11-2020
 
 10 / 10    5

zéér goede ervaring!

Vestiging Breda
 10 / 10    Anoniem
19-11-2020
 
 9 / 10    5

De persoonlijke benadering van Johan van 123Wonen Breda maakt het verschil

Vestiging Breda
 9 / 10    C. Lambregts
19-11-2020
 
 8 / 10    4

zeer prettig contact en ze hebben goed hun best gedaan om te verhuren

Vestiging Flevoland
 8 / 10    Paul Tiebout
19-11-2020
 
 10 / 10    5

Betrouwbare en betrokken partner die net een stapje verder gaat voor de klant!

Vestiging Zwolle
 10 / 10    Bos
18-11-2020
 
 10 / 10    5

Top

Vestiging Zwolle
 10 / 10    Emiel Ponsteen
18-11-2020
 
 8 / 10    4

Erg Prettig

Vestiging Groningen
 8 / 10    R. Kral
18-11-2020
 
 10 / 10    5

uitstekende ervaring

Vestiging Amsterdam
 10 / 10    anoniem
17-11-2020
 
 10 / 10    5

Mijn man en ik huren en woning die beheerd wordt door 123wonenZeeland.

Vestiging Zeeland
 10 / 10    Courtney-Ariah Winter
16-11-2020
 
 10 / 10    5

I had a great experience with this agency. My wife and I relocated from a different country and everything went smoothly. Ronald was very flexible and understood our situation. He even gave us a lift from the train station on Sunday and that was very nice of them!

Vestiging Zeeland
 10 / 10    Mircea
16-11-2020
 
 10 / 10    5

123 wonen in Zeeland helped us to find our actual house as tenants

Vestiging Zeeland
 10 / 10    123 wonen Zeeland
16-11-2020
 
 10 / 10    5

123wonen heeft de verhuur van ons appartement verzorgd.

Vestiging Flevoland
 10 / 10    Naber-Lozeman VOF
16-11-2020
 
 9 / 10    5

positief

Vestiging Flevoland
 9 / 10    g.voortman
16-11-2020
 
 9 / 10    5

goed

Vestiging Dordrecht
 9 / 10    L Kruijne
10-11-2020
 
 9 / 10    5

Prima

Vestiging Flevoland
 9 / 10    de Wit
08-11-2020
 
 9 / 10    5

Uitstekend en professioneel

Vestiging Groningen
 9 / 10    Visser
08-11-2020
 
 9 / 10    5

Super goed

Vestiging Flevoland
 9 / 10    Ron Redegeld/ Redegeld de Ree
08-11-2020
 
 10 / 10    5

Persoonlijke en vriendelijke hulp bij zoeken naar huurder

Vestiging Utrecht
 10 / 10    Anne I.
06-11-2020
 
 10 / 10    5

123 wonen Twente, Ingeborg

Vestiging Twente
 10 / 10    Jessica
06-11-2020
 
 8 / 10    4

Goede en vriendelijke hulp geboden

Vestiging Rotterdam
 8 / 10    Athina
04-11-2020
 
 7 / 10    4

Goed

Vestiging Apeldoorn
 7 / 10    Hans
26-10-2020
 
 9 / 10    5

Verhuur van mijn appartement

Vestiging Amstelveen
 9 / 10    S. Brunt
26-10-2020
 
 10 / 10    5

Zeer positief

Vestiging Groningen
 10 / 10    Menno van Os
26-10-2020
 
 8 / 10    4

Goed en vriendelijk contact.

Vestiging Groningen
 8 / 10    NvK
25-10-2020
 
 10 / 10    5

Getwijfeld om mijn appartement op eigen houtje te verhuren, maar uiteindelijk na wat research te hebben gedaan bij 123wonen terecht gekomen. En nog geen seconde spijt van gehad! 123wonen is erg klantgericht, denkt goed mee en hebben een bijzonder goede service. De lijntjes met de makelaars zijn kort en ze zijn altijd bereid om te helpen. Vooral wanneer het niet soepel loopt met de huurder, staan ze echt voor je klaar!

Vestiging Leiden
 10 / 10    Mariska
25-10-2020
 
 10 / 10    5

very supportive, fast and competent!

Vestiging Amsterdam
 10 / 10    TM
21-10-2020
 
 10 / 10    5

Al enige jaren mijn vaste verhuurmakelaar. Helemaal top wil nooit meer wat anders.

Vestiging Amsterdam
 10 / 10    Boom
21-10-2020
 
 10 / 10    5

Zeer professioneel en snel een huurder voor mij gevonden.

Vestiging Amsterdam
 10 / 10    Jonathan
21-10-2020
 
 10 / 10    5

123wonen heeft al verschillende huurcontracten voor mij bemiddeld

Vestiging Amsterdam
 10 / 10    Aarts
20-10-2020
 
 10 / 10    5

zeer professioneel

Vestiging Rotterdam
 10 / 10    Sonya Hopman
20-10-2020
 
 10 / 10    5

Bij toeval bij dit bedrijf terecht gekomen, maar heb vanaf het eerste contact een zeer goede indruk gekregen.

Vestiging Tilburg
 10 / 10    José Langens
14-10-2020
 
 10 / 10    5

Zeer prettig

Vestiging Twente
 10 / 10    Dethmers
13-10-2020
 
 9 / 10    5

Very professional and organized. Good overall renting experience.

Vestiging Rotterdam
 9 / 10    Péter Takács
12-10-2020
 
 10 / 10    5

Tevreden

Vestiging Utrecht
 10 / 10    D. K.
09-10-2020
 
 10 / 10    5

Arno van der Werk verhuurde ons apartment binnen een paar weken, terwijl wij in de USA waren.

Vestiging Utrecht
 10 / 10    T.d.W.S
08-10-2020
 
 10 / 10    5

Goed

Vestiging Twente
 10 / 10    Gerben
06-10-2020
 
 10 / 10    5

Super

Vestiging Limburg
 10 / 10    Kirsten
05-10-2020
 
 10 / 10    5

Een geweldige persoonlijke behandeling die hun afspraken stip nakomen.

Vestiging Utrecht
 10 / 10    A van Burik
02-10-2020
 
 10 / 10    5

huis verhuurd

Vestiging Limburg
 10 / 10    nard
02-10-2020
 
 9 / 10    5

Zeer goed

Vestiging Groningen
 9 / 10    Van der Waart
02-10-2020
 
 10 / 10    5

Top ervaring

Vestiging Zeeland
 10 / 10    R. Blank
01-10-2020
 
 10 / 10    5

Prima, vlotte jongens!

Vestiging Utrecht
 10 / 10    R vd S
01-10-2020
 
 10 / 10    5

Heel positief!

Vestiging Utrecht
 10 / 10    ER
01-10-2020
 
 1 / 10    1

geen enkele kennis van zaken en geeft niet thuis bij problemen

Vestiging Utrecht
 1 / 10    Meta Bronkhorst
01-10-2020
 
 10 / 10    5

TOP!! Een hele positieve ervaring met 123wonen Leeuwarden. Geen bla bla, maar doen wat wordt gezegd. In no-time is ons huis verhuurd. Als ik 6 sterren zou kunnen geven, dan zou ik dat doen.

Vestiging Friesland
 10 / 10    Jacob
29-09-2020