9.2 / 10 954 reviews 

Wat zeggen onze klanten?

Feedbackcompany

Schrijf zelf een review

Feedback Company
 
 8 / 10    4

Wegens werk in het buitenland had ik mijn woning via 123 verhuurt voor een paar jaar. Zij hebben het financiële en technisch beheer verzorgd. Ik heb het contact en de service als prettig ervaren. De intake van nieuwe huurders ging in goed overleg en waarbij aan alle gestelde eisen van mij als verhuurder werd voldaan. Een aanrader als je het beheer van eigen woning zorgeloos uit handen wilt geven.

Vestiging Amersfoort
 8 / 10    Mayke Aerts
20-09-2020
 
 9 / 10    5

Zeer goede service!

Vestiging Zeeland
 9 / 10    Anoniem
18-09-2020
 
 10 / 10    5

Zeer positief

Vestiging Limburg
 10 / 10    Carla
13-09-2020
 
 9 / 10    5

Top!

Vestiging Zeeland
 9 / 10    Annet Demeijer
12-09-2020
 
 2 / 10    1

Zeer slechte service

Vestiging Zwolle
 2 / 10    Jan-willem Den Hollander
12-09-2020
 
 10 / 10    5

Fijne verhuurmakelaar in Limburg

Vestiging Limburg
 10 / 10    Knarren
09-09-2020
 
 2 / 10    1

Zeer slecht

Vestiging Utrecht
 2 / 10    Randy
07-09-2020
 
 9 / 10    5

Zeer positief. Heldere communicatie en ter zake kundig.

Vestiging Limburg
 9 / 10    S. Blom
06-09-2020
 
 10 / 10    5

Zeer tevreden

Vestiging Amersfoort
 10 / 10    Mirjam van Beek
04-09-2020
 
 10 / 10    5

Vestiging Zwolle van 123Wonen is heel prettig om zaken mee te doen. Reageren altijd correct en snel op je e-mails en zijn telefonisch goed bereikbaar. Zeer vriendelijk personeel die normaal met je omgaan. Dit in tegenstelling tot andere verhuurmakelaars.

Vestiging Zwolle
 10 / 10    Eray
03-09-2020
 
 9 / 10    5

Geweldig bedrijf

Vestiging Groningen
 9 / 10    Agathe Faber
03-09-2020
 
 10 / 10    5

Zeer goed en vriendelijk

Vestiging Twente
 10 / 10    Bargerink
02-09-2020
 
 10 / 10    5

We hebben een hele prettige, open en professionele communicatie tijdens ons proces naar het zoeken van een huurwoning ervaren.

Vestiging Zwolle
 10 / 10    Britt
02-09-2020
 
 10 / 10    5

Zeer plezierig en uiterst professioneel.

Vestiging Amsterdam
 10 / 10    Joost Kuipers
01-09-2020
 
 9 / 10    5

zeer positief.

Vestiging Tilburg
 9 / 10    Rogier
31-08-2020
 
 10 / 10    5

Zeer prettige ervaring. Vriendelijk en professioneel personeel.

Vestiging Zwolle
 10 / 10    Hannah
31-08-2020
 
 9 / 10    5

plezierig en degelijk

Vestiging Amersfoort
 9 / 10    Keesjan en Reinette van der Maas
28-08-2020
 
 10 / 10    5

Wij hebben al vaker samen gewerkt met Michel en telkens zijn we weer verbaast dat hij weer geschikte nieuwe huurders gevonden heeft. Kortom helemaal tevreden.

Vestiging Tilburg
 10 / 10    Bernard
28-08-2020
 
 10 / 10    5

Zeer goede ervaring

Vestiging Tilburg
 10 / 10    Binnensticht Vastgoed
28-08-2020
 
 10 / 10    5

Super tevreden en snelle reacties!

Vestiging Amsterdam
 10 / 10    Lisa
27-08-2020
 
 10 / 10    5

Uitstekend

Vestiging Groningen
 10 / 10    Dirk Sietses
27-08-2020
 
 10 / 10    5

I’ve had such a quick, and extremely helpful experience with 123Wonen. I only had a few weeks to sort everything out with moving from England to Amsterdam and I had some seriously bad times with other agencies. At the very last minute 123 Wonen came to the rescue with quick, informative replies and it seemed as if they really wanted to help me with this process. Being a younger male it was hard for landlords to take me seriously however, 123 Wonen really stopped at nothing in order to secure my apartment. This is really the most inclusive agency I have worked with and I will never use another service in the Netherlands. A special thanks to the Amsterdam office in particular Lisa and Marc-Jan. Without you this would not have been possible! Lees volledig +

Vestiging Amsterdam
 10 / 10    Finn Holmes
27-08-2020
 
 9 / 10    5

Bijzonder positief, erg verfrissend na slechte ervaring met andere verhuurmakelaar ( BVwonen).

Vestiging Tilburg
 9 / 10    Piet
24-08-2020
 
 10 / 10    5

Snelle en degelijke service

Vestiging Amsterdam
 10 / 10    René
24-08-2020
 
 9 / 10    5

Wij maken al enkele jaren gebruik van de diensten van 123.wonen. Dit naar alle tevredenheid.

Vestiging Twente
 9 / 10    Bruins
21-08-2020
 
 10 / 10    5

Korte lijnen,

Vestiging Deventer
 10 / 10    Wim Beltman
21-08-2020
 
 10 / 10    5

Hele goede makelaar in Rotterdam!!Na echt slechte ervaring met makelaars kon ik snel bezichtigen met 123wonen.Bezichtiging ook goed en gezellig. ook al heb ik helaas de woning niet gekregen vind ik dit bedrijf professioneel. Blijf zeker reageren bij hun.

Vestiging Rotterdam
 10 / 10    mevrouw martinez
17-08-2020
 
 10 / 10    5

Verhuur en financieel beheer van mijn hoekhuis.

Vestiging Tilburg
 10 / 10    L. van Bebber
16-08-2020
 
 6 / 10    3

We hebben via 123 makelaar ons appartement ter beschikking gekregen.

Vestiging Amsterdam
 6 / 10    Christel Tan
10-08-2020
 
 9 / 10    5

Zeer goed

Vestiging Amstelveen
 9 / 10    Sabrina
10-08-2020
 
 10 / 10    5

Ik verhuur een woning in de stad Groningen aan studenten.

Vestiging Groningen
 10 / 10    G. Hoven
07-08-2020
 
 10 / 10    5

Heel tevreden over de dienstverlening.

Vestiging Amersfoort
 10 / 10    Huurder
06-08-2020
 
 10 / 10    5

Super!

Vestiging Rotterdam
 10 / 10    Rijad Velagic
05-08-2020
 
 10 / 10    5

Zeer professioneel. Op korte termijn een opname afspraak gehad met deze partij, waarbij ik het persoonlijke en transparante erg waardeer en zij een extra punt scoorde ten opzichte van de andere makelaars. Alle kandidaten zijn overzichtelijk voorgedragen, erg fijn dat ik zelf de keuze mocht maken tussen alle young professionals. Duidelijke screening en fijne nazorg! Ideaal dat alles digitaal mogelijk is, zeker in deze periode.

Vestiging Rotterdam
 10 / 10    Danielle
05-08-2020
 
 10 / 10    5

Super, mocht ik op zoek zijn naar woonruimte dan bel naar Rotterdam

Vestiging Rotterdam
 10 / 10    E. Hartogh
05-08-2020
 
 10 / 10    5

Hele prettige benadering, samenwerking en communicatie

Vestiging Zeeland
 10 / 10    Danielle van Zalen
04-08-2020
 
 10 / 10    5

Positief. Professioneel en vriendelijk.

Vestiging Zeeland
 10 / 10    Valery Van Kerrebroeck
30-07-2020
 
 10 / 10    5

Alles prima geregeld

Vestiging Deventer
 10 / 10    Gertjan Kreijenveld
29-07-2020
 
 8 / 10    4

SUPER!

Vestiging Groningen
 8 / 10    Mon De Bie / Worley
29-07-2020
 
 10 / 10    5

Erg professionele speler in de markt die verhuurders ontzorgt met vriendelijke en snelle service.

Vestiging Tilburg
 10 / 10    Daniel James
29-07-2020
 
 10 / 10    5

Top. Beloven niets wat ze niet waar kunnen maken.

Vestiging Tilburg
 10 / 10    Wilfred
27-07-2020
 
 10 / 10    5

Super fijn

Vestiging Tilburg
 10 / 10    Bram
27-07-2020
 
 10 / 10    5

123wonen heeft vakkundig geholpen met het advies voor het klaarmaken voor verhuur, het vaststellen van de huurprijs. Ze hebben snel huurders gevonden en de overdracht vakkundig geregeld.

Vestiging Groningen
 10 / 10    Lennart Johansson
26-07-2020
 
 10 / 10    5

Betrouwbaar. Komt afspraken na

Vestiging Flevoland
 10 / 10    Fieke Dahlberg
25-07-2020
 
 1 / 10    1

Rond uit Crimineel

Vestiging Zwolle
 1 / 10    Velsen
24-07-2020
 
 10 / 10    5

Professioneel met beste en snelle resultaten

Vestiging Alkmaar
 10 / 10    J.Y. Lee
23-07-2020
 
 2 / 10    1

Als je wilt dat alles wat fout kan gaan van begin tot eind, van Funda-gegevens tot overdracht tot lopende contract - en alles daartussen - dan is 123Wonen Groningen jouw adres. Goed bedoeld maar gericht op massa en dat merk je. Nonchalant en laks. Niet houdend aan afspraken. Niet klantgericht. Slordig is het sleutelwoord.

Vestiging Groningen
 2 / 10    S. Post
21-07-2020
 
 9 / 10    5

Helder en snel schakelen, erg prettig

Vestiging Leiden
 9 / 10    Robert van Sas
21-07-2020
 
 10 / 10    5

fantastic experience with 123Wonen rental agency!

Vestiging Rotterdam
 10 / 10    Ivanka
16-07-2020
 
 10 / 10    5

Uitmuntend

Vestiging Rotterdam
 10 / 10    S. vd Meer
16-07-2020