9.2 / 10 1152 reviews 

Wat zeggen onze klanten?

Feedbackcompany

Schrijf zelf een review

Feedback Company
 
 10 / 10    5

Smooth, I didn't have any issue, all my requests were properly processed

Vestiging Leiden
 10 / 10    Sergii
18-05-2021
 
 10 / 10    5

Prettige ervaring

Vestiging Limburg
 10 / 10    Studio Carreno
15-05-2021
 
 9 / 10    5

Uitstekend

Vestiging Het Gooi
 9 / 10    Anoniem
14-05-2021
 
 9 / 10    5

Als huurders hebben we goede ervaring met 123wonen.

Vestiging Groningen
 9 / 10    Marion Beeftink-Bouma
11-05-2021
 
 10 / 10    5

Top

Vestiging Den Bosch
 10 / 10    Rutger
10-05-2021
 
 9 / 10    5

positief

Vestiging Flevoland
 9 / 10    Voortman
08-05-2021
 
 9 / 10    5

Een zeer professionele verhuurmakelaar die op een hele persoonlijke, gemotiveerde manier op hele korte termijn een huurder heeft gevonden voor dit appartement

Vestiging Zwolle
 9 / 10    Mulder
07-05-2021
 
 10 / 10    5

Vanaf het eerste contact tot op heden, ben ik super positief gestemd. Fijn contact met de medewerkers van dit bedrijf. Men komt de afspraken na en alles is bespreekbaar!

Vestiging Flevoland
 10 / 10    G. Alvares
07-05-2021
 
 10 / 10    5

prima

Vestiging Alkmaar
 10 / 10    johan apeldoorn
05-05-2021
 
 9 / 10    5

Prima! Zakelijk maar op een prettige en vriendelijke manier.

Vestiging Alkmaar
 9 / 10    Lammy Pol
03-05-2021
 
 9 / 10    5

Succesvol

Vestiging Tilburg
 9 / 10    Khalid
30-04-2021
 
 10 / 10    5

Uitstekend

Vestiging Amsterdam
 10 / 10    Thijs
29-04-2021
 
 10 / 10    5

Zeer tevreden!

Vestiging Alkmaar
 10 / 10    J.Boelens- Boessenkool Park Zonnewende 19
28-04-2021
 
 10 / 10    5

Thank you so much for helping me finding my new home in Rotterdam. So happy that my friend recommended your office.

Vestiging Rotterdam
 10 / 10    Jeanine Marlin
28-04-2021
 
 9 / 10    5

Super goed alles word correct behandeld

Vestiging Drenthe
 9 / 10    Reinko Lommerts
28-04-2021
 
 10 / 10    5

Uitmuntend.

Vestiging Drenthe
 10 / 10    R Buckens
26-04-2021
 
 10 / 10    5

Positief

Vestiging Den Bosch
 10 / 10    Lambert Van Hintum
26-04-2021
 
 10 / 10    5

Prettig om mee samen te werken

Vestiging Alkmaar
 10 / 10    T. Vertelman
25-04-2021
 
 10 / 10    5

Goede en snelle service, begeleiding en duidelijke communicatie.

Vestiging Haarlem
 10 / 10    Liesbeth Klop
22-04-2021
 
 8 / 10    4

goed

Vestiging Twente
 8 / 10    E. Maane
22-04-2021
 
 9 / 10    5

Prima, goede medewerkers

Vestiging Alkmaar
 9 / 10    Apeldoorn
21-04-2021
 
 9 / 10    5

Goede adviezen gekregen.

Vestiging Alkmaar
 9 / 10    Denis
21-04-2021
 
 10 / 10    5

Prettig contact met vaak een update over de stand van zaken

Vestiging Eindhoven
 10 / 10    E. Hermans
20-04-2021
 
 9 / 10    5

Goede service, begeleiding en duidelijke communicatie.

Vestiging Tilburg
 9 / 10    R. Timmermans
20-04-2021
 
 10 / 10    5

Heel erg goed

Vestiging Groningen
 10 / 10    Denise de maar
20-04-2021
 
 9 / 10    5

Ik kan 123 wonen van harte aanbevelen omdat ik snel aan een huurwoning ben gekomen.

Vestiging Den Bosch
 9 / 10    Dax Raaijmakers
20-04-2021
 
 10 / 10    5

Goed bedrijf

Vestiging Den Bosch
 10 / 10    Peter
19-04-2021
 
 10 / 10    5

Betrouwbaar bedrijf, goede prijs kwaliteitsverhouding, echt een aanrader!

Vestiging Tilburg
 10 / 10    Van Beurden
16-04-2021
 
 10 / 10    5

Top bedrijf, heeft snel en goed geholpen bij de verhuur!

Vestiging Tilburg
 10 / 10    Marion
16-04-2021
 
 10 / 10    5

Top!

Vestiging Haarlem
 10 / 10    Pepijn
15-04-2021
 
 10 / 10    5

Goed

 10 / 10    Joop de Vries
15-04-2021
 
 10 / 10    5

Ik heb een super leuk plekje ik Haarlem gevonden door 123wonen!

Vestiging Haarlem
 10 / 10    Romy
15-04-2021
 
 10 / 10    5

Top!

Vestiging Haarlem
 10 / 10    Charlotte Suijlen
14-04-2021
 
 10 / 10    5

Heel fijn contact gehad met Lisa. Na 2 bezichtigen een leuke studio gevonden in Haarlem waar ik met plezier en zonder problemen heb gewoond

Vestiging Haarlem
 10 / 10    Boki Veldscholten
14-04-2021
 
 10 / 10    5

Goed

Vestiging Haarlem
 10 / 10    Joy Halverkamps
14-04-2021
 
 9 / 10    5

Goede service, snelle reactie.

Vestiging Haarlem
 9 / 10    M.Brinkers
14-04-2021
 
 9 / 10    5

Super

Vestiging Haarlem
 9 / 10    Chelsea
14-04-2021
 
 10 / 10    5

123wonen heeft mij binnen een week aan een heerlijke studio geholpen!

Vestiging Haarlem
 10 / 10    Sam
14-04-2021
 
 10 / 10    5

Super goed geholpen bij het zoek van een huis

Vestiging Haarlem
 10 / 10    Vincent van Helvoort
14-04-2021
 
 10 / 10    5

Fijne makelaar. Werkt snel, praat duidelijk en is altijd goed bereikbaar

Vestiging Eindhoven
 10 / 10    S. Timmers
13-04-2021
 
 10 / 10    5

Fijne ervaring, alles was snel en goed geregeld.

Vestiging Groningen
 10 / 10    Harmen Ridderbos
13-04-2021
 
 10 / 10    5

Zeer goede ervaring!

Vestiging Friesland
 10 / 10    Pieter Hoekstra
12-04-2021
 
 10 / 10    5

Prima huurders gevonden voor onze relatie

Vestiging Apeldoorn
 10 / 10    Brouwer
12-04-2021
 
 10 / 10    5

Zeer goede ervaring gehad met Sarina. Ze is creatief en meedenkend en luisterde goed naar je wensen. Ze handelt snel en communiceert goed. Volgende keer kies ik weer voor Sarina.

Vestiging Twente
 10 / 10    Chiel Domen
12-04-2021
 
 1 / 10    1

Zeer slecht

Toon onze reactie +
Beste Dinesh Dmohan, Wij betreuren deze slechte feedback. Wij hebben mailcontact gehad en uw gegevens zijn op uw verzoek uit onze database gehaald. Met vriendelijke groet, 123Wonen Rotterdam
Vestiging Rotterdam
 1 / 10    Dinesh
11-04-2021
 
 8 / 10    4

goed

Vestiging Zeeland
 8 / 10    raven
10-04-2021
 
 10 / 10    5

Onmisbaar voor verhuurders

Vestiging Leiden
 10 / 10    Fam. Chrispijn
10-04-2021
 
 10 / 10    5

Zeer goede ervaring. De lijnen zijn kort en de handelingen zijn snel. Mijn vrouw en ik zijn zeer content. Ons beleggingsobject was op zeer korte termijn verhuurd met dank aan Daan en zijn team.

Vestiging Deventer
 10 / 10    DLT Vastgoed
09-04-2021
 
 9 / 10    5

Een opmerkelijk prettige ervaring. Goed advies, geduldig en klantgericht.

Vestiging Limburg
 9 / 10    P. Stroucken
08-04-2021
 
 9 / 10    5

Super

Vestiging Twente
 9 / 10    Hoevenberg
07-04-2021