9.3 / 10 1576 reviews 

Wat zeggen onze klanten?

Feedbackcompany

Schrijf zelf een review
 
 10 / 10    5
Zeer goed!
Vestiging Tilburg
 10 / 10    Willemsen
26-01-2023
 
 10 / 10    5
zeer goede relocation service
Vestiging Amsterdam
 10 / 10    Vincent W
24-01-2023
 
 10 / 10    5
Heel goed!
Vestiging Rotterdam
 10 / 10    Ali
23-01-2023
 
 10 / 10    5
goed
 10 / 10    Ria
19-01-2023
 
 10 / 10    5
Een fijn bedrijf om mee samen te werken. 123wonen.nl zorgt voor de juiste begeleiding in het traject en komt de afspraken na. Vriendelijk & goed personeel die zorgen voor een prettige samenwerken.
Vestiging Breda
 10 / 10    Jessica
19-01-2023
 
 10 / 10    5
Snelle reactie en opvolging
Vestiging Dordrecht
 10 / 10    Visser & Visser Accountants-Belastingadviseurs
18-01-2023
 
 10 / 10    5
Heel goed
Vestiging Rotterdam
 10 / 10    Martens
16-01-2023
 
 10 / 10    5
Een goede positieve ervaring.
Vestiging Apeldoorn
 10 / 10    Mevrouw J.H. van Kappel
14-01-2023
 
 9 / 10    5
Prima bedrijf en vriendelijke mensen.
Vestiging Friesland
 9 / 10    Pier en Klaske Meindertsma
13-01-2023
 
 10 / 10    5
Zoektocht naar huurhuis
Vestiging Apeldoorn
 10 / 10    Thomas
13-01-2023
 
 8 / 10    4
Positief
Vestiging Groningen
 8 / 10    Job-Jan ten Horn
13-01-2023
 
 10 / 10    5
Katinka en Danny waren heel klantenvriendelijk en deden hun best om snel en de juiste woning voor ons te vinden.
Vestiging Dordrecht
 10 / 10    Familie Kelly
11-01-2023
 
 8 / 10    4
Snel een huurder gevonden voor onze woning
Vestiging Zeeland
 8 / 10    Juliska Grahame
11-01-2023
 
 10 / 10    5
Betrouwbaar en accuraat
Vestiging Apeldoorn
 10 / 10    Maurice van Bussel
11-01-2023
 
 9 / 10    5
Prima netwerk, vlotte afhandeling
Vestiging Groningen
 9 / 10    Henk Hindriks
06-01-2023
 
 10 / 10    5
Correcte en plezierige bemiddeling bij het verkrijgen van een huurappartement.
Vestiging Friesland
 10 / 10    Cor en Wies
05-01-2023
 
 8 / 10    4
De verhuur was snel geregeld en we konden merken dat de makelaar het beste met ons voor had.
Vestiging Apeldoorn
 8 / 10    Nanja
04-01-2023
 
 9 / 10    5
Prima 'ontzorgd'
Vestiging Deventer
 9 / 10    Fred
03-01-2023
 
 10 / 10    5
Fijn bedrijf, fijn koppel, een aanrader!
Vestiging Dordrecht
 10 / 10    H. C. den Engelsen
03-01-2023
 
 10 / 10    5
Positief verrast
Vestiging Apeldoorn
 10 / 10    Mason
02-01-2023
 
 10 / 10    5
communicatie verloopt helder en duidelijk
Vestiging Den Bosch
 10 / 10    Gerard vd Wassenberg
02-01-2023
 
 10 / 10    5
Uitstekend
Vestiging Groningen
 10 / 10    Menno Hoekstra
02-01-2023
 
 10 / 10    5
Heel goed
Vestiging Amersfoort
 10 / 10    Koelewijn
02-01-2023
 
 10 / 10    5
Heel goed, vlotte reactie
 10 / 10    C. Hering
30-12-2022
 
 10 / 10    5
Zeer positief!
Vestiging Zeeland
 10 / 10    Birgitta van der Linden
29-12-2022
 
 10 / 10    5
Heel goed
Vestiging Dordrecht
 10 / 10    Matthijs
29-12-2022
 
 10 / 10    5
Heel goed
Vestiging Dordrecht
 10 / 10    A. Cernei
29-12-2022
 
 10 / 10    5
Goede communicatie en vertrouwen
Vestiging Zwolle
 10 / 10    Ellie Otten
25-12-2022
 
 10 / 10    5
Erg goede ervaring
Vestiging Amersfoort
 10 / 10    Vladimir de Poel
22-12-2022
 
 10 / 10    5
Super, exellent and fast.
Vestiging Rotterdam
 10 / 10    Ray Treurniet
22-12-2022
 
 9 / 10    5
Together with my fiancée, we were looking for a flat to rent and after a few months we almost gave up, until suddenly Mrs. Katinka contacted us that we could see the flat. Mr. Danny showed us around, it was obvious that he knew enough about the history of this apartment and introduced a fantastic, stress-free atmosphere, which we were not used to before. After viewing, we applied as candidates for rent, all issues related to renting were very quickly and thoroughly handled by Mrs. Katinka. Unfortunately, we were unable to rent this apartment, but we quickly got another rental offer and now we have a rented apartment. These gentlemen are absolutely professional and good, and working with them is pure pleasure. I recommend it to anyone who has a difficult situation and would like to change it quickly, efficiently, without any problems and, above all, in a family atmosphere. Lees volledig +
Vestiging Dordrecht
 9 / 10    Piotr
21-12-2022
 
 10 / 10    5
Verhuur van mijn woning.
Vestiging Amersfoort
 10 / 10    Willy Leeuwis.
19-12-2022
 
 8 / 10    4
123wonen heeft voor een korte periode (6 maanden) ons huis onderverhuurd.
Vestiging Amersfoort
 8 / 10    Graag anoniem
19-12-2022
 
 9 / 10    5
Prima geregeld ! Alles gestructrureerd
Vestiging Tilburg
 9 / 10    Lee
16-12-2022
 
 9 / 10    5
Huurder
Vestiging Apeldoorn
 9 / 10    W.Wiersma
12-12-2022
 
 10 / 10    5
Reuze tevreden over de bemiddeling , om ons huis in Breda , 5 maanden te verhuren . Wij beloven veel reclame te maken. Hr. Johan van Belzen van 123 Wonen te Breda geven wij een welverdiend groot compliment .
Vestiging Breda
 10 / 10    Marie-José Bakkeren
10-12-2022
 
 10 / 10    5
Excellent!
Vestiging Groningen
 10 / 10    Neda Kordalivand
09-12-2022
 
 10 / 10    5
Zeer goed!
Vestiging Rotterdam
 10 / 10    Soohme
08-12-2022
 
 10 / 10    5
Zeer positieve ervaring. 123 wonen dordrecht denkt met klanten mee en zijn heel flexibel en altijd bereikbaar indien contact gewenst is
Vestiging Dordrecht
 10 / 10    De Waard
07-12-2022
 
 10 / 10    5
Very pleasant experience. They have helped us find 2 properties where our two cats are also allowed.
Vestiging Dordrecht
 10 / 10    Simoné Pleisch
02-12-2022
 
 10 / 10    5
Dikke prima
Vestiging Amsterdam
 10 / 10    Gerard
02-12-2022
 
 10 / 10    5
Super
Vestiging Amsterdam
 10 / 10    Gijsens
02-12-2022
 
 10 / 10    5
Perfect in tot in de kleinste details
Vestiging Rotterdam
 10 / 10    Soufian Afkir
01-12-2022
 
 10 / 10    5
I rented a house in Dordrecht
Vestiging Dordrecht
 10 / 10    Adem Ersoy
28-11-2022
 
 8 / 10    4
zeer professioneel
Vestiging Groningen
 8 / 10    Marst
27-11-2022
 
 8 / 10    4
Prima
Vestiging Groningen
 8 / 10    Haarsma
19-11-2022
 
 10 / 10    5
Zeer fijn om mee te werken
 10 / 10    Danique van den Bent, YER
18-11-2022
 
 9 / 10    5
Voor ons was het de eerste keer en kunnen we alleen maar positieve berichten delen. Wij zijn in zee gegaan met de vestiging in Alkmaar waar Brigitte ons hielp
Vestiging Alkmaar
 9 / 10    Floor petersen
16-11-2022
 
 7 / 10    4
prima
Vestiging Tilburg
 7 / 10    Martin Rombouts
16-11-2022
 
 10 / 10    5
Michel Immink heeft ons bijzonder goed geholpen. Hij was zeer goed bereikbaar tijdens het gehele traject en heeft ervoor gezorgd dat de verhuur snel en goed geregeld werd. Daarnaast legt hij alles begrijpelijk uit, waardoor je precies weet wat je kunt verwachten.
Vestiging Tilburg
 10 / 10    Indra Van De Bilt
15-11-2022
  1  /  32