9.2 / 10 1825 reviews 

Verhuurmakelaar 123Wonen Rotterdam

Over 123Wonen Rotterdam

123Wonen Rotterdam is dé verhuurmakelaar in Rotterdam en omgeving. Verhuur uw woning voor onbepaalde tijd of verhuur uw woning tijdelijk. Wij zijn gespecialiseerd in het verhuren aan expats en geven u graag advies over het verhuren via de Leegstandswet. 123Wonen streeft om uw woning binnen korte tijd te verhuren! 

U kunt ook bij 123Wonen Rotterdam terecht voor het beheren van uw woning, wij bieden financieel en technisch vastgoedbeheer aan. Zo heeft u geen omkijken meer naar uw verhuurde woning. Vraag uw verhuurmakelaar voor meer informatie over vastgoedbeheer in uw situatie. 

Bent u belegger en op zoek naar een betrouwbare en proactieve verhuurmakelaar? Bij ons kunt u uw vastgoed met een gerust hart onderbrengen. Ook hebben wij een ruime ervaring met nieuwbouw- en transformatieprojecten. Zo hebben wij als exclusieve verhuur partij meerdere transformatieprojecten succesvol afgerond, voor de opleveringsdatum. 
Van advies en/of begeleiding in de aankoop, meedenken met de bouwplannen tot aan de verhuur en ook beheer.

Voor het huren van een woning bent u bij 123Wonen Rotterdam uiteraard ook aan het juiste adres. Staat uw ideale thuis niet tussen ons huidige aanbod? Meld u dan aan voor onze Woningmail en ontvang het nieuwste aanbod in uw mailbox! 

Geïnteresseerd in verhuren via 123Wonen Rotterdam? Neem vandaag nog contact met ons op! 

Team

Annelotte Hoogerheide

Annelotte Hoogerheide
Verhuurmakelaar

Annelotte denkt graag mee, zowel huurder als verhuurder kunnen altijd op haar rekenen!

Liselotte Manhave

Liselotte Manhave
Verhuurmakelaar

Door haar kennis van de lokale Rotterdamse markt, vindt Liselotte voor u een geschikte huurder!

Rating 5 4.7 / 5 80 reviews
Rotterdam

Neem contact op

123Wonen Rotterdam
Abraham Tuschinskistraat 98
3015GK Rotterdam

T 010 - 314 0585

Social update

Onze reviews

Een greep uit ons aanbod

Vlaardingen
Westhavenkade
  Westhavenkade
€ 1.250,-
Details
Rotterdam
Mathenesserweg
  Mathenesserweg
€ 1.895,-
Details
Vlaardingen
Westhavenkade
  Westhavenkade
€ 2.750,-
Details
Vlaardingen
Menadostraat
  Menadostraat
€ 1.750,-
Details
Alle aanbod

Kantoorgegevens & openingstijden

Abraham Tuschinskistraat 98
3015GK Rotterdam

T 010 - 314 0585
E rotterdam@123wonen.nl

KvK 84435135
BTW nr. NL863209488801

IBAN/SEPA NL70 INGB 067 465 6555
BIC nr. INGBNL2A

Maandag 09:00 - 17:00
Dinsdag 09:00 - 17:00
Woensdag 09:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 17:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag Op afspraak
Zondag Gesloten

Afspraken of bezichtigingen zijn bij dit kantoor ook mogelijk buiten deze openingstijden.

Laatste nieuws

Even voorstellen: nieuwe eigenaressen 123Wonen Rotterdam

Verhuurmakelaars Liselotte Manhave en Annelotte Hoogerheide staan sinds kort aan het roer van 123Wonen Rotterdam. In dit artikel stellen we het enthousiaste moeder-dochter duo graag aan u voor!

Vastgoed is Liselotte met de paplepel ingegeven. Haar vader had een groot vastgoedkantoor, waar de verhuur van woningen en kantoren een belangrijk onderdeel was. Als klein meisje ging ze al mee op bezichtigingen, en zo is de liefde voor het vak ontstaan. Annelotte heeft op haar beurt weer bij haar moeder mee gekeken, en kwam al snel tot de conclusie dat ze hierin samen met haar moeder verder wilde gaan. 

Liselotte en Annelotte vullen elkaar perfect aan. Doordat ze zelf een hechte band met elkaar hebben, willen ze dat ook met hun klanten voortzetten. Liselotte en Annelotte weten altijd snel de juiste match tussen huurder en verhuurder te vinden, mede dankzij hun specialistische kennis van de lokale woningmarkt. Ze geven een eerlijk en haalbaar advies en stellen de wensen van hun opdrachtgevers hierbij centraal. Wilt u uw huis in Rotterdam veilig en snel verhuren? Neem dan gerust contact op met 123Wonen Rotterdam!

Verhuurmakelaar 123Wonen Rotterdam
Abraham Tuschinskistraat 98
3015GK Rotterdam

Telefoon: 010 - 314 0585 
Email: rotterdam@123wonen.nl
Vestigingspagina: Verhuurmakelaar Rotterdam

22 maart 2022 Lees meer
123Wonen sluit haar 30e franchisenemer aan!

Per mei 2021 hebben wij onze 30e franchisenemer aangesloten op onze 123Wonen franchiseformule, dé verhuurmakelaar van Nederland! Onze 30e franchiseneemster is Conny Meesters, verantwoordelijk voor het verzorgingsgebied Gouda-Woerden

De in 2009 opgestarte franchiseformule is in 12 jaar gegroeid van 1 naar 30 vestigingen! Vanuit al deze lokale vestigingen bemiddelen wij in de verhuur en het beheer van woonruimten. We zoeken de match tussen tevreden huurders en verhuurder. Met ons eigen internationale netwerk zijn wij gespecialiseerd in verhuren aan expats, maar verhuren in elk segment. Van kamer tot villa, van Groningen tot aan Maastricht. Alles op een hoog kwaliteitsniveau. 
 
Als enige vastgoedbeheerder hebben wij landelijke dekking van 30 lokale 123Wonen kantoren: zo zijn we altijd bij u in de buurt. Onze professionele verhuurmakelaars kennen de markt en kunnen snel schakelen. Financieel beheer (basis) of compleet beheer, wij ontzorgen u op maat. Uw box 3 belegging is bij ons in veilige handen. Wij kunnen u zelfs helpen met de aankoop van uw beleggingspand.

Neem contact op met uw dichtstbijzijnde vestiging voor het verhuren van uw woning of voor het huren van uw droomhuis!

26 mei 2021 Lees meer
Een nieuwe start voor 123Wonen Friesland!

Na een aantal mooie jaren draagt franchisenemer Jan-Douwe Streekstra van 123Wonen Friesland het stokje over aan nieuwe eigenaren Andries Kamminga en Jan Sjuk de Bruin. Jan-Douwe Streekstra zal zich volledig gaan richten op de aankoop- en verkoopmakelaardij als eigenaar van iQ Makelaars Noord-Oost Friesland! Wij wensen hem hierin uiteraard veel succes.

Kersverse eigenaren Andries Kamminga en Jan Sjuk de Bruin stellen hun vestiging graag aan u voor!

Welkom bij 123Wonen Friesland: dé verhuurmakelaar in de provincie Friesland! Wij werken door heel Friesland, waaronder de steden Leeuwarden, Drachten, Sneek, Heerenveen en Dokkum. Huis verhuren of huren? Wij zijn dé specialist in de verhuur van vastgoed! 

Voor elke gelegenheid en ieder moment een passende oplossing!

Gaat u naar het buitenland voor werk of een mooie reis? Of heeft u samenwoonplannen en wilt u niet direct uw eigen huis verkopen? Wij zorgen er graag voor dat u in de tussentijd uw woning vertrouwd kunt verhuren.

Bent u belegger en op zoek naar een betrouwbare en proactieve verhuurmakelaar en/of
beheerder? Bij ons kunt u ook uw vastgoed met een gerust hart onderbrengen. Ook hebben wij ruime ervaring met nieuwbouw-en transformatieprojecten. Van advies en/of begeleiding in de aankoop, meedenken met de bouwplannen tot aan de verhuur en ook beheer.

Ook kunt u bij 123Wonen Friesland terecht voor het beheren van uw vastgoed, wij bieden financieel-administratief en technisch vastgoedbeheer. Zo heeft u geen omkijken meer naar uw verhuurde object.

Wilt u eens vrijblijvend kennismaken met 123Wonen Friesland? Neem vandaag nog contact met ons op. Team 123Wonen Friesland staat voor u klaar!

Verhuurmakelaar 123Wonen Friesland
Tijnjedyk 89
8936 AC Leeuwarden
Telefoon: 058 203 77 77
Mail: friesland@123wonen.nl
Vestigingspagina: 123Wonen Friesland

18 mei 2021 Lees meer

Verhuurmakelaar

123Wonen is dé lokale verhuurmakelaar van Nederland. Wij bemiddelen in de verhuur en beheer van woonruimte vanuit meer dan 30 vestigingen door heel het land. Wij zoeken altijd de juiste match tussen tevreden huurders en verhuurders. Voor het verhuren van een woning bent u daarom bij ons aan het juiste adres!


De focus van 123Wonen ligt op de verhuur aan expats. Expats komen in aanmerking voor huurwoningen in het hogere segment. Maar uiteraard zijn er bij ons nog veel meer mogelijkheden; 123Wonen verhuurt in elk segment. Kamers, appartementen, studio’s en gezinswoningen, van Groningen tot aan Maastricht. U kunt bij ons rekenen op een hoog niveau van dienstverlening, zoals wij al sinds 2009 bieden.

Veilig en betrouwbaar verhuren staat bij 123Wonen voorop. Alle kandidaat huurders worden door ons zorgvuldig gescreend op basis van identiteit, kredietwaardigheid en antecedenten. Dankzij onze eigen juridische afdeling worden er waterdichte contracten opgesteld en komen we niet voor verrassingen te staan. 123Wonen rekent geen oneerlijke aanhuurkosten voor het huren van een woning. Wij werken voor de verhuurder en zijn eerlijk en transparant in onze dienstverlening.

Naast verhuurmakelaar diensten kunt u ook bij ons terecht voor vastgoedbeheer. Vanuit al onze kantoren bieden wij landelijke dekking in financieel en technisch vastgoedbeheer. Onze professionele verhuurmakelaars zijn altijd dicht bij u in de buurt.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Of heeft u al besloten een verhuurmakelaar in te schakelen? Neem dan snel contact met ons op door het formulier in te vullen. Wij staan u graag geheel vrijblijvend te woord.