9.2 / 10 1806 reviews 

Even voorstellen: nieuwe eigenaressen 123Wonen Rotterdam

minder dan 1 min..

Terug

Verhuurmakelaars Liselotte Manhave en Annelotte Hoogerheide staan sinds kort aan het roer van 123Wonen Rotterdam. In dit artikel stellen we het enthousiaste moeder-dochter duo graag aan u voor!

Vastgoed is Liselotte met de paplepel ingegeven. Haar vader had een groot vastgoedkantoor, waar de verhuur van woningen en kantoren een belangrijk onderdeel was. Als klein meisje ging ze al mee op bezichtigingen, en zo is de liefde voor het vak ontstaan. Annelotte heeft op haar beurt weer bij haar moeder mee gekeken, en kwam al snel tot de conclusie dat ze hierin samen met haar moeder verder wilde gaan. 

Liselotte en Annelotte vullen elkaar perfect aan. Doordat ze zelf een hechte band met elkaar hebben, willen ze dat ook met hun klanten voortzetten. Liselotte en Annelotte weten altijd snel de juiste match tussen huurder en verhuurder te vinden, mede dankzij hun specialistische kennis van de lokale woningmarkt. Ze geven een eerlijk en haalbaar advies en stellen de wensen van hun opdrachtgevers hierbij centraal. Wilt u uw huis in Rotterdam veilig en snel verhuren? Neem dan gerust contact op met 123Wonen Rotterdam!

Verhuurmakelaar 123Wonen Rotterdam
Abraham Tuschinskistraat 98
3015GK Rotterdam

Telefoon: 010 - 314 0585 
Email: rotterdam@123wonen.nl
Vestigingspagina: Verhuurmakelaar Rotterdam

Publicatiedatum 22/03/2022