9.2 / 10 867 reviews 

Nieuws en actualiteiten

Hieronder vindt u ons nieuws.

Maximering jaarlijkse huurverhoging

Minister Ollongren van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties maximeert de jaarlijkse huurverhoging in de vrije sector op inflatie +2,5%. Daarnaast wil zij het mogelijk maken om tijdelijke huurcontracten tijdelijk te verlengen. Deze maatregelen neemt de minister om de woningmarkt voor starters en mensen met een middeninkomen beter toegankelijk te maken.

Maximering jaarlijkse huurverhoging
Door de jaarlijkse huurverhoging te maximeren op inflatie weten de huurders in de vrije sector ook waar zij aan toe zijn. De maximale stijging van de huur is met deze maatregel gelijkgetrokken met de huurstijging voor huurders van een sociale huurwoning. Op dit moment wordt een wetsvoorstel voorbereid.

123Wonen, dé Verhuurmakelaar heeft vorig jaar al gekozen om de huurverhoging te maximeren op inflatie. 

Tijdelijke huurcontracten langer mogelijk
Op dit moment kan een regulier tijdelijk huurcontract eenmalig worden afgesloten. Nu wordt gekeken naar mogelijkheden om te verlengen met één of twee jaar tot een maximumperiode van drie jaar. Een verhuurder kan zo meer maatwerk bieden en huurders hebben meer flexibiliteit. Ook hiervoor wordt een wetsvoorstel voorbereid.

 

Bron: Rijksoverheid

24 april 2020 Meer
Nieuw adres voor 123Wonen Limburg

Per 20 april is 123Wonen Limburg, dé verhuurmakelaar van de provincie Limburg, verhuisd naar een monumentaal kantoorpand aan de Rijksweg Zuid 22a. Het pand is een ontwerp van Jan Rietveld. De zoon van de heel bekende Gerrit. Rietveld senior heeft de eerste ontwerpgedachten voor dit pand doorgegeven aan zijn zoon. Het is gebouwd in 1961 en is sinds 2009 een gemeentelijk monument.

De nieuwe locatie is gelegen aan de doorgaande ‘Rijksweg’ in het centrum van Sittard.

16 april 2020 Meer
123Wonen heeft keurmerk Verhuur Veilig

123Wonen, dé verhuurmakelaar van Nederland, heeft het Verhuur Veilig keurmerk. Door de samenwerking aan te gaan met Stichting Verhuur Veilig beschermt 123Wonen haar woning-eigenaren beter tegen woonfraude. Met dit keurmerk laat 123Wonen zien dat zij een hoge kwaliteit van dienstverlening bieden en zich houden aan hun beloftes.

Niet iedereen komt voor dit keurmerk in aanmerking. Je moet als verhuurmakelaar aan een aantal vooropgestelde eisen voldoen. Zo dien je een kwalitatief goed, zorgvuldig en transparant verhuurbeleid te voeren. Stichting Verhuur Veilig kijkt goed naar de screening van huurders, de punten rond woonfraude in de algemene huurvoorwaarden en de huurovereenkomst en verslaglegging. Een keurmerkhouder heeft verstand van administratieve controle, (huur)wetgeving, zorgplicht en adviseert de verhuurder optimaal. “123Wonen voldoet aan al deze eisen en is dan ook trots dit keurmerk te mogen voeren”, aldus Thomas Voskamp mede-eigenaar 123Wonen.

123Wonen is dé verhuurmakelaar van Nederland. Vanuit 29 lokale vestigingen bemiddelen wij in de verhuur en beheer van woonruimte en zoeken wij de match tussen tevreden huurders en verhuurders. Met ons eigen internationale netwerk specialiseren wij ons in het verhuren aan expats, maar wij verhuren in elk segment. Van kamer tot villa, van Groningen tot Maastricht. Alles op een steeds hoger kwaliteitsniveau zoals wij dat al sinds 2009 bieden. En nu dus inclusief het keurmerk Verhuur Veilig.

10 april 2020 Meer
Het 123Wonen beleid met het oog op het Corona-virus

Omdat woonruimte een primaire behoefte is en wij u in deze roerige tijden niet in de steek willen laten, zullen onze makelaars zo optimaal mogelijk voor u actief blijven tijdens de Corona-perikelen.

Algemeenheid afspraken:

In persoonlijk contact hanteren wij een afstand van minimaal 1,5 meter. Ook begroeten wij u graag op een andere manier dan met het geven van een hand. Verder worden de voorzorgsmaatregelen zoals geadviseerd door het RIVM gehanteerd:

https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19

Enkel medewerkers van 123Wonen die zich 100% voelen zullen werkzaam zijn conform het advies van de RIVM. Indien u zichzelf niet 100% voelt willen wij u vragen om nu geen afspraak in te plannen waar u fysiek bij aanwezig bent. Telefonisch of per e-mail staan wij u uiteraard graag te woord.

Onze medewerkers zullen waar mogelijk thuis werken, daardoor kunnen wij telefonisch minder goed bereikbaar zijn dan u van ons gewend bent.

Een woning verhuren

Om uw planning geen vertraging op te laten leveren blijven wij actief in advies omtrent woningopnames en verhuur.

Overweegt u uw woning te verhuren, dan komen de makelaars nog steeds bij u langs. Wij zullen immers de woning moeten zien om u een goed advies te kunnen geven. Ook voor woningfotografie is onze aanwezigheid noodzakelijk. Wij kunnen een persoonlijk gesprek voeren en toch de benodigde afstand bewaren.

Bezichtigingen

Bezichtigingen doen wij met zo min mogelijk personen tegelijkertijd, liefst enkel de mogelijke huurders.

Indien u zich enigszins grieperig voelt vragen wij u om een fysieke bezichtiging af te zeggen.

Indien u liever een video bezichtiging heeft, wordt deze gefaciliteerd middels Facetime, WhatsApp of Skype. U kunt erop vertrouwen dat de aanwezige 123Wonen-medewerker u volledig en oprecht informeert over de “look & feel” van de woning zodat u op basis daarvan uw keuze kunt maken.

Sleuteloverdrachten

Contractuele afspraken worden nageleefd, indien u hiervan wegens de omstandigheden wilt afwijken kunnen we kijken of dit mogelijk is.

18 maart 2020 Meer
Binnenkort: 27 turn key appartementen en studio's in Deventer

Binnenkort te huur en in beheer bij 123Wonen Deventer! ''THE GREEN BUILDING''

Vanaf medio april 2020 worden 27 nieuw gerealiseerde appartementen en studio’s opgeleverd aan de Diepenveenseweg te Deventer. De strak afgewerkte woningen variëren van 40m2 tot 60m2 en jij kunt binnenkort de eerste bewoner zijn!

Met het Nieuwe Plantsoen naast de deur en de binnenstad en het station op slechts enkele minuten afstand, bevindt ‘The Green Building’ zich op een ideale locatie! Het complex vormt dan ook de verbinding tussen het Nieuwe Plantsoen, de Ceintuurbaan en de woonwijk De Heuvel.

De huurwoningen

The Green Building bestaat uit vier verdiepingen. In totaal zijn er 25 appartementen en 2 studio’s beschikbaar variërend van 39m2 tot 61m2. De huurprijzen variëren van €590,00 tot €782,00 per maand, dus voor de meeste woningen is zelfs huurtoeslag mogelijk!

Indeling appartementencomplex

Begane grond            : 7 appartementen                 
Eerste verdieping        : 6 appartementen, 1 studio 
Tweede verdieping    : 6 appartementen, 1 studio 
Derde verdieping       : 6 appartementen                  

Alle woningen zijn voorzien van een warmtepomp, dus volledig gasloos. De appartementen en studio’s worden gestoffeerd opgeleverd met PVC-vloer. Daarnaast beschikken alle appartementen en studio’s over een modern afgewerkte badkamer en een keuken voorzien van elektrische kookplaat, spoelbak en koelkast. Bovendien kun je gratis parkeren voor de deur!

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen of een bezichtiging aanvragen? Neem dan snel contact op met 123Wonen Deventer via deventer@123wonen.nl!

 

06 maart 2020 Meer
Verhuur van luxe appartementen door 123Wonen Breda

123Wonen Breda heeft per half februari 100 luxe appartementen in de verhuur. Deze prachtige woningen zijn midden in het stadsleven van Breda te vinden en richten zich op 'short living'. Luxe, design en een tijdelijk karakter: dit kenmerkt het project aan het Dr. Jan Ingenhouszplein. 

De appartementen, bedoeld voor short-living, zijn perfect voor expats die het Bredase stadsleven willen leren kennen. In totaal zijn er 100 suites tussen de 28 en 68m2 beschikbaar, van standaard tot superior. De woningen zijn beschikbaar vanaf €120 per nacht en kunnen tussen de 6 dagen en 6 maanden gereserveerd worden. 

De eerste 16 appartementen van dit project zijn inmiddels verhuurd. Heeft u ook interesse in wonen in Breda, the 'new school way'? Neem dan contact op met 123Wonen Breda. Meer informatie over het project vindt u op deze website, en natuurlijk bij onze advertenties

25 februari 2020 Meer

Meer nieuws laden

Einde nieuwsarchief