9.2 / 10 833 reviews 

Nieuws en actualiteiten

Hieronder vindt u ons nieuws.

Het 123Wonen beleid met het oog op het Corona-virus

Omdat woonruimte een primaire behoefte is en wij u in deze roerige tijden niet in de steek willen laten, zullen onze makelaars zo optimaal mogelijk voor u actief blijven tijdens de Corona-perikelen.

Algemeenheid afspraken:

In persoonlijk contact hanteren wij een afstand van minimaal 1,5 meter. Ook begroeten wij u graag op een andere manier dan met het geven van een hand. Verder worden de voorzorgsmaatregelen zoals geadviseerd door het RIVM gehanteerd:

https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19

Enkel medewerkers van 123Wonen die zich 100% voelen zullen werkzaam zijn conform het advies van de RIVM. Indien u zichzelf niet 100% voelt willen wij u vragen om nu geen afspraak in te plannen waar u fysiek bij aanwezig bent. Telefonisch of per e-mail staan wij u uiteraard graag te woord.

Onze medewerkers zullen waar mogelijk thuis werken, daardoor kunnen wij telefonisch minder goed bereikbaar zijn dan u van ons gewend bent.

Een woning verhuren

Om uw planning geen vertraging op te laten leveren blijven wij actief in advies omtrent woningopnames en verhuur.

Overweegt u uw woning te verhuren, dan komen de makelaars nog steeds bij u langs. Wij zullen immers de woning moeten zien om u een goed advies te kunnen geven. Ook voor woningfotografie is onze aanwezigheid noodzakelijk. Wij kunnen een persoonlijk gesprek voeren en toch de benodigde afstand bewaren.

Bezichtigingen

Bezichtigingen doen wij met zo min mogelijk personen tegelijkertijd, liefst enkel de mogelijke huurders.

Indien u zich enigszins grieperig voelt vragen wij u om een fysieke bezichtiging af te zeggen.

Indien u liever een video bezichtiging heeft, wordt deze gefaciliteerd middels Facetime, WhatsApp of Skype. U kunt erop vertrouwen dat de aanwezige 123Wonen-medewerker u volledig en oprecht informeert over de “look & feel” van de woning zodat u op basis daarvan uw keuze kunt maken.

Sleuteloverdrachten

Contractuele afspraken worden nageleefd, indien u hiervan wegens de omstandigheden wilt afwijken kunnen we kijken of dit mogelijk is.

18 maart 2020 Meer
Binnenkort: 27 turn key appartementen en studio's in Deventer

Binnenkort te huur en in beheer bij 123Wonen Deventer! ''THE GREEN BUILDING''

Vanaf medio april 2020 worden 27 nieuw gerealiseerde appartementen en studio’s opgeleverd aan de Diepenveenseweg te Deventer. De strak afgewerkte woningen variëren van 40m2 tot 60m2 en jij kunt binnenkort de eerste bewoner zijn!

Met het Nieuwe Plantsoen naast de deur en de binnenstad en het station op slechts enkele minuten afstand, bevindt ‘The Green Building’ zich op een ideale locatie! Het complex vormt dan ook de verbinding tussen het Nieuwe Plantsoen, de Ceintuurbaan en de woonwijk De Heuvel.

De huurwoningen

The Green Building bestaat uit vier verdiepingen. In totaal zijn er 25 appartementen en 2 studio’s beschikbaar variërend van 39m2 tot 61m2. De huurprijzen variëren van €590,00 tot €782,00 per maand, dus voor de meeste woningen is zelfs huurtoeslag mogelijk!

Indeling appartementencomplex

Begane grond            : 7 appartementen                 
Eerste verdieping        : 6 appartementen, 1 studio 
Tweede verdieping    : 6 appartementen, 1 studio 
Derde verdieping       : 6 appartementen                  

Alle woningen zijn voorzien van een warmtepomp, dus volledig gasloos. De appartementen en studio’s worden gestoffeerd opgeleverd met PVC-vloer. Daarnaast beschikken alle appartementen en studio’s over een modern afgewerkte badkamer en een keuken voorzien van elektrische kookplaat, spoelbak en koelkast. Bovendien kun je gratis parkeren voor de deur!

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen of een bezichtiging aanvragen? Neem dan snel contact op met 123Wonen Deventer via deventer@123wonen.nl!

 

06 maart 2020 Meer
Verhuur van luxe appartementen door 123Wonen Breda

123Wonen Breda heeft per half februari 100 luxe appartementen in de verhuur. Deze prachtige woningen zijn midden in het stadsleven van Breda te vinden en richten zich op 'short living'. Luxe, design en een tijdelijk karakter: dit kenmerkt het project aan het Dr. Jan Ingenhouszplein. 

De appartementen, bedoeld voor short-living, zijn perfect voor expats die het Bredase stadsleven willen leren kennen. In totaal zijn er 100 suites tussen de 28 en 68m2 beschikbaar, van standaard tot superior. De woningen zijn beschikbaar vanaf €120 per nacht en kunnen tussen de 6 dagen en 6 maanden gereserveerd worden. 

De eerste 16 appartementen van dit project zijn inmiddels verhuurd. Heeft u ook interesse in wonen in Breda, the 'new school way'? Neem dan contact op met 123Wonen Breda. Meer informatie over het project vindt u op deze website, en natuurlijk bij onze advertenties

25 februari 2020 Meer
123Wonen Groningen helpt bij verhuur 230 nieuwe studio's

123Wonen Groningen gaat helpen bij de verhuur van 230 studio's aan de Hoogeweg. Dit is een nieuwbouwproject van Nido en de oplevering vindt plaats in februari 2020. Nido’s studentenwoningen verspreiden zich stilaan over Europa en Nederland wordt een der nieuwste internationale vestigingen. De studentenwoningen zijn modern en bieden volop service. Zo kan men profiteren van studenten evenementen en is er een fitness centrum en een koffiebar. 

De 230 studio's die in Groningen worden opgeleverd komen beschikbaar voor een periode van 6 maanden en zijn allen gemeubileerd. 123Wonen Groningen helpt bij het verhuren van deze prachtige studio's aan (internationale) studenten. Ben je geïnteresseerd? Bekijk dan snel de advertenties van 123Wonen Groningen aan de Hoogeweg of neem direct contact op: groningen@123wonen.nl

27 januari 2020 Meer
Bespreking laatste ontwikkelingen op franchisemeeting

Op 23 januari vond een franchisemeeting van 123Wonen plaats. Op deze bijeenkomst werden alle aangesloten kantoren op de hoogte gebracht van de laatste ontwikkelingen, zowel intern als extern. Zo werden zaken als het keurmerk Verhuurveilig, beoordelingen van klanten en Identiteitscans besproken. Ook werden nieuwe franchisenemers voorgesteld. Een zeer geslaagde franchisebijeenkomst waarna iedereen weer met de juiste kennis aan de slag kan om huurders en verhuurders optimaal te bedienen.

 

24 januari 2020 Meer
Wonen op een recreatiepark straks legaal

Om starters en ouderen te helpen aan een woning, willen regeringspartijen VVD en D66 het wonen op vakantieparken legaliseren. Hiervoor hebben zij minister Stientje van Veldhoven (Wonen) gevraagd om snel in actie te komen. Een meerderheid in de Tweede Kamer is voor het legaliseren van permanente bewoningen.

Het is verboden in de meeste vakantieparken om het hele jaar te wonen. Naar schatting wonen 55.000 mensen illegaal in vakantiewoningen het hele jaar door. Het gaat om veel ouderen maar ook starters die als gevolg van de woningnood geen betaalbare woning kunnen vinden. 

Vakantiehuizen zouden nu al gelegaliseerd kunnen worden. Echter, kost het de gemeente veel tijd en geld om het bestemmingsplan te wijzigen. Daarom doen de meeste gemeenten het niet. 

Als het wonen op een vakantiewoning legaal wordt, zal dit dezelfde rechten hebben als andere inwoners. 

Bron: RTL Nieuws

15 januari 2020 Meer

Meer nieuws laden

Einde nieuwsarchief