9.2 / 10 1816 reviews 

Huis verhuren?

123Wonen is dé landelijke verhuurmakelaar met 33 vestigingen in Nederland. 

Bent u vastgoedbelegger, wilt u uw woning verhuren aan expats of uw te koop staande woning verhuren op basis van de Leegstandswet? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Eigenaren en beleggers schakelen ons in om hun huis te verhuren aan gescreende kandidaten. 

Snelle en goede verhuur van woningen

Alle vestigingen beschikken over een database met gescreende huurkandidaten en hebben een groot netwerk waardoor uw woning binnen korte tijd is verhuurd. Wij screenen op antecedenten, identiteit en kredietwaardigheid. Ons streven is om uw woning binnen 2 weken te hebben verhuurd. Daarnaast zorgen wij voor een inspectierapport voor het begin van de huurperiode, zijn wij aanwezig bij de sleuteloverdracht en stellen wij een waterdicht huurcontract op. Ook na de verhuurperiode staan wij voor u klaar. Zo beschikken wij over een eigen juridische afdeling.   

Snel uw huis verhuren

 

Actieve marketing

Om uw woning zo snel mogelijk te verhuren, bieden wij uw huis online aan binnen ons netwerk. Indien gewenst kunnen wij de woning ook gemakkelijk doorplaatsen op woningwebsite Funda. 

Vastgoedbeheer

U kunt ook bij 123Wonen terecht voor het beheren van uw woning. Wij bieden technisch en financieel vastgoedbeheer aan. Zo helpen wij bij het oplossen van kleine technische problemen en innen wij voor u de huur. Alle huurstromen lopen via onze eigen stichting 123Wonen Beheer Derdengelden. Hierdoor zijn huur en borg altijd gewaarborgd.  Kortom: bemiddelen, beheren en bewaken met u als verhuurder in het middelpunt. Lees in deze folder hoe wij uw professionele partner zijn in verhuren aan de hand van een handig 3-stappenplan voor slim en veilig verhuren. Onze uitgebreide folder over vastgoedbeheer vindt u hier.

 

Waarom u voor 123Wonen kiest

  • Binnen 2 weken uw woning verhuurd
  • Betrouwbare huurders (o.a. overheid, Defensie en expats)
  • Degelijke screening van huurders
  • Commerciële verhuur en beheer mogelijk
  • Betrokken en persoonlijk contact
  • 24/7 bereikbaar voor huurders en verhuurders
  • Ervaren in zowel technisch als financieel beheer
  • Eigen technische dienst
  • Proactief debiteurenbeheer

U vindt ons aanbod ook op

                Huurwoningen         Funda      

                     

Vragen over het verhuren van uw huis? 

Neem contact op