9.2 / 10 1806 reviews 

Verhuren aan expats

Verhuren aan expats kan in Nederland ruimschoots. Er zijn talloze woningzoekende werknemers uit het buitenland! Vind een huurder voor uw huis op 123Wonen.nl

Expats zoeken via 123Wonen

Op 123Wonen zoeken maandelijks 50.000 mensen naar een woning. Onder die woningzoekenden zijn veel werknemers van de overheid en defensie, maar ook expats. Zij zijn voor een kortere of langere periode in Nederland en zoeken hier een woning. Maar 123Wonen staat niet alleen voor woningzoekenden klaar; ook verhuurders bieden wij service en ondersteuning. 

Uw woning verhuren aan expats

Als verhuurder profiteert u van de service die 123Wonen biedt: wij leggen uw woning bij een begininspectie nauwkeurig vast. Eventuele onvolkomenheden bij het verlaten van de woning door de huurders, kunnen zo gauw opmerkt en verholpen worden. Alle huurders, ook expats, controleren en screenen wij uitvoerig. Zo komen er altijd fatsoenlijke huurders in uw huis. 

Een woning verhuren aan expats gaat gemakkelijk, betrouwbaar en snel via 123Wonen! Neem contact met ons op: bel ons of stuur een e-mail!