9.2 / 10 1825 reviews 

Huis verhuren expats

Wilt u uw huis verhuren, expats zoeken woonruimte op 123Wonen! Maandelijks trekt 123Wonen.nl meer dan 50.000 woningzoekenden, dus uw huis verhuren aan expats lukt zeker bij ons! 

Huis verhuren expats

Expats zijn werknemers uit het buitenland, ingehuurd door een Nederlands bedrijf of uitgezonden door een bedrijf in het buitenland. Vaak werken zij 1 tot 3 jaar in Nederland, om daarna weer naar een ander land te vertrekken.

Door hun hoge inkomen zijn het betrouwbare huurders die graag huren in het hogere segment. In verband met de tijdelijke aard van hun arbeidscontract, zijn expats vaak op zoek naar gemeubileerde woningen. Verhuren aan expats is dus een ideale oplossing als u bijvoorbeeld zelf tijdelijk in het buitenland verblijft. 

"Talloze expats zoeken kwalitatief goede woonruimte in Nederland. 123Wonen staat hen graag bij in de zoektocht naar een woning, maar ook u als verhuurder krijgt bij ons betrouwbare service!"

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

 

 

Wij doen een begin- en eindinspectie van de door u aangeboden woning. Daardoor weet u dat de staat van oplevering van dezelfde kwaliteit is als de staat waarin u de woning aanbood. U wilt alleen aan betrouwbare en nette huurders uw huis verhuren: expats die bij ons huren zijn volledig gescreend. 

Flexibel en op maat

Werknemers komen soms voor langere, maar ook wel eens voor kortere tijd naar Nederland. Wij dragen zorg voor de contracten en kunnen u hierbij adviseren en faciliteren, natuurlijk naar uw wensen. 

Wilt u een huis verhuren, expats huren via 123Wonen. Neem contact met ons op en bied uw woonruimte op onze website aan!