9.2 / 10 1461 reviews 

Partners

Hieronder vindt u berichten van onze partners.

Als jij manieren zoekt om jouw woonkamer meer te laten stralen dan ben je hier aan het juiste adres! Vooral als je je woonkamer wilt laten stralen met herinneringen. Geef je woonkamer meer persoonlijkheid door gebruik te maken van je allermooiste herinneringen en zie je woonkamer stralen! Meeste herinneringen worden met een camera vastgelegd tijdens speciale momenten. Deze speciale momenten kunnen van alles zijn. Een geboorte van een kind, de eerste stappen van een kind of je bruiloft, bevalling, verjaardag noem het maar op! De beelden die de camera kan je laten afdrukken. Met deze foto’s is er veel dat je kan doen. Laten we kijken wat allemaal! Een canvas foto afdrukken voor de woonkamer Een goede manier om je woonkamer te laten stralen is door je mooiste herinnering te laten afdrukken op canvas. De canvas foto kun je mooi ophangen in je woonkamer. Hoe je zo een canvas foto krijgt doe je door via bedrijven zoals albelli  canvas bestellen . Via albelli gebruik je een programma waarmee je je mooiste moment opname kan configureren tot een canvas foto. In dit programma vergroot of crop je je foto tot je wensen. Let daarbij wel op dat je een camera gebruikt voor je mooiste mensen, zodat de kwaliteit van de afbeelding goed is. Wanneer de kwaliteit van de afbeelding niet goed is zal de canvas foto wazig zijn. Een collage maken met je mooiste herinneringen Een andere optie om je woonkamer meer te laten stralen is door een collage te maken van je mooiste herinneringen. Doe dit door eerst de afbeeldingen af te drukken als foto’s in de afmetingen die naar jouw wensen zijn. Groot of klein, het kan allebei. Verder kan je ook kleine herinneringen in de vorm van bonnetjes of kaartjes toevoegen aan de kaartjes. Zo kan je in een thema blijven met je collage en je huis laten schijnen! Foto laten omlijsten Naast een canvas foto of een collage is het ook mogelijk om een afbeelding af te drukken op groot formaat en deze te laten omlijsten. Dit heeft in principe hetzelfde effect als een afbeelding op canvas af laten drukken. Echter geeft een omlijstte foto een ander soort sfeer af in huis dan een canvas foto. Het is daarom belangrijk om te kijken wat beter bij jouw woonkamer past, zodat jouw woonkamer echt kan schijnen met al het karakter van jezelf.

01 juli 2022 Meer

De kleine baby is eindelijk op komst. Dit is een prachtige tijd waar je als ouders ontzettend van geniet. Maar toch kan dit ook een stressvolle periode zijn. Er moet veel worden voorbereid voordat je klaar bent om de baby te verwelkomen. Bijvoorbeeld het inrichten van de babykamer en het kopen van babykleding . Het kiezen van de meubels Voordat je de babykamer gaat inrichten is het belangrijk om voor ogen te hebben welke meubels je graag in de kamer wilt zetten. Je zal moeten zorgen voor een wiegje, een commode, opbergkasten en een kledingkast. Wat ook ontzettend leuk kan zijn is een makkelijke stoel. Hier kun je je baby ’s nachts borstvoeding geven. Ook kleinere dingen zijn erg van belang zoals gordijnen die goed verduisteren tijdens de middagdutjes. Een nachtlampje zodat het weer niet te donker wordt. Maar ook een thermometer is belangrijk zodat je altijd kan zien hoe warm het is. Als je weinig ruimte hebt op de babykamer zou je er over kunnen nadenken om de commode en de kledingkast te combineren. Zo kun je de babykleding onder in de commode opslaan. Ook zou je in plaats van een kast om de babykleding in op te hangen, een soort ladekast kunnen kiezen. Hier past vaak meer babykleding in terwijl het minder plaats in beslag neemt. Je kunt dan ook nog dingen op de ladekast zetten zoals de babyfoon.  Het aankleden van de babykamer We zien steeds vaker dat een babykamer niet meer standaard roze of blauw is. Buiten het feit dat niet iedereen van tevoren wilt weten wat de gender van hun kindje wordt, is het ook steeds minder gebruikelijk om een kleur aan een gender te verbinden. Zorg er wel voor dat je kiest voor zachte rustgevende kleuren zodat je baby goed tot rust kan komen. Denk hierbij aan beige en bruine tinten. Het is ook leuk om hier een thema aan te verbinden. Ga voor een jungle thema met leuke wilde dieren op de muur en knuffeltjes die hierbij passen. Ook een strand en zee thema past perfect bij neutrale en zachte kleurtjes. Het kan ook leuk zijn om de babykleding hierop aan te passen. Pyjama’s met tijgertjes erop of een leuk rompertje met een zeeschelp.  Inrichten met een budget Wil je je babykamer leuk inrichten maar heb je niet veel geld. Kijk dan online voor tweedehands meubels. Als deze meubels niet bij elkaar horen zou je ze allemaal dezelfde kleur kunnen geven zodat het toch een geheel wordt. Met verf kom je op een babykamer al heel ver. Ook babykleding hoeft niet duur te zijn. Ook hiervoor kun je online opzoek.

28 juni 2022 Meer

De lente is bijna voorbij, heb jij al de grote lenteschoonmaak gehad? Daar hoort namelijk ook de zolder bij en dat is altijd een heel gedoe. De zolder is misschien wel de drukste kamer van het huis waar eigenlijk nooit iemand komt, in de meeste gevallen dan. Daar staat daarentegen meestal wel heel veel troep, oude spullen en dingen die niet meer gebruikt worden. Ga jij de zolder nog opruimen? Dan hebben we een paar tips voor jou zodat het opruimen zo efficiënt mogelijk gebeurt!  Muziek! Opruimen met muziek is altijd veel leuker dan in stilte. Door de muziek verveel je je tijdens het opruimen niet en maak je het zelfs nog leuk ook! Het kan best zijn dat het soms zo’n leuk liedje is dat je even een danspauze moet nemen, maar dan ga je daarna gewoon weer lekker aan de slag. Zet de top 40 op en kam die zolder uit. Stel doelen Voordat je gaat opruimen is het slim om eerst even op een rijtje gezet te hebben wat je nou precies op de zolder gaat doen. Wil je het stof weghalen, wil je oude meuk weg doen, wil je spullen verkopen of wil je gewoon even alles sorteren? Maak dus van tevoren afspraken met jezelf wat je gaat doen op de zolder, dan kan je ook efficiënter te werk gaan. Pak een vuilniszak Waarschijnlijk 50% van alles wat op de zolder ligt is oud en versleten en zal je waarschijnlijk helemaal niks meer aan hebben. Stel jezelf de vraag “Ga ik dit nog meenemen naar mijn volgende huis?”, als het antwoord ‘nee’ is dan betekend dat iets, namelijk dat het tijd is om het weg te gooien. Pak dus een vuilniszak en zet deze in het midden van de zolder. Ga overal langs en de spullen die het niet meer waard zijn gooi je in die zak.  Verkoop het een en ander Op de zolder staan soms spullen die mensen niet meer gebruiken maar wel nog van waarde zijn en dus niet weggegooid horen te worden. Dan kun je ze het beste naar een winkel brengen waar ze tweedehands spullen kopen en verkopen , naar een kringloop bijvoorbeeld. Alleen bij de meeste winkels waar ze tweedehands spullen kopen en verkopen krijg je niks voor de spullen die je daar brengt. Mocht je dus toch nog graag iets ervoor terug krijgen kun je deze het beste verkopen met een garagemarkt bijvoorbeeld of op marktplaats zetten.

27 juni 2022 Meer

Bij een verhuizing komen heel wat zaken kijken. Je moet je adreswijziging doorgeven bij tal van instanties, energie en internet regelen en noem maar op. Dat pak je natuurlijk het liefst zo efficiënt mogelijk aan. In dit artikel vertellen we je daarom hoe je binnen een mum van tijd het allergoedkoopste en/of snelste internet (en tv) abonnement op jouw adres vindt! Snel je nieuwe provider vinden Misschien ben je al jaren trouw aan een bepaalde provider en wil je direct daar je abonnement afsluiten. Toch raden we je aan om even verder te kijken, want dat kan je tientallen euro’s per maand schelen voor eenzelfde type abonnement, dan wel een sneller abonnement. De beste internet provider op jouw adres vind je aan de hand van de PostcodeCheck van vergelijkingswebsite ProviderCheck. Die tonen je alle deals op jouw adres, zodat je ziet bij welke provider je het snelste internet kunt regelen, én waar het goedkoopste. Je ziet tevens of er al glasvezel beschikbaar is op jouw adres. Scoor je welkomstkorting! Als je de vergelijker gebruikt dan zie je al snel dat je een flinke welkomstkorting in de wacht kan slepen. Dat voordeel loopt op tot 50% korting in het eerste (half) jaar van je nieuwe abonnement. Omgerekend toch al snel tot €20 per maand die je kunt besparen. En dat is natuurlijk zonde om aan je neus voorbij te laten gaan. We raden je aan om de afloopdatum van je nieuwe vaste contract alvast in je agenda te zetten, want als je dan opnieuw overstapt kun je weer nieuwe welkomstkorting scoren. Daarvoor hoef je namelijk niet net verhuisd te zijn, je kunt vanaf ieder adres overstappen als je niet vast zit aan een vast contract. Extra voordelen bij combinatie tv Je internet abonnement combineren met tv levert al helemaal extra voordelen op, zo is te zien in de vergelijker. Naast de korting krijg je leuke gratis extra’s, zoals gratis opnemen en pauzeren, alsook toegang tot streamingsdiensten waar je anders een abonnement voor zou moeten betalen. Denk aan gratis Netflix, Videoland, ESPN Compleet, Viaplay, Canal+ Films & Series, Starzplay en Filmbox. Zo bespaar je dus ook nog eens van de andere kant, omdat je hiermee de kosten voor tv kijken kunt drukken. Neem de keuze voor deze gratis extra’s mee in de keuze voor je nieuwe provider. Je kunt daarnaast ook korting krijgen op je smartphone abonnement bij dezelfde (of gekoppelde) provider, en bij Budget Alles-in-1 krijg je tevens €10 per maand korting op energie. Het aanbod is wisselend, dus check zeker de aanbiedingen van het moment. Snel de nieuwe aansluiting krijgen Als je bent verhuisd wil je natuurlijk zo snel mogelijk dat internet regelen, zodat je optimaal kunt genieten van je nieuwe woonomgeving. Lekker muziek luisteren via Spotify , een filmpje streamen, die slimme verlichting instellen, dat internet moet gewoon aangesloten zijn! In de vergelijker van ProviderCheck kun je ook nog eens de levertijd zien, zodat je weet met welke tijd je rekening moet houden. Veelal varieert die levertijd tussen de één en drie weken. De aansluitkosten worden meestal vergoed door je nieuwe provider, ook dat is natuurlijk mooi meegenomen! 

27 juni 2022 Meer

Wat komt er allemaal bij kijken als u gaat verhuizen? Heeft u nog nooit een verhuizing meegemaakt? Dan komen hier waarschijnlijk meer zorgen bij kijken dan u denkt. Het proces van de verhuizing brengt veel werkzaamheden met zich mee. Dit kan zorgen voor veel stress en tijdsnood. Schrikt u niet, veel verhuisbedrijven nemen die zorgen graag uit handen. Het kan daarom fijn zijn om een deel uit handen te geven aan een betrouwbaar en ervaren verhuisbedrijf. Geef het uit handen: kies voor gemak Met het inhuren van een verhuisbedrijf heeft u de zekerheid dat uw verhuizing met expertise wordt uitgevoerd. De expertise en ervaring van ons verhuisbedrijf in Rotterdam zorgt voor snelheid, gemak en we komen zonder onaangename kosten door de vooraf bepaalde prijs. De verhuizers hebben diverse verhuis situaties meegemaakt wat ervoor zorgt dat u minder snel voor onaangename verrassingen komt te staan. De verhuisklus zorgt voor veel voorbereidende en uitvoerende werkzaamheden die u op dit moment uit handen kunt geven. Minder kans op schade Al uw waardevolle spullen die vervoerd worden van uw oude woning naar uw nieuwe woning. Dit is en zal altijd een spannend proces blijven. U wilt dat hier op een veilige en voorzichtige manier mee omgegaan wordt. Als u de verhuizing samen met een verhuisbedrijf regelt, die rekening houdt met uw wensen, geeft dit zekerheid. Zij kunnen er met hun expertise en ervaring voor zorgen dat uw spullen veilig en via de meest optimale route naar uw nieuwe woning worden vervoerd. Zo weet u zeker dat dit goed gaat en kan het u veel onnodige stress schelen. Snelheid en efficiëntie Uw leven staat hoogstwaarschijnlijk lang genoeg in het teken van de verhuizing. Het is fijn als de dag van de verhuizing snel en efficiënt kan verlopen zonder dat u zelf rugpijn heeft en veel tijd kwijt bent. Verhuisbedrijven hebben vaker verhuizingen gecoördineerd en weten in vele situaties hoe te handelen. Dit zorgt ervoor dat het gehele proces van verhuizen snel en efficiënt uitgevoerd kan worden. Voor een betrouwbare en ervaren verhuisbedrijf: bekijk de website van Holland Movers. Uw verhuizing gemakkelijk, met minder kans op schade en snel laten verlopen? Schakel een verhuisbedrijf in. De verhuisbedrijven hebben de meeste situaties al eens meegemaakt en kunnen hier goed op anticiperen. Hiernaast scheelt het een hoop rugklachten, stress en zeker niet te vergeten tijd.  

21 juni 2022 Meer

Het kan spannend zijn om een nieuwe bank te kopen. Het is immers een grote aankoop waar je hopelijk jaren van zult genieten in je woning. De bank is bovendien vaak de plek waar velen van ons de meeste tijd doorbrengen met ontspannen en socializen wanneer we thuis zijn. Daarom is het essentieel om een exemplaar aan te schaffen dat perfect is voor in je huis. De kans is groot dat de prijs van de bank hierbij een rol speelt. Om geld te besparen bij deze aankoop kun je de volgende tips gebruiken.  Let op de uitverkoop Het spreekt voor zich dat een bank niet goedkoop is, daarom alleen al is het om verstandig om te letten op de uitverkoop als je een nieuw model wil kopen. Hiervoor kun je bij alle verkopers van banken kijken, al moet je dan natuurlijk niet een voorkeur hebben voor een bepaald merk. Als dit wel het geval is dan zul je dus puur naar deze fabrikant kijken om een bank in de uitverkoop aan te schaffen. Met een beetje geluk kun je dan een kleine hoekbank kopen die goedkoper is dan normaal door de fijne korting.  Vergelijk online In het tijdperk van internetwinkelen en impulsaankopen kan het gemakkelijk zijn om het belang van winkelen te vergeten. Als het om je bank gaat, is het altijd de moeite waard om in verschillende winkels naar hetzelfde model te zoeken. In sommige gevallen wordt de prijs bepaald door de fabrikant. Dit is echter niet altijd het geval. Door rond te shoppen, zowel online als in de winkel, krijg je een idee van waar de beste prijs is. Je kunt misschien zelfs een prijsmatch met één winkel uitwerken als ze daarvoor openstaan, al is dit helaas niet altijd mogelijk.  Vraag naar korting Sommige winkels hanteren dus verschillende prijzen voor dezelfde bank, wat ervoor zorgt dat er soms een beetje onderhandelingsruimte is als het gaat om je aankoop. Als je rechtstreeks met een onafhankelijke fabrikant werkt, is dit misschien gemakkelijker dan met een meubel- of warenhuis, maar ook hier is het niet helemaal uitgesloten. Bij sommige winkels die banken verkopen, kunnen werknemers soms toch nog bevoegd zijn om korting te geven op het product. Het is dus altijd de moeite waard om te vragen, omdat je nooit weet wat het resultaat zal zijn. Niet geschoten is immers altijd mis!  Ga voor tweedehands Daarnaast kun je als je geld wilt besparen bij het kopen van een bank er ook voor kiezen om een tweedehands exemplaar aan te schaffen. Je kunt hiervoor online zoeken, er zijn immers verschillende sites waarop tweedehands producten te koop aangeboden worden. Hierbij kun je uiteraard denken aan Marktplaats, maar ook Facebook Marketplace is hier zeer geschikt voor. Daarnaast kun je een tweedehands bank ook nog kopen in een tweedehands winkel. Zoek op het internet of er bij jou in de buurt zulke kringloopwinkels zijn. Met een beetje geluk zul je dan een geschikte tweedehands bank vinden. 

15 juni 2022 Meer

Meer nieuws laden

Einde nieuwsarchief