9.3 / 10 1576 reviews 

Expat relocation services

123Wonen helpt expats aan een nieuw huis in Nederland. Wij bieden relocation en helpen bij het vinden van een geschikte woning! Hiervoor werken we samen met veel grote bedrijven, zoals bijvoorbeeld Philips en diverse universiteiten.

123Wonen gaat altijd voor 100 procent tevreden klanten. Dit realiseren wij door altijd de behoeften en wensen van u als klant te identificeren en samen een huurwoning te zoeken. Wij kunnen bezichtigingen voor u doen wanneer u zich in het buitenland bevindt en afbeeldingen op sturen. De verhuurmakelaar onderhandelt over prijs en voorwaarden en bekijkt het contract zorgvuldig. Ook leggen wij dit duidelijk aan u uit. Wanneer de inspectie van de woning plaatsvindt is 123Wonen hierbij aanwezig, en ook regelen wij de aansluiting van energie, internet en televisie. Wanneer u hier behoefte aan heeft voorzien wij een woning van meubilair, tegen een extra vergoeding.

Contact opnemen

Kosten relocation 123Wonen

Voor de services van 123Wonen betaalt u een maand huur van een minimum van € 750 exclusief BTW. Nieuwe klanten kunnen gebruik maken van onze services na een aanbetaling van € 250 exclusief BTW. Wanneer u in de tussentijd zelf een woning vindt kunnen wij nog steeds onze andere diensten aanbieden (dit is verplicht). Natuurlijk kijken wij alleen naar huizen waarvan wij weten dat u ze interessant vindt! Als er een vergoeding voor de diensten van een andere organisatie betaald dient te worden is dit inbegrepen bij de prijs voor onze diensten. U krijgt daarom altijd de beste deal met de service van 123Wonen!

Lees alles over onze Relocation services in onze uitgebreide brochure!
(NL volgt ENG)

 

Bent u geïntereseerd in onze expat relocation services? Vul dan het contactformulier in of neem contact op met het dichtstbijzijnde 123Wonen kantoor.

Starten met het verhuren van uw huis?

Huis verhuren