9.2 / 10 1825 reviews 

Expat relocation services

123Wonen helpt expats aan een nieuw huis in Nederland. Wij bieden relocation en helpen bij het vinden van een geschikte woning! Hiervoor werken we samen met veel grote bedrijven, zoals bijvoorbeeld Philips en diverse universiteiten.

123Wonen gaat altijd voor 100 procent tevreden klanten. Dit realiseren wij door altijd de behoeften en wensen van u als klant te identificeren en samen een huurwoning te zoeken. Wij kunnen bezichtigingen voor u doen wanneer u zich in het buitenland bevindt en afbeeldingen op sturen. De verhuurmakelaar onderhandelt over prijs en voorwaarden en bekijkt het contract zorgvuldig. Ook leggen wij dit duidelijk aan u uit. Wanneer de inspectie van de woning plaatsvindt is 123Wonen hierbij aanwezig, en ook regelen wij de aansluiting van energie, internet en televisie. Wanneer u hier behoefte aan heeft voorzien wij een woning van meubilair, tegen een extra vergoeding.

Contact opnemen

Kosten relocation 123Wonen

De aanhuurcourtage voor onze Relocation Service is gelijk aan één maand huur, van de overeen-
gekomen woning. Voor het starten van de zoektocht brengen wij na stap 3 een aanbetaling in rekening, dit wordt uiteraard verrekend aan het einde van het traject.

Voor actuele prijsinformatie kunt u altijd het beste contact opnemen met uw lokale 123Wonen kantoor.

123Wonen dé verhuurmakelaar, heeft als grootste verhuurmakelaar van Nederland ook een divers en groot aanbod aan huurwoningen waarbij wij voor de verhuurder optreden. Als u besluit om één van deze woningen te huren, is enkel de aanbetaling dan vervallen voor het inventariseren van de wensen en het opstarten van de zoektocht.

Lees alles over onze Relocation services in onze uitgebreide brochure!
(NL volgt ENG)

Bent u geïntereseerd in onze expat relocation services? Vul dan het contactformulier in of neem contact op met het dichtstbijzijnde 123Wonen kantoor.

Starten met het verhuren van uw huis?

Huis verhuren