9.2 / 10 1808 reviews 

Vastgoedbeheerder nodig?

Wilt u volledig ontzorgd worden? Maak 123Wonen uw vastgoedbeheerpartner! 123Wonen is een proactieve en eigentijdse vastgoedbeheerder die meedenkt, adviseert en bewaakt. Wij bieden: financieel-administratief en technisch beheer. Door onze stichting 123Wonen Beheer Derdengelden bent u voortdurend gegarandeerd van huurstromen. 

Naast onze expertise in verhuren kunt u bij 123Wonen terecht voor: financieel-administratief en technisch beheer. Altijd gegarandeerd van huurstromen door onze eigen Stichting Beheer Derdengelden 123Wonen.

Contact opnemen

Hoofdkantoor

123Wonen Hoofdkantoor
Roessinghsbleekweg 21,
7522 AH Enschede
088 - 700 99 00

 

Volledig ontzorgd worden

Wilt een goede en betrouwbare vastgoedbeheerpartner? En kiest u voor een nauw betrokken partij die u het werk volledig uit handen neemt? Kies dan voor 123Wonen. U kunt bij ons terecht voor zowel financieel-administratief beheer als technisch vastgoedbeheer. Alle huurstromen lopen via onze eigen stichting 123Wonen Beheer Derdengelden. Hierdoor zijn huurstromen altijd gewaarborgd. De borg wordt altijd naar u doorgestort. Daarnaast heeft u binnen 123Wonen altijd een vast contactpersoon. Een vastgoedmakelaar waar u op kunt bouwen.

Financieel-administratief beheer

Financieel vastgoedbeheer omvat alle financiële zaken rondom het beheer van onroerend goed. Denk hierbij aan het incasseren van de huur en het bewaken van betalingen en achterstanden.

 

 Bekijk de video over het vastgoedbeheer van 123Wonen:

Technisch beheer

Bij technisch vastgoedbeheer zorgen wij voor het oplossen van kleine technische problemen via onze eigen technische dienst. 

Sluit u een beheercontract bij 123Wonen af? Dat betekent dat wij altijd bereikbaar zijn!


Slim verhuren kan al in 3 stappen: bemiddelen, beheren, bewaken.

Bemiddelen. 123Wonen is dé verhuurmakelaar van Nederland voor de beste bemiddeling. Wij maken uw verhuurobject tot in de puntjes klaar voor verhuur, speuren naar betrouwbare huurders, nemen foto’s, stellen standaard een inspectierapport op, zorgen voor een waterdicht contract en zorgen voor de juiste marketing, zodat we uw woning in twee weken verhuren. Meer weten? Lees snel verder.

Beheren. Wilt u echt volledig zorgeloos verhuren? Maak ons uw vastgoedbeheerpartner. Dan ontzorgen wij u volkomen op financieel-administratief vlak en op technisch gebied. Wij zijn uw vastgoedmakelaar en zorgen dat u het maximale uit verhuren haalt.

Bewaken. Voor deze laatste stap hoeft u als verhuurder niets te doen, maar is belangrijk voor ons als eigentijdse en proactieve bemiddelaar en beheerder. Wij denken mee, wij adviseren en heel belangrijk: bewaken de staat van het object en bewaken het verhuurproces in alle opzichten.

Bekijk hier onze uitgebreide vastgoedbrochure

 

Beheermethode zonder risico

De borg wordt altijd doorgestort naar de eigenaar. 123Wonen heeft continu contact met alle partijen en wij kunnen uw verhuurde woning(en) voor u bezoeken. Door modulaire tariefopbouw bepaalt u zelf welke beheerdiensten u wel en niet door 123Wonen laat verzorgen. Wij hanteren een concurrerend tarief. 

DAS Legal Business

123Wonen Vastgoedbeheer is aangeloten bij DAS. Hierdoor ontvang u professioneel advies op het gebied van recht. Door het DAS Legal Business abonnement weet u zeker dat u altijd in uw recht staat als verhuurder!

Neem contact op voor meer informatie

 

123Wonen staat 24 uur per dag voor u klaar

Door onze pro-actieve en doeltreffende aanpak nemen wij u de zorg van uw woning(en) uit handen. 123Wonen Vastgoedbeheer staat 24 uur per dag voor zowel huurder als verhuurder klaar. Onze medewerkers zijn, indien nodig, binnen korte tijd op locatie. Gedreven door passie en de wil om u als relatie tevreden te stellen maken onze medewerkers het verschil. Huurstromen zijn altijd gewaarborgd door onze stichting 123Wonen Beheer Derdengelden. Het beheer is bereikbaar op telefoonnummer 088-7009901 of via e-mailadres beheer@123wonen.nl.

Neem contact op voor meer informatie

Tevreden huurders

Uw huurders kunnen 24 uur per dag terecht voor alle vragen en klachten. Via onze servicedesk worden deze direct behandeld en treffen wij samen met u maatregelen. Op deze manier krijgen uw huurders een kwalitatief goede huurwoning en uitstekende service. Met als gevolg een betere bewoning en een langere huurperiode. Heeft u interesse in 123Wonen Vastgoedbeheer en wilt u dat wij uw vastgoedmakelaar worden? Neem dan contact op met de vestiging bij u in de buurt voor meer informatie over vastgoedbeheer in uw situatie!