9.2 / 10 1803 reviews 

Energielabel aanvragen Enschede

Wilt u een energielabel aanvragen in Enschede en omstreken? Daar kan 123Wonen u bij helpen. 123Wonen is gespecialiseerd in de verhuur van woningen, maar beschikt ook over erkende energieadviseurs. In 2021 is de methode voor het aanvragen van een energielabel veranderd, waardoor deze nu enkel door erkende adviseurs mag worden toegekend. Benieuwd hoe het energielabel Enschede bepaald wordt, en wat de voordelen ervan zijn? Lees dan gerust verder, of neem direct contact op met 123Wonen!

Neem contact op

Waarom een energielabel aanvragen?

In 2015 hebben alle woningen in Nederland een voorlopig energielabel gekregen van de Rijksoverheid. Dit was slechts een schatting, en deze schatting is vaak niet meer accuraat. Wanneer u van plan bent uw woning te verhuren of verkopen, moet dit voorlopige advies omgezet worden naar een definitief energielabel Enschede. Met een energielabel kunnen huurders namelijk in één oogopslag zien of een woning zuinig of onzuinig is. Het energielabel Enschede is gebaseerd op een aantal belangrijke kenmerken van de woning.

Vraag uw energielabel aan!

Energielabel in Enschede aanvragen?

Vul onderstaand formulier in voor een energielabel in Enschede. Onze specialisten nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Hoe werkt een energielabel Enschede?

Wanneer u een energielabel wilt aanvragen in Enschede en omstreken, maakt u een afspraak met een erkende energieadviseur. Deze adviseur komt langs om een aantal woningkenmerken vast te leggen, en stelt op basis hiervan een rapport op. De woning krijgt een letter toegekend, van A++++ (zeer zuinig) tot G (zeer onzuinig). Bovendien bevat het rapport een aantal adviezen waarmee u de energiezuinigheid van uw woning kunt verbeteren. Na aanvragen van uw energielabel Enschede is deze 10 jaar geldig.

Contact opnemen

Energielabel voor verhuur

Een energielabel aanvragen in Enschede kan nodig zijn wanneer u van plan bent uw woning te verhuren. Kunt u geen geldig energielabel tonen bij verhuur, dan loopt u het risico op een hoge boete. Om ervoor te zorgen dat de verhuur van uw woning veilig en correct verloopt, is het verstandig om de hulp in te schakelen van een erkende verhuurmakelaar. 123Wonen is dé verhuurmakelaar van Nederland, met meer dan 30 lokale vestigingen. Onze verhuurmakelaars weten hoe ze snel een betrouwbare huurder vinden voor uw woning, en helpen u bij alles wat hierbij komt kijken. Bovendien kunt u bij ons ook uw energielabel aanvragen Enschede! Neem direct contact op voor meer informatie over het aanvragen van een energielabel, en het verhuren van uw woning in Enschede en omstreken!

Neem contact op