Energie regelen

Gas, water en licht regelen

Bent u verhuisd? Of gaat u binnenkort verhuizen? Vergeet dan niet uw gas, water en licht (GWL) te regelen.

Gas, water en licht zijn de basisvoozieningen van een huurwoning. Hoe kunt u dit regelen? Heel simpel. Kijk, vergelijk en beslis. Goed nieuws: ook op dit gebied kunnen wij veel voor je betekenen, want u kunt profiteren van de inkoopkracht van 123Wonen. Profiteer direct en bekijk via onderstaande handige en makkelijke energievergelijker welke aanbieder voor uw woning de goedkoopste is. Het onderstaande aanbod zijn vergelijkingen van de volgende energieleveranciers: Essent, Nuon, NLEnergie, Pure Energie, Budget Energie, Kringloopenergie, Oxxio, Delta Energie, Energiedirect.nl, Qurrent, E.ON, Greenchoice, Engie, UnitedConsumers. 

Waterleverancier

U gaat verhuizen of bent al over in uw nieuwe woning en wilt eigenlijk een betere deal voor uw gas en licht. Dan kunt u overstappen. Bekijk onderstaande aanbiedingen voor een energieleverancier die het voordeligst is voor uw nieuwe huurwoning! Maar u vraagt zich af: kan ik ook overstappen van waterleverancier? Nee, dat kan niet. U bent gebonden aan de waterleverancier in de regio waarin u woont. Wanneer u gaat verhuizen naar een andere regio kunt u op de website van consumentenvereniging de 'Vastelastenbond'. Zij hebben op een overzichtelijke manier in kaart gebracht welk waterbedrijf in welke regio actiefi s. Bent u nieuwsgiering wat waterbedrijven in andere regio's kosten? Dan kunt u natuurlijk altijd vergelijken.

Energiepakketten ophalen
Pakketten vergelijken
X
Gegevens
Plaats
Onbekend
Meter
enkel
Stroom
1500 kWh
Gas
1000 m3
Gegevens wijzigen
Vul je persoonlijke gegevens in om de energieprijzen voor jouw woning op te halen
Aanbieders
Eigenschappen
Contractduur
1 Jaar
2 Jaar
3 Jaar
4 Jaar
5 Jaar
Variabel
Duurzaam
Groen
Gemengd
✉ Verstuur>

E-mail de resultaten

Verstuur de resultaten van de vergelijking naar uw eigen of iemand anders zijn e-mailadres. Het betreft een eenmalige e-mail. Uw gegevens worden niet opgeslagen.
Verbruik inschatten
X
Type woning
Personen
Bereken verbruik
X
Energievergelijking personaliseren
Gegevens worden niet opgeslagen en alleen gebruikt om de juiste energieprijzen voor uw woning te berekenen.
Postcode
Huisnummer
Meter
?
Stroom (kWh)
Gas (m3)
Ik weet mijn verbruik niet
X
-
+
Energievergelijking personaliseren