9.2 / 10 1803 reviews 

Expat verhuur Amstelveen

Heeft u een woning beschikbaar om te verhuren in Amstelveen? Kies dan voor expat verhuur Amstelveen. 123Wonen heeft ruime ervaring met het verhuren van woningen aan expats en kennis van de lokale woningmarkt in Amstelveen. Expats zijn werknemers uit het buitenland die worden ingehuurd door een Nederlands bedrijf of uitgezonden door een bedrijf in het buitenland. Door hun tijdelijke arbeidscontract zoeken expats vaak een huurwoning voor bepaalde tijd. Na de verhuurperiode komt uw woning vrij voor een nieuwe verhuurperiode, eigen gebruik of verkoop. Door het hoge inkomen van expats kunnen zij huurwoningen betrekken die andere huurders niet kunnen of willen betalen.

123Wonen zorgt voor een betrouwbare huurder. Dit garanderen wij door een screening op identiteit, kredietwaardigheid en antecedenten. Daarnaast zorgen wij voor een initiële inspectie van de woning en een waterdicht contract. U kunt ook bij ons terecht voor het beheren van uw woning. Wij bieden technisch en financieel vastgoedbeheer aan. Dit houdt in dat wij technische problemen helpen oplossen en de huur voor u innen. Vraag bij uw aanmelding naar meer informatie over vastgoedbeheer in uw situatie. Ook voor meer informatie over expat verhuur Amstelveen kunt u uiteraard bij ons terecht.

Is uw woning beschikbaar voor expat verhuur Amstelveen? Neem dan vandaag nog contact op met 123Wonen. Onze verhuurmakelaars staan voor u klaar en geven u graag vrijblijvend advies!

Uw woning verhuren aan expats in Amstelveen? Vul vrijblijvend onderstaand formulier in!

Een greep uit ons actuele aanbod

Uw woning ook hier?

Laat ons helpen uw woning te verhuren!

Meer informatie

€ 2.450,-p/mnd
Koningsstraat Verhuurd OVB
Aalsmeer
Koningsstraat
  • Aangeboden sinds11-04-2024
150 m²  -   4 slaapkamers
€ 2.100,-p/mnd
Meander Verhuurd OVB
Amstelveen
Meander
  • Aangeboden sinds06-04-2024
90 m²  -   2 slaapkamers
€ 1.600,-p/mnd
Groenlandse kade Verhuurd OVB
Vinkeveen
Groenlandse kade
  • Aangeboden sinds03-04-2024
80 m²  -   1 slaapkamer

Weten wat uw huis aan huur kan opleveren?

123Wonen Amstelveen

Barbara  MacDonald

  Barbara MacDonald

Paul Sint

  Paul Sint

Amstelveen

123Wonen Amstelveen
Bouwerij 4C
1185 XX Amstelveen

020 - 2258609

Social update

Wij verhuren o.a. aan;

 

Ja ik wil mijn woning verhuren!

Woning verhuren