9.2 / 10 898 reviews 

Expat verhuur Amsterdam

123Wonen is gespecialiseerd in expat verhuur Amsterdam. Door onze jarenlange ervaring op de Amsterdamse verhuurmarkt voorzien wij u van professioneel advies over de verhuur aan expats in Amsterdam. Ook hebben wij veel connecties met partijen die woningen zoeken voor expats; de juiste huurder voor uw woning is daarom snel gevonden.

Expats zijn werknemers uit het buitenland die zijn uitgezonden door een bedrijf in het thuisland of ingehuurd door een Nederlands bedrijf. Het zijn hoogopgeleide huurders met een hoog inkomen. Expats staan dan ook bekend als nette en betrouwbare huurders. Expats in Amsterdam zoeken vaak tijdelijke huurwoningen. Uw woning komt dus na de verhuurperiode weer vrij voor verkoop, een nieuwe verhuurperiode of eigen gebruik. Door het hoge besteedbare inkomen zoeken expats woningen in het duurdere segment met bijvoorbeeld hogere afwerking en meer luxe. Dit soort huurwoningen kunnen of willen veel andere huurders vaak niet besteden.

Expat verhuur Amsterdam is voor verschillende soorten verhuurders ideaal. Bijvoorbeeld verhuurders die zelf tijdelijk in het buitenland verblijven, voor werk of om te reizen. Zo ontvangt u huurinkomsten die u in het buitenland weer kunt besteden. Daarnaast is het verhuren aan expats ook voordelig voor verhuurders wiens woning te koop staat. Door te verhuren via de leegstandswet kunt u uw woning gewoon te koop laten staan terwijl u uw woning verhuurd. U kunt dubbele lasten dekken en uw woning staat niet leeg waardoor het minder gevoelig is voor vandalisme. 123Wonen is actief in de verhuur van uw woning en plaatst deze op verschillende websites gericht voor expats. Ook zorgen wij voor onder andere een waterdicht huurcontract, zijn wij aanwezig bij de sleuteloverdracht en inspecteren wij de woning voor de verhuurperiode.

Bent u geïnteresseerd in expat verhuur Amsterdam? 123Wonen Amsterdam helpt u met al uw vragen omtrent de verhuur aan expats in Amsterdam en geeft u graag vrijblijvend advies. Neem snel contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer

Waarom u voor 123Wonen kiest

  • Uw woning snel en veilig verhuurd
  • Nette en betrouwbare huurders
  • Jarenlange ervaring in de verhuur aan expats
  • Netwerk van bedrijven die woonruimte voor expats zoeken 
  • Degelijke screening van huurders
  • Technisch en financieel beheer mogelijk 

Uw woning verhuren aan expats in Amsterdam? Vul vrijblijvend onderstaand formulier in!

Een greep uit ons actuele aanbod

U woning ook hier?

Laat ons helpen uw woning te verhuren!

Meer informatie

€ 1.350,-p/mnd
Vrijzicht Tip
Amsterdam
Vrijzicht
  • Aangeboden sinds10-07-2020
95 m²  -   1 slaapkamer
€ 1.700,-p/mnd
Carnapstraat
Amsterdam
Carnapstraat
  • Aangeboden sinds09-07-2020
92 m²  -   2 slaapkamers
€ 1.550,-p/mnd
Bartholomeus Diazstraat
Amsterdam
Bartholomeus Diazstraat
  • Aangeboden sinds09-07-2020
50 m²  -   2 slaapkamers

Weten wat uw huis aan huur kan opleveren?

123Wonen Amsterdam

Joline van den Berg

  Joline van den Berg

Lisa Kooijman

  Lisa Kooijman

Marc-Jan Zeillemaker

  Marc-Jan Zeillemaker

Willemijn Mulder

  Willemijn Mulder

Amsterdam

123Wonen Amsterdam
Nieuwe Herengracht 61
1011 RP Amsterdam

Social update

Wij verhuren o.a. aan;

Ja ik wil mijn woning verhuren!

Woning verhuren

Neem contact op