9.2 / 10 1808 reviews 

Expat verhuur Amsterdam

123Wonen is gespecialiseerd in expat verhuur Amsterdam. Door onze jarenlange ervaring op de Amsterdamse verhuurmarkt voorzien wij u van professioneel advies over de verhuur aan expats in Amsterdam. Ook hebben wij veel connecties met partijen die woningen zoeken voor expats; de juiste huurder voor uw woning is daarom snel gevonden.

Expats zijn werknemers uit het buitenland die zijn uitgezonden door een bedrijf in het thuisland of ingehuurd door een Nederlands bedrijf. Het zijn hoogopgeleide huurders met een hoog inkomen. Expats staan dan ook bekend als nette en betrouwbare huurders. Expats in Amsterdam zoeken vaak tijdelijke huurwoningen. Uw woning komt dus na de verhuurperiode weer vrij voor verkoop, een nieuwe verhuurperiode of eigen gebruik. Door het hoge besteedbare inkomen zoeken expats woningen in het duurdere segment met bijvoorbeeld hogere afwerking en meer luxe. Dit soort huurwoningen kunnen of willen veel andere huurders vaak niet besteden.

Expat verhuur Amsterdam is voor verschillende soorten verhuurders ideaal. Bijvoorbeeld verhuurders die zelf tijdelijk in het buitenland verblijven, voor werk of om te reizen. Zo ontvangt u huurinkomsten die u in het buitenland weer kunt besteden. Daarnaast is het verhuren aan expats ook voordelig voor verhuurders wiens woning te koop staat. Door te verhuren via de leegstandswet kunt u uw woning gewoon te koop laten staan terwijl u uw woning verhuurd. U kunt dubbele lasten dekken en uw woning staat niet leeg waardoor het minder gevoelig is voor vandalisme. 123Wonen is actief in de verhuur van uw woning en plaatst deze op verschillende websites gericht voor expats. Ook zorgen wij voor onder andere een waterdicht huurcontract, zijn wij aanwezig bij de sleuteloverdracht en inspecteren wij de woning voor de verhuurperiode.

Bent u geïnteresseerd in expat verhuur Amsterdam? 123Wonen Amsterdam helpt u met al uw vragen omtrent de verhuur aan expats in Amsterdam en geeft u graag vrijblijvend advies. Neem snel contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Uw woning verhuren aan expats in Amsterdam? Vul vrijblijvend onderstaand formulier in!

Een greep uit ons actuele aanbod

Uw woning ook hier?

Laat ons helpen uw woning te verhuren!

Meer informatie

€ 2.800,-p/mnd
Wisselstraat
Amsterdam
Wisselstraat
  • Aangeboden sinds23-04-2024
110 m²  -   3 slaapkamers
€ 2.300,-p/mnd
Gentiaanstraat
Amsterdam
Gentiaanstraat
  • Aangeboden sinds23-04-2024
76 m²  -   2 slaapkamers
€ 1.850,-p/mnd
Hortusplantsoen
Amsterdam
Hortusplantsoen
  • Aangeboden sinds22-04-2024
59 m²  -   1 slaapkamer

Weten wat uw huis aan huur kan opleveren?

123Wonen Amsterdam

Demy Roelofs

  Demy Roelofs

Marc-Jan Zeillemaker

  Marc-Jan Zeillemaker

Myrthe Graanboom

  Myrthe Graanboom

Nunzia Pezzoni

  Nunzia Pezzoni

Amsterdam

123Wonen Amsterdam
Nieuwe Herengracht 61
1011 RP Amsterdam

020 - 2258600

Social update

Wij verhuren o.a. aan;

Ja ik wil mijn woning verhuren!

Woning verhuren