613 reviews   |   4.6 / 5.0

Expat verhuur Arnhem

123Wonen Arnhem is een verhuurmakelaar die gespecialiseerd is in expat verhuur Arnhem. Expats zijn buitenlandse werknemers die worden uitgezonden door hun bedrijf, of ingehuurd door een Nederlandse organisatie. Meestal blijven zij voor een periode van 1 tot 3 jaar in ons land, waardoor ze op zoek zijn naar tijdelijke huurwoningen. Expats zijn specialisten en erg werkgericht. Hierdoor ontvangen deze werknemers een hoog inkomen. Omdat expats gemotiveerd zijn om hun periode in het buitenland zo goed mogelijk door te brengen staan zij bekend als nette huurders, die uw woning na vertrek goed achterlaten. Bent u op zoek naar een betrouwbare huurder? Kies dan voor expat verhuur Arnhem.

123Wonen Arnhem brengt u in contact met de juiste huurder. Wij plaatsen uw woning online; op veel verschillende websites waar expats zoeken naar woonruimte. Ook hebben wij veel connecties met bedrijven die expats inhuren. Dankzij deze uitgebreide marketingstrategie is een passende huurder snel gevonden. Een kandidaat wordt altijd zorgvuldig gescreend op identiteit, kredietwaardigheid en antecedenten. 123Wonen Arnhem stelt voor de huurperiode een waterdicht contract op en inspecteert de woning voor- en na de intrek van de huurder. Daarnaast bieden wij vastgoedbeheer aan, zodat u nergens omkijken naar heeft.

Is uw woning beschikbaar voor de verhuur? Kies dan voor expat verhuur Arnhem. 123Wonen vindt snel en veilig een betrouwbare huurder voor uw woning. Neem snel contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer

Waarom u voor 123Wonen kiest

  • Uw woning snel en veilig verhuurd
  • Nette en betrouwbare huurders
  • Jarenlange ervaring in de verhuur aan expats
  • Netwerk van bedrijven die woonruimte voor expats zoeken 
  • Degelijke screening van huurders
  • Technisch en financieel beheer mogelijk 

Uw woning verhuren aan expats in Arnhem? Vul vrijblijvend onderstaand formulier in!

Aanhef