9.2 / 10 1836 reviews 

Expat verhuur Arnhem

123Wonen Arnhem is een verhuurmakelaar die gespecialiseerd is in expat verhuur Arnhem. Expats zijn buitenlandse werknemers die worden uitgezonden door hun bedrijf, of ingehuurd door een Nederlandse organisatie. Meestal blijven zij voor een periode van 1 tot 3 jaar in ons land, waardoor ze op zoek zijn naar tijdelijke huurwoningen. Expats zijn specialisten en erg werkgericht. Hierdoor ontvangen deze werknemers een hoog inkomen. Omdat expats gemotiveerd zijn om hun periode in het buitenland zo goed mogelijk door te brengen staan zij bekend als nette huurders, die uw woning na vertrek goed achterlaten. Bent u op zoek naar een betrouwbare huurder? Kies dan voor expat verhuur Arnhem.

123Wonen Arnhem brengt u in contact met de juiste huurder. Wij plaatsen uw woning online; op veel verschillende websites waar expats zoeken naar woonruimte. Ook hebben wij veel connecties met bedrijven die expats inhuren. Dankzij deze uitgebreide marketingstrategie is een passende huurder snel gevonden. Een kandidaat wordt altijd zorgvuldig gescreend op identiteit, kredietwaardigheid en antecedenten. 123Wonen Arnhem stelt voor de huurperiode een waterdicht contract op en inspecteert de woning voor- en na de intrek van de huurder. Daarnaast bieden wij vastgoedbeheer aan, zodat u nergens omkijken naar heeft.

Is uw woning beschikbaar voor de verhuur? Kies dan voor expat verhuur Arnhem. 123Wonen vindt snel en veilig een betrouwbare huurder voor uw woning. Neem snel contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Uw woning verhuren aan expats in Arnhem? Vul vrijblijvend onderstaand formulier in!

Een greep uit ons actuele aanbod

Uw woning ook hier?

Laat ons helpen uw woning te verhuren!

Meer informatie

€ 770,-p/mnd
Matenalaan Bezichtiging vol
Arnhem
Matenalaan
  • Aangeboden sinds18-07-2024
70 m²  -   2 slaapkamers
€ 585,-p/mnd
Overbeeklaan Verhuurd OVB
Velp
Overbeeklaan
  • Aangeboden sinds27-06-2024
14 m²  -   1 slaapkamer
€ 1.200,-p/mnd
Karel van Gelderstraat Bezichtiging vol
Arnhem
Karel van Gelderstraat
  • Aangeboden sinds21-06-2024
63 m²  -   2 slaapkamers

Weten wat uw huis aan huur kan opleveren?

123Wonen Arnhem

Koen Zijlstra

  Koen Zijlstra

Laudy Mensing

  Laudy Mensing

Britt Wolterink

  Britt Wolterink

Matthieu Powter

  Matthieu Powter

Arnhem

123Wonen Arnhem
Velperweg 86
6824 HL Arnhem

026 - 2001400

Social update

Wij verhuren o.a. aan;

Ja ik wil mijn woning verhuren!

Woning verhuren