9.3 / 10 1759 reviews 

Expat verhuur Eindhoven

Expat verhuur Eindhoven is een ideale manier om uw woning te verhuren aan betrouwbare expat huurders. Expats zijn werknemers uit het buitenland die zijn uitgezonden door een buitenlands bedrijf of ingehuurd door een Nederlands bedrijf. Door hun hoge opleiding en hoge inkomen zijn het betrouwbare huurders die woningen kunnen huren die andere huurders niet kunnen of willen huren. Expats zoeken dus vaak woningen in het duurdere segment. Door hun tijdelijke arbeidscontract zoeken expats een tijdelijke huurwoning in Eindhoven. Na de verhuurperiode komt uw woning dus vrij voor eigen gebruik, verkoop of een nieuwe verhuurperiode.

123Wonen is gespecialiseerd in de verhuur aan expats in en kan u helpen met expat verhuur Eindhoven. Wij kennen de lokale woningmarkt en hebben veel connecties met bedrijven die expats inhuren. 123Wonen streeft er naar om uw woning binnen korte tijd te verhuren. Wij plaatsen uw woning op diverse woningwebsites en raadplegen onze connecties binnen bedrijven die gebruik maken van expats. De potentiële huurder wordt gecontroleerd op antecedenten, identiteit en kredietwaardigheid. Zo heeft u zekerheid over de achtergrond van uw huurder. Daarnaast zorgen wij ook voor een waterdicht huurcontract, zijn wij aanwezig bij de sleuteloverdracht en doen wij een initiële inspectie van de woning.

Is uw woning beschikbaar voor de verhuur? Kies dan voor expat verhuur Eindhoven. 123Wonen vindt snel en veilig een geschikte expat huurder voor uw woning. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

Uw woning verhuren aan expats in Eindhoven? Vul vrijblijvend onderstaand formulier in!

Een greep uit ons actuele aanbod

Uw woning ook hier?

Laat ons helpen uw woning te verhuren!

Meer informatie

€ 1.645,-p/mnd
Johan Brouwerstraat
Best
Johan Brouwerstraat
  • Aangeboden sinds13-11-2023
95 m²  -   2 slaapkamers
€ 1.700,-p/mnd
Biesveldje In optie
Helmond
Biesveldje
  • Aangeboden sinds06-11-2023
120 m²  -   4 slaapkamers
€ 1.795,-p/mnd
De Glazenmaker
Veldhoven
De Glazenmaker
  • Aangeboden sinds06-10-2023
160 m²  -   4 slaapkamers

Weten wat uw huis aan huur kan opleveren?

123Wonen Eindhoven

Jeroen Dorresteijn

  Jeroen Dorresteijn

Eindhoven

123Wonen Eindhoven
Croy 7
5653 LC Eindhoven

Social update

Wij verhuren o.a. aan;

Ja ik wil mijn woning verhuren!

Woning verhuren