9.2 / 10 1816 reviews 

Expat verhuur Friesland

Expat verhuur Friesland is een ideale manier om uw woning te verhuren wanneer u zelf bijvoorbeeld op reis gaat of een te koop staande woning heeft. 123Wonen is gespecialiseerd in de verhuur aan expats in Friesland en helpt u met het vinden van een betrouwbare huurder; veilig en snel.

Expats zijn buitenlandse werknemers die door hun bedrijf worden uitgezonden. Ze komen dan tijdelijk naar Nederland om hier te werken, vaak is dit 1 tot 3 jaar. Expats zijn meestal hoogopgeleid, hebben specialistische kennis en verkrijgen een hoog inkomen. Hierdoor zijn woningen in het hogere segment geschikt voor hen. Dit zijn de woningen die andere huurders vaak niet kunnen of willen betalen. Doordat expats hun periode in het buitenland zo goed mogelijk willen invullen zijn het vaak nette huurders, die op tijd de huur betalen en uw woning in goede staat achterlaten.

Expat verhuur Friesland is ideaal wanneer u zelf tijdelijk naar het buitenland vertrekt of wanneer uw huis te koop staat. 123Wonen Friesland zorgt voor een geschikte huurder. Dit doen wij door uw woning op verschillende online kanalen te tonen, specifiek waar expats zoeken. Ook zetten wij ons uitgebreide netwerk in van bedrijven die woonruimte zoeken voor expats. Na het vinden van de juiste huurder stellen we een goed huurcontract op, zijn we aanwezig bij de sleuteloverdracht en inspecteren we de woning. Maar 123Wonen heeft meer te bieden: door u het financieel en technisch vastgoedbeheer uit handen te nemen hoeft u nergens meer naar om te kijken.

Bent u geïnteresseerd in expat verhuur Friesland? Dan bent u bij 123Wonen aan het juiste adres. Wij informeren u graag over de mogelijkheden: vul het contactformulier in en u hoort zo spoedig mogelijk van ons.

Uw woning verhuren aan expats in Friesland? Vul vrijblijvend onderstaand formulier in!

Een greep uit ons actuele aanbod

Uw woning ook hier?

Laat ons helpen uw woning te verhuren!

Meer informatie

€ 1.145,-p/mnd
Hoofdweg-Boven
Haulerwijk
Hoofdweg-Boven
  • Aangeboden sinds02-05-2024
92 m²  -   5 slaapkamers
€ 975,-p/mnd
Gele Eker
Wergea
Gele Eker
  • Aangeboden sinds30-04-2024
80 m²  -   2 slaapkamers
€ 995,-p/mnd
Monnikstraat Bezichtiging vol
Sneek
Monnikstraat
  • Aangeboden sinds29-04-2024
87 m²  -   2 slaapkamers

Weten wat uw huis aan huur kan opleveren?

123Wonen Friesland

Andries Kamminga

  Andries Kamminga

Dana Genee

  Dana Genee

Friesland

123Wonen Friesland
Tijnjedyk 89
8936 AC Leeuwarden

058 - 7600669

Social update

Wij verhuren o.a. aan;

Ja ik wil mijn woning verhuren!

Woning verhuren