9.2 / 10 1806 reviews 

Expat verhuur Groningen

Expat verhuur Groningen is een ideale manier om uw woning te verhuren aan betrouwbare expat huurders. 123Wonen is gespecialiseerd in het verhuren van woningen aan expats in Groningen. Expats zijn buitenlandse werknemers die door hun bedrijf worden uitgezonden. Ze komen dan tijdelijk naar Nederland om hier te werken. Expats zijn meestal hoogopgeleid, hebben specialistische kennis en verkrijgen een hoog inkomen. Hierdoor zijn woningen in het hogere segment geschikt voor hen. Expats staan bekend als nette en betrouwbare huurders.

Expat verhuur Groningen is ideaal wanneer u zelf tijdelijk naar het buitenland vertrekt of wanneer uw huis te koop staat. Expats blijven tijdelijk en vaak willen ze gebruik maken van uw meubilair. Zo ontvangt u huurinkomsten en scheelt het u beiden een uitgebreide verhuizing. 123Wonen Groningen vindt snel een geschikte huurder voor uw woning. Dit doen wij door uw woning op verschillende online kanalen te tonen, specifiek waar expats zoeken. Ook zetten wij ons uitgebreide netwerk in van bedrijven die woonruimte zoeken voor expats. Na het vinden van de juiste huurder stellen we een goed huurcontract op, zijn we aanwezig bij de sleuteloverdracht en inspecteren we de woning.

Heeft u een woning beschikbaar voor de verhuur in Groningen? Denk dan eens aan expat verhuur Groningen. 123Wonen kan u helpen met het vinden van een betrouwbare expat huurder. Wij kunnen u ook doorverwijzen naar een aankoopmakelaar Groningen. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Uw woning verhuren aan expats in Groningen? Vul vrijblijvend onderstaand formulier in!