9.2 / 10 1170 reviews 

Expat verhuur Zaandam

Expat verhuur Zaandam is een ideale manier om uw woning te verhuren aan betrouwbare expat huurders. Expats zijn buitenlandse werknemers die in Nederland komen werken. Meestal blijven zij voor een bepaalde periode in ons land, waardoor tijdelijke huurwoningen heel geschikt zijn voor deze doelgroep. Ook zien expats graag een gemeubileerde woning: dit scheelt hen een uitgebreide verhuizing. Expats genieten een hoog inkomen en komen daarom in aanmerking voor huurwoningen in het duurdere segment. Ze staan bekend als nette en betrouwbare huurders die uw woning in Zaandam na vertrek weer netjes achterlaten.

123Wonen is gespecialiseerd in de verhuur van woningen aan expats. Maar ook voor de verhuur van appartementen, studio’s of kamers in Zaandam bent u bij ons aan het juiste adres. 123Wonen heeft veel connecties met bedrijven die woonruimte voor expats zoeken en daarnaast een uitgebreid eigen bestand van woningzoekenden. Zo vinden wij snel een geschikte huurder voor uw huis! Verhuren aan expats in Zaandam is ideaal wanneer u zelf tijdelijk naar het buitenland vertrekt, of wanneer uw woning te koop staat bijvoorbeeld.

Wanneer u 123Wonen inschakelt als uw verhuurmakelaar in Zaandam zorgen wij dat er een geschikte huurder voor uw huis wordt gevonden. Dit doen wij door uw woning op diverse online kanalen aan te prijzen; de plekken waar expats zoeken naar woonruimte. Daarnaast zetten wij ons uitgebreide netwerk in. Is de juiste huurder gevonden? Dan zorgt 123Wonen voor een volledige screening op basis van identiteit, kredietwaardigheid en antecedenten. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Daarnaast stellen we een correct huurcontract op, zijn we aanwezig bij de sleuteloverdracht en inspecteren we de woning. Ook bieden wij financieel en technisch vastgoedbeheer aan.

Bent u geïnteresseerd in expat verhuur Zaandam? 123Wonen geeft u graag vrijblijvend meer informatie.

Waarom u voor 123Wonen kiest

  • Binnen 2 weken uw woning verhuurd
  • Betrouwbare huurders (o.a. overheid, Defensie en expats)
  • Degelijke screening van huurders
  • Commerciële verhuur en beheer mogelijk
  • Betrokken en persoonlijk contact
  • 24/7 bereikbaar voor huurders en verhuurders
  • Ervaren in zowel technisch als financieel beheer
  • Eigen technische dienst
  • Proactief debiteurenbeheer

Uw woning verhuren in Zaandam? Vul vrijblijvend onderstaand formulier in!

Weten wat uw huis aan huur kan opleveren?

123Wonen Alkmaar

Brigitte  Laks-Appelo

  Brigitte Laks-Appelo

Martin Houtzager

  Martin Houtzager

Alkmaar

123Wonen Alkmaar
Korte Vondelstraat 3
1813 AC Alkmaar

Social update

Wij verhuren o.a. aan;

Ja ik wil mijn woning verhuren!

Woning verhuren

Neem contact op