9.2 / 10 1506 reviews 

Expat verhuur Zaandam

Expat verhuur Zaandam is een ideale manier om uw woning te verhuren aan betrouwbare expat huurders. Expats zijn buitenlandse werknemers die in Nederland komen werken. Meestal blijven zij voor een bepaalde periode in ons land, waardoor tijdelijke huurwoningen heel geschikt zijn voor deze doelgroep. Ook zien expats graag een gemeubileerde woning: dit scheelt hen een uitgebreide verhuizing. Expats genieten een hoog inkomen en komen daarom in aanmerking voor huurwoningen in het duurdere segment. Ze staan bekend als nette en betrouwbare huurders die uw woning in Zaandam na vertrek weer netjes achterlaten.

123Wonen is gespecialiseerd in de verhuur van woningen aan expats. Maar ook voor de verhuur van appartementen, studio’s of kamers in Zaandam bent u bij ons aan het juiste adres. 123Wonen heeft veel connecties met bedrijven die woonruimte voor expats zoeken en daarnaast een uitgebreid eigen bestand van woningzoekenden. Zo vinden wij snel een geschikte huurder voor uw huis! Verhuren aan expats in Zaandam is ideaal wanneer u zelf tijdelijk naar het buitenland vertrekt, of wanneer uw woning te koop staat bijvoorbeeld.

Bent u geïnteresseerd in expat verhuur Zaandam? 123Wonen geeft u graag vrijblijvend meer informatie.

Uw woning verhuren in Zaandam? Vul vrijblijvend onderstaand formulier in!

Een greep uit ons actuele aanbod

Uw woning ook hier?

Laat ons helpen uw woning te verhuren!

Meer informatie

€ 1.450,-p/mnd
Dokter Hoogkamerlaan Nieuw
Middenmeer
Dokter Hoogkamerlaan
  • Aangeboden sinds26-09-2022
104 m²  -   3 slaapkamers
€ 1.100,-p/mnd
Ruigeweg
Sint Maartensbrug
Ruigeweg
  • Aangeboden sinds22-09-2022
65 m²  -   3 slaapkamers
€ 1.250,-p/mnd
Saffier
Anna Paulowna
Saffier
  • Aangeboden sinds21-09-2022
104 m²  -   3 slaapkamers

Expats verhuur zaandam

 

Onze specialiteiten bij de verhuur van een huis

Wanneer u 123Wonen inschakelt als uw verhuurmakelaar in Zaandam zorgen wij dat er een geschikte huurder voor uw huis wordt gevonden. Dit doen wij door uw woning op diverse online kanalen aan te prijzen; de plekken waar expats zoeken naar woonruimte. Daarnaast zetten wij ons uitgebreide netwerk in. Is de juiste huurder gevonden? Dan zorgt 123Wonen voor een volledige screening op basis van identiteit, kredietwaardigheid en antecedenten. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Daarnaast stellen we een correct huurcontract op, zijn we aanwezig bij de sleuteloverdracht en inspecteren we de woning. Ook bieden wij financieel en technisch vastgoedbeheer aan.

Weten wat uw huis aan huur kan opleveren?

123Wonen Alkmaar

Brigitte Laks-Appelo

  Brigitte Laks-Appelo

Martin Houtzager

  Martin Houtzager

Sandra Brinkman

  Sandra Brinkman

Alkmaar

123Wonen Alkmaar
Korte Vondelstraat 3
1813 AC Alkmaar

0722001099

Social update

Wij verhuren o.a. aan;

Ja ik wil mijn woning verhuren!

Woning verhuren