9.2 / 10 1806 reviews 

Expat verhuur Zwolle

Wilt u uw woning verhuren aan expats in Zwolle? Dan bent u bij 123Wonen aan het juiste adres. Expat verhuur Zwolle betekent uw woning verhuren aan een betrouwbare huurder. 123Wonen is gespecialiseerd in de verhuur aan expats in Zwolle en heeft veel connecties met bedrijven die deze werknemers inhuren. Zo vinden wij snel en veilig een geschikte en betrouwbare expat huurder voor uw woning in Zwolle.

Gaat u tijdelijk naar het buitenland of staat uw woning te koop? Dan is expat verhuur Zwolle een goede oplossing. Expats zijn buitenlandse werknemers die zijn uitgezonden door een bedrijf in het buitenland of ingehuurd door een Nederlands bedrijf. Zij hebben een hoog inkomen waardoor ze in aanmerking komen voor huurwoningen in het duurdere segment. Expats zijn in veel gevallen op zoek naar een tijdelijke huurwoning.

123Wonen Zwolle heeft connecties met veel bedrijven die expats inhuren waardoor wij snel een expat voor uw woning kunnen vinden. Wij screenen alle huurders op identiteit, antecedenten en kredietwaardigheid. Wij nemen u zoveel mogelijk zaken uit handen, stellen voor u een degelijk huurcontract op en doen een inspectie voor en na de huurperiode. Ook kunnen wij u gedurende de huurperiode ondersteunen. U kunt dus met een gerust hart verhuren in samenwerking met 123Wonen Zwolle!

Bent u geïnteresseerd in expat verhuur Zwolle? Kies dan voor 123Wonen: dé verhuurmakelaar. Wij geven u graag vrijblijvend meer informatie; neem snel contact met ons op door het formulier in te vullen.

Uw woning verhuren aan expats in Zwolle? Vul vrijblijvend onderstaand formulier in!