9.2 / 10 1808 reviews 

Expats Alkmaar

Alkmaar is een geweldige stad voor expats. Met zijn gunstige ligging tussen Amsterdam en de Noordzee is het een aantrekkelijke bestemming geworden voor veel internationale inwoners in de Randstad die de voorkeur geven aan een kleinere stad. De bruisende stad aan de kust biedt veel activiteiten, entertainment en recreatiemogelijkheden in de buitenlucht die het aantrekkelijk maken voor alle leeftijden. De lokale overheid biedt een reeks diensten aan die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van expats, waaronder hulp bij registratie en huisvesting. Bent u op zoek naar expat woonruimte in Alkmaar, voor uzelf of voor uw expat werknemers?123Wonen Alkmaar helpt expats Alkmaar bij het vinden van hun perfecte huurwoning! 

Neem contact op

Huisvesting voor expats in Alkmaar

De stad Alkmaar kent een divers woningaanbod voor expats Alkmaar, verspreid over verschillende (woon)wijken. D’Oude Stad van Alkmaar is een enorm gezellig historisch stadsdeel, dat beschikt over prachtige grachtenpanden. Maar daarnaast zijn er ook nog andere wijken in Alkmaar waar veel expats gaan wonen, zoals het Emmakwartier, Oranjepark, Spoorbuurt en Bergermeer. In deze wijken kunt u genieten van veel groene ruimte, goede voorzieningen en een gezellige sfeer. Uw lokale 123Wonen verhuurmakelaar kan helpen bij het vinden van een geschikte woning in een wijk die bij u past.

Meer informatie

Uw huis verhuren aan expats in Alkmaar? 

Wilt u meer informatie over expats in Alkmaar of wilt u uw woning verhuren? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

Expat Center Alkmaar

Nederland kent in totaal 11 Expat Centres die expats Alkmaar helpen bij hun transitie naar Nederland. Het dichtstbijzijnde centrum voor expats Alkmaar is IN Amsterdam. Zij ondersteunen u bij allerlei zaken, van het aanvragen van een burgerservicenummer en vergunningen tot het verkrijgen van een rijbewijs. Maar ook het lokale 123Wonen kantoor in Alkmaar is gespecialiseerd in verhuur aan expats. Wij kunnen u helpen bij het vinden van woonruimte, en ondersteunen bij de integratie in Nederland: onze Expat Relocation Alkmaar!

Expats Alkmaar

123Wonen: Verhuren aan Expats Alkmaar

Heeft u zelf een woning in Alkmaar die u graag wilt verhuren, wellicht aan expats Alkmaar? Ook dan helpt 123Wonen, dé verhuurmakelaar, u graag. Wij streven er naar de perfecte match te vinden tussen huurder en verhuurder, en ondersteunen u als verhuurder dan ook graag. Dankzij ons uitgebreide netwerk en onze landelijke marketing is de juiste expat huurder in Alkmaar snel gevonden. Neem gerust contact op voor meer informatie over verhuren aan expats Alkmaar!

Huis verhuren Alkmaar

123Wonen Alkmaar

Korte Vondelstraat 3
1813 AC Alkmaar
T 072 - 20 20 700

Bekijk alle contactgegevens