9.2 / 10 1782 reviews 

Expats Amsterdam

Amsterdam is de hoofdstad en grootste stad van Nederland. Het ligt aan het IJsselmeer en is verbonden met de Noordzee. De stad is beroemd om zijn kanalen en dijken, die een prachtig uitzicht bieden op de stad. Amsterdam heeft ook veel historische bezienswaardigheden, zoals het Rijksmuseum, het Anne Frank Huis en het Koninklijk Paleis.

Bovendien zijn er veel winkels, restaurants en cafés waar je kunt genieten van de unieke gerechten of een drankje in een gezellige sfeer. Als hoofdstad van Nederland is het een echte wereldstad, waar mensen van over de hele wereld naartoe trekken. Er zijn dan ook veel expats Amsterdam. 

Meer informatie

Wonen in Amsterdam als expat

Amsterdam wonen mensen met veel diverse nationaliteiten, waarvan een groot deel expats Amsterdam. Expats zijn mensen die emigreren voor werk, bijvoorbeeld omdat ze tijdelijk worden uitgezonden. Bent u op zoek naar huisvesting voor expats Amsterdam? Bijvoorbeeld voor uw toekomstig werknemers? 123Wonen helpt u bij het vinden van de perfecte woning voor expats Amsterdam. Van het levendige centrum tot aan de Pijp of IJburg, we zoeken altijd naar een woning die goed bij u past.

Met onze uitgebreide relocation service helpen wij woningzoekenden, in het bijzonder expats, met alles wat bij de verhuizing komt kijken. Van het vinden van een woning tot het regelen van internet en gas of het openen van een bankrekening.

Neem contact op

Uw huis verhuren aan expats in Amsterdam? 

Wilt u meer informatie over expats in Amsterdam of wilt u uw woning verhuren?
Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

Expat Center Amsterdam

In Nederland zijn in totaal 11 erkende Expat Centres, waaronder een in Amsterdam: IN Amsterdam. Expats Amsterdam kunnen hier terecht voor al hun vragen over het emigreren. Denk hierbij aan zaken zoals vergunningen, maar ook het leren kennen van de cultuur en het vinden van werkgelegenheid.

Daarnaast ondersteunen ze werkgevers bij alle stappen die doorlopen moeten worden bij het aannemen van een expat werknemer. Zo weten werkgevers én expats Amsterdam precies waar ze aan toe zijn.

Expats Alkmaar

Huis verhuren aan expats Amsterdam

Heeft u zelf een woning in Amsterdam die u wilt verhuren? Dan kunnen expats Amsterdam een goede doelgroep zijn!  123Wonen helpt u hier graag bij. Wij vinden altijd een betrouwbare huurder, mede dankzij onze uitgebreide screening, en onze eigen juridische afdeling.

Met onze eerlijke en transparante dienstverlening is uw huis in Amsterdam snel en veilig verhuurd aan expats Amsterdam! Neem gerust contact op voor meer informatie.

Huis verhuren Amsterdam

123Wonen Amsterdam

Nieuwe Herengracht 61
1011 RP Amsterdam
T 020 - 2258600

 

Bekijk alle contactgegevens