9.2 / 10 1821 reviews 

Expats Arnhem

Arnhem is een stad in de Nederlandse provincie Gelderland. De stad ligt aan de rivier de Rijn en heeft ongeveer 150.000 inwoners. Arnhem is bekend om zijn culturele erfgoed, waaronder het Openluchtmuseum, Sonsbeek en het Kröller-Müller Museum. Tegenwoordig is Arnhem een moderne stad met veel bedrijven, en mede hierdoor wonen er ook veel expats Arnhem. Ook zijn er veel expats in Arnhem die werken in Wageningen of Nijmegen.

Meer informatie


Expats Center Arnhem

Om expats Arnhem te ondersteunen bij hun integratie, zijn er verschillende Expat Centers in de regio. Zo is er het  Welcome Center Food Valley in Wageningen, en de Expatdesk Nijmegen. Hier kunnen expats Arnhem en omgeving ondersteuning krijgen bij hun integratie in Arnhem.

Uiteraard staan de verhuurmakelaars van 123Wonen ook voor u klaar om te helpen bij alle facetten van de verhuizing. Met onze relocation services helpen we expats Arnhem niet alleen bij het vinden van een huurwoning, maar bijvoorbeeld ook bij het regelen van G/W/E aansluitingen en het leren kennen van de cultuur.

Relocation service inhuren

Uw huis verhuren aan expats in Arnhem? 

Wilt u meer informatie over expats in Arnhem of wilt u uw woning verhuren?
Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

Verhuizen naar Arnhem als expat

Bent u op zoek naar woonruimte voor expats Arnhem? Wellicht voor uw expat werknemers, of voor uzelf en uw familie? Hier kan 123Wonen u bij helpen. Arnhem is een stad die bestaat uit 24 wijken, die stuk voor stuk leuk zijn om te wonen. De meest populaire wijk is Schaarsbergen, dat bekend staat om zijn prachtige landschap en vele recreatieve activiteiten. Maar ook wijken als Vredenburg, Elderhof, De Laar en Presikhaaf zijn erg populair. 123Wonen heeft veel kennis van de lokale markt, en kan u dus ook alles vertellen over het woningaanbod voor expats Arnhem.

Expats Apeldoorn

Woning verhuren aan expats

Beschikt u zelf over een woning in Arnhem die u voor korte of langere tijd wilt verhuren? Ook dan kan 123Wonen u helpen. Als verhuurmakelaar zijn wij uniek dankzij onze specialisatie in expat verhuur. Met ons uitgebreide netwerk weten we expats al in het buitenland te vinden, en bieden hen een geschikte huurwoning Wilt u graag uw huis verhuren aan expats Arnhem? Een huis verhuren doet u veilig en snel met 123Wonen!

Huis verhuren Arnhem

123Wonen Arnhem

Velperweg 86
6824 HL Arnhem
T 026 - 2001400

Bekijk alle contactgegevens