9.2 / 10 1816 reviews 

Expats Assen

Assen is de hoofdstad van de provincie Drenthe en is bekend vanwege TT Circuit Assen, maar ook om zijn groene omgeving en gezellige centrum. Het centrum van Assen heeft een levendige sfeer en biedt een scala aan winkels, restaurants en bars. De stad Assen, net als de rest van het noorden van Nederland, wordt steeds populairder onder expats.

Het biedt een rustige en kalme omgeving voor expats die weg willen uit de Randstad. Assen heeft een uitstekend openbaar vervoerssysteem en een goede infrastructuur, waardoor het gemakkelijk is om naar andere delen van Nederland te reizen voor expats Assen.

Meer informatie


Wonen voor expats Assen

Assen heeft verschillende wijken die aantrekkelijk zijn voor expats Assen om te wonen. De wijk Peelo is ruim opgezet en heeft veel groen, wat het ideaal maakt voor mensen die graag in een rustige omgeving wonen. Een andere populaire wijk is Marsdijk, gelegen aan de noordkant van Assen, en ook de wijk Kloosterveen biedt veel mogelijkheden. Deze wijk is in de afgelopen jaren flink gegroeid en heeft een diversiteit aan huizen.

Naast deze wijken kent Assen nog veel meer leuke plekken om te wonen, afhankelijk van persoonlijke voorkeuren en omstandigheden. Gelukkig biedt 123Wonen advies en begeleiding aan expats Assen, met een uitgebreide relocation service. We vinden snel een geschikte woning, en kunnen begeleiding bieden bij de integratie van expats in Assen.

Neem contact op

Uw huis verhuren aan expats in Assen? 

Wilt u meer informatie over expats in Assen of wilt u uw woning verhuren?
Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

Hulp voor expats in Emmen

23Wonen biedt ook een uitgebreide relocation service voor expats Emmen. Dit betekent dat wij actief op zoek gaan naar geschikte woonruimte, maar ook kunnen helpen bij het regelen van andere zaken. Denk aan de aansluitingen voor gas, water en elektra, het openen van een bankrekening, en het ontdekken van de stad. Daarnaast is er in Noord-Nederland het International Welcome Center North, waar expats Emmen alle nodige informatie kunnen ontvangen. Bovendien organiseren zij evenementen waar expats nieuwe mensen kunnen ontmoeten en kunnen leren over de Nederlandse cultuur.

Expats Apeldoorn

Huis verhuren expats Assen

Wilt u een woning verhuren in Assen? 123Wonen is gespecialiseerd in de verhuur van woningen, appartementen, kamers en studio’s in Assen. Als verhuurmakelaar hebben we een uitgebreid netwerk, waarmee we expats en andere woningzoekenden voorzien van woonruimte in Nederland.

Elke potentiële huurder doorloopt bij 123Wonen een uitgebreide screening, waardoor we u veiligheid en zekerheid bieden.

Huis verhuren Assen

123Wonen Drenthe

Laan van de Marel 625
7823 BS Emmen

T 0591 - 23 84 00

Bekijk alle contactgegevens