9.2 / 10 1803 reviews 

Expats Breda

Breda is een van de gezelligste steden in Noord-Brabant. Het is een stad met veel historische gebouwen, waaronder het Kasteel van Breda en de Grote Kerk. Er zijn ook veel musea, zoals het Chassé Theater en het Nederlands Openluchtmuseum.

In Noord-Brabant werken veel internationale kenniswerkers, ook wel expats genoemd. Zij werken bij bedrijven als ASML, Philips en DAF. Er zijn dan ook veel expats Breda, die op zoek zijn naar een woning in de omgeving. Gelukkig kan 123Wonen hierbij helpen.

Meer informatie


Wonen als expat Breda

Op zoek naar een woning voor expats Breda, voor uzelf of uw werknemers? Er zijn verschillende wijken in Breda die populair zijn om te wonen voor expats Breda. Zo is de wijk Ginneken en Princenhage bekend om zijn karakteristieke uitstraling met mooie huizen en gezellige winkelgelegenheden. Verder is het centrum van Breda een levendige wijk met veel culturele voorzieningen voor expats Breda. Andere wijken die populair zijn om te wonen voor expats Breda, zijn het bruisende Belcrum en het groene Haagse Beemden.

Welke wijk het meest geschikt is, hangt natuurlijk af van persoonlijke voorkeuren en levensfase. 123Wonen helpt u graag bij het vinden van een woning die aansluit bij uw wensen. Wij specialiseren in verhuur aan expats, en met onze relocation services helpen we expats bij hun integratie.

123Wonen Relocation Service

Uw huis verhuren aan expats in Breda? 

Wilt u meer informatie over expats in Breda of wilt u uw woning verhuren?
Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

Holland Expat Center Breda

Expats Breda kunnen terecht bij Holland Expat Center South. Dit is een samenwerking van Provincie Noord-Brabant, Immigratie en Naturalisatiedienst (IND), Regio Hart van Brabant / Midpoint Brabant, Regio West-Brabant, Agrifood Capital en Metropoolregio Eindhoven. Het is een organisatie die zich inzet om expats Breda te helpen bij hun vestiging in de regio. Ze bieden diverse diensten aan, zoals het verstrekken van informatie over visa en werkvergunningen, het vinden van huisvesting en het regelen van zorgverzekeringen. Ook organiseert Expat Center evenementen en cursussen om expats te helpen bij het integreren in de Nederlandse samenleving en het leren van de Nederlandse taal. 

Expats Apeldoorn

Verhuren aan expats Breda

Heeft u een woning die u graag wilt verhuren aan expats Breda? Wij helpen u graag! 123Wonen heeft jarenlange ervaring, en is de enige verhuurmakelaar met landelijke dekking. Dankzij onze uitgebreide screening en kennis van zaken vindt u gegarandeerd een eerlijke en betrouwbare huurder. We specialiseren daarnaast in verhuur aan expats van over de hele wereld, waardoor uw woning nóg sneller verhuurd is!

Huis verhuren Breda

123Wonen Breda

Verlengde Poolseweg 16
4818 CL Breda
T 076 - 7620999

Bekijk alle contactgegevens