9.2 / 10 1816 reviews 

Expats Den Bosch

'S-Hertogenbosch, ook wel Den Bosch, is de hoofdstad van de provincie Noord-Brabant in Nederland. De stad heeft een lange geschiedenis, en kent daardoor ook veel mooie bezienswaardigheden zoals het middeleeuwse centrum de Sint-Janskathedraal en het Stedelijk Museum.

Er zijn ook veel moderne attracties zoals winkelcentra, restaurants en cafés. Den Bosch is een levendige stad met een rijke en diverse cultuur. De stad kent dan ook steeds meer expats Den Bosch. Den Bosch is een aantrekkelijke stad voor expats om te wonen en werken. De stad heeft een bloeiende economie met diverse bedrijven en organisaties die internationaal georiënteerd zijn.

Meer informatie


Wonen voor Expats Den Bosch

Bent u op zoek naar woningen voor expats Den Bosch, voor uzelf of uw werknemers? 123Wonen helpt u hierbij graag. Er zijn verschillende populaire wijken onder expats Den Bosch, zoals het historische centrum, de groene wijk 's-Hertogenbosch-Zuid, en het moderne Paleiskwartier. Voor gezinnen met kinderen zijn bovendien de wijken Maaspoort en Empel geschikt.

123Wonen kent de lokale woningmarkt als geen ander, en vindt snel geschikte huisvesting voor expats Den Bosch. Met onze relocation service regelen we naast het vinden van een woning ook allerlei andere zaken die bij de integratie in Nederland komen kijken.

Neem contact op

Uw huis verhuren aan expats in Den Bosch? 

Wilt u meer informatie over expats in Den Bosch of wilt u uw woning verhuren?
Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

Expat Center Den Bosch

Expats Den Bosch kunnen hulp ontvangen bij Holland Expat Center South. Dit een organisatie die zich inzet om expats Breda te helpen bij hun vestiging in de regio. Ze bieden diverse diensten aan, zoals het verstrekken van informatie over visa en werkvergunningen, het vinden van huisvesting en het regelen van zorgverzekeringen.

Ook organiseert Expat Center evenementen en cursussen om expats te helpen bij het integreren in de Nederlandse samenleving en het leren van de Nederlandse taal.

Expats Apeldoorn

Verhuren aan expats Den Bosch

Als verhuurmakelaar in Den Bosch bouwt 123Wonen op een veilige en transparante wijze de brug tussen verhuurder en huurder. Heeft u een pand in Den Bosch waarvoor u op zoek bent naar een huurder? 123Wonen helpt u graag. Wij specialiseren ons in verhuur aan expats Den Bosch, maar hebben ook een groot klantenbestand met Nederlandse woningzoekenden. Dankzij onze uitgebreide screening en ons internationale netwerk is een betrouwbare huurder snel gevonden!

Huis verhuren Den Bosch

123Wonen Den Bosch

Rompertpassage 37A
5233 AP 's-Hertogenbosch
T 073 - 2001100

Bekijk alle contactgegevens