9.2 / 10 1825 reviews 

Expats Drenthe

Drenthe is een van de rustigere provincies in Nederland, maar heeft toch veel te bieden aan internationale kenniswerkers, ook wel expats genoemd. Met zijn uitgestrekte landschap, rustige dorpjes en historische bezienswaardigheden, is Drenthe de perfecte plek voor expats die op zoek zijn naar een kalme en vredige woonomgeving. Het is dan ook geen verrassing dat steeds meer expats Drenthe ontdekken als hun nieuwe thuis.

Neem contact op


Wonen als expat Drenthe

Als expat in Drenthe zijn er verschillende opties als het gaat om wonen. Zo hebben de steden als Assen en Emmen veel te bieden aan expats Drenthe, met een levendig centrum en culturele voorzieningen. Daarnaast zijn er vele dorpen, zoals Diever, Dwingeloo, Exloo

en Ruinen, die bekend staan om hun charmante uitstraling en rustige leefomgeving. Bent u op zoek naar huisvesting voor expats Drenthe? 123Wonen helpt expats graag bij het vinden van de juiste woning. Met onze relocation services zorgen we voor een soepele integratie, en bieden we expats Drenthe alle hulp die zij nodig hebben.

Neem contact op

Uw huis verhuren aan expats in Drenthe? 

Wilt u meer informatie over expats in Drenthe of wilt u uw woning verhuren?
Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

Expat Center Drenthe

Expats Drenthe kunnen terecht bij het International Welcome Center North, voor ondersteuning bij hun vestiging in de provincie. Het Expat Center biedt verschillende diensten aan, zoals het verstrekken van informatie over visa en werkvergunningen, het vinden van huisvesting en het regelen van zorgverzekeringen. Daarnaast helpt de organisatie expats bij het vinden van sociale contacten en het ontdekken van de Nederlandse cultuur. 

Expats Apeldoorn

Verhuren aan expats in Drenthe

Als u een woning bezit en deze wilt verhuren aan expats Drenthe, dan kan 123Wonen u hierbij helpen. Als specialist in verhuur aan expats hebben we een uitgebreid netwerk van internationale kenniswerkers die op zoek zijn naar huisvesting in het noorden van het land. Met onze kennis van zaken en uitgebreide screening, vinden we gegarandeerd een betrouwbare en eerlijke huurder voor uw woning.

Bij 123Wonen begrijpen we dat verhuren een persoonlijke zaak is, daarom bieden we altijd maatwerk oplossingen en persoonlijke begeleiding.

Huis verhuren Drenthe

123Wonen Drenthe

Laan van de Marel 625
7823 BS Emmen

T 0591 - 23 84 00

Bekijk alle contactgegevens