9.2 / 10 1825 reviews 

Expats Eindhoven

Eindhoven is de vijfde grootste stad van Nederland en staat bekend om zijn innovatieve bedrijven, technologie en design. Het stadscentrum heeft een moderne en levendige uitstraling met tal van winkels, restaurants en bars. Eindhoven heeft de afgelopen jaren een enorme ontwikkeling doorgemaakt en is uitgegroeid tot een bruisende en moderne stad.

Het is dan ook geen verrassing dat er veel expats in Eindhoven wonen. Deze expats zijn vaak werkzaam bij technologiebedrijven en universiteiten, die zich in en rondom de stad bevinden.

Meer informatie


Wonen voor expats Eindhoven

Expats Eindhoven hebben de keuze uit verschillende woonwijken, elk met hun eigen unieke kenmerken en voorzieningen. Een van de meest populaire wijken onder expats is Strijp-S, gelegen in het westen van de stad. Strijp-S is een voormalig industrieterrein dat is omgebouwd tot een hippe en trendy woonwijk met veel moderne appartementen, restaurants, cafés en winkels. Maar ook de andere wijken, zoals Stratum, Tongelre, Gestel en het centrum bieden een divers woningaanbod aan expats Eindhoven.

123Wonen voorziet u graag van advies, en gaat snel op zoek naar woonruimte voor uzelf of uw expat werknemers!

Neem contact op

Uw huis verhuren aan expats in Eindhoven? 

Wilt u meer informatie over expats in Eindhoven of wilt u uw woning verhuren?
Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

Expat Center Eindhoven

Expats Eindhoven staan er gelukkig niet alleen voor, maar kunnen rekenen op ondersteuning door Holland Expat Center South. Dit een organisatie die zich inzet om expats Eindhoven te helpen bij hun integratie in Nederland. Ze bieden diverse diensten aan, zoals het verstrekken van informatie over visa en werkvergunningen, het vinden van huisvesting en het regelen van zorgverzekeringen. Ook organiseren ze evenementen en cursussen om expats te helpen bij het integreren in de Nederlandse samenleving en het leren van de Nederlandse taal.

Expats Apeldoorn

Huis verhuren expats Eindhoven

Jaarlijks trekken vele expats naar Eindhoven om aan het werk te gaan bij een van de vele bedrijven die er gevestigd zijn. Dit creëert ook veel extra vraag naar woningen. Heeft u een woning die u wilt verhuren aan expats Eindhoven?123Wonen specialiseert zich in verhuur aan expats, en helpt u graag bij het vinden van een betrouwbare huurder.

Wij hebben veel kennis van de lokale huurmarkt en weten precies wat een reële huurprijs is voor de woning. Dankzij ons grote internationale netwerk is de juiste huurder snel gevonden!

Huis verhuren Eindhoven

123Wonen Eindhoven

Croy 7
5653 LC Eindhoven

T 040-3040400

Bekijk alle contactgegevens