9.2 / 10 1821 reviews 

Expats Emmen

Drenthe is een van de rustigere provincies in Nederland, maar heeft toch veel te bieden aan internationale kenniswerkers, ook wel expats genoemd. Met zijn uitgestrekte landschap, rustige dorpjes en historische bezienswaardigheden, is Drenthe de perfecte plek voor expats die op zoek zijn naar een kalme en vredige woonomgeving. Het is dan ook geen verrassing dat steeds meer expats Drenthe ontdekken als hun nieuwe thuis.

Meer informatie


Wonen als expat Emmen

Bent u op zoek naar woonruimte voor expats Emmen? 123Wonen helpt al jaren expats en werkgevers bij het vinden van woonruimte voor expats. Als expat in Emmen heb je een ruime keuze aan woonwijken, elk met hun eigen kenmerken en voorzieningen.

Denk bijvoorbeeld aan de wijken Angelslo, Rietlanden en Bargeres. Maar ook Emmen Centrum biedt een divers woningaanbod voor expats Emmen! Van woningen tot appartementen, en van kamers tot studio's, uw droomwoning vinden begint bij 123Wonen.

Begin uw zoektocht

Uw huis verhuren aan expats in Emmen? 

Wilt u meer informatie over expats in Emmen of wilt u uw woning verhuren?
Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

Hulp voor expats in Emmen

23Wonen biedt ook een uitgebreide relocation service voor expats Emmen. Dit betekent dat wij actief op zoek gaan naar geschikte woonruimte, maar ook kunnen helpen bij het regelen van andere zaken. Denk aan de aansluitingen voor gas, water en elektra, het openen van een bankrekening, en het ontdekken van de stad. Daarnaast is er in Noord-Nederland het International Welcome Center North, waar expats Emmen alle nodige informatie kunnen ontvangen. Bovendien organiseren zij evenementen waar expats nieuwe mensen kunnen ontmoeten en kunnen leren over de Nederlandse cultuur.

Expats Apeldoorn

Verhuren aan expats in Emmen

Als u uw huis wilt verhuren, is het verstandig om daarbij de hulp van een professionele verhuurmakelaar in te schakelen. 123Wonen Emmen is dé verhuurmakelaar die gespecialiseerd is in het verhuren van woningen aan expats Emmen. We hebben een groot netwerk van internationale bedrijven en organisaties die regelmatig op zoek zijn naar huisvesting voor hun werknemers.

Bovendien hebben we veel ervaring in het selecteren van geschikte huurders en het opstellen van huurcontracten die voldoen aan de Nederlandse wet- en regelgeving. Zo kunt u met een gerust hart uw woning verhuren aan expats Emmen!

Huis verhuren Emmen

123Wonen Emmen

Laan van de Marel 625
7823 BS Emmen

T 0591 - 23 84 00

Bekijk alle contactgegevens