9.2 / 10 1836 reviews 

Expats Flevoland

Flevoland is een provincie in het midden van Nederland. Het is een relatief jonge provincie die zich nog steeds ontwikkelt. Flevoland heeft een aantal aantrekkelijke steden, zoals Almere en Lelystad, waar veel expats Flevoland wonen. Het zijn beide moderne steden met een bruisend stadscentrum en een gevarieerd aanbod aan winkels en restaurants.

De provincie is uitstekend verbonden met andere delen van Nederland, waardoor het een ideale uitvalsbasis is voor expats Flevoland die reizen voor werk.

Meer informatie


Wie zijn expats?

Expats Flevoland zijn mensen die vaak tijdelijk in Nederland wonen vanwege werk, studie of persoonlijke redenen. Ze zijn vaak hoogopgeleid en werken bij multinationale bedrijven, universiteiten, internationale organisaties of non-profitorganisaties. Expats Flevoland moeten zich vaak aanpassen aan een nieuwe cultuur, taal en levensstijl en hebben daarom behoefte aan ondersteuning bij het vinden van huisvesting, en het navigeren door het lokale systeem.

Ze kunnen afkomstig zijn uit allerlei verschillende landen en culturen, waardoor ze een rijke mix vormen in de samenleving. 123Wonen specialiseert aan de verhuur aan expats Flevoland, en helpt ze zich helemaal thuis voelen.

Neem contact op

Uw huis verhuren aan expats in Flevoland? 

Wilt u meer informatie over expats in Flevoland of wilt u uw woning verhuren?
Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

Wonen voor expats Flevoland

Bent u op zoek naar een huurwoning voor expats Flevoland, bijvoorbeeld in Almere, Lelystad, Dronten of Zeewolde? Veel expats die in Amsterdam werken kiezen ervoor om te wonen in het beter betaalbare Flevoland. Bij 123Wonen, dé verhuurmakelaar, vindt u altijd een huurwoning die bij uw wensen past. Met onze uitgebreide relocation service bieden we expats Flevoland niet alleen huisvesting, maar helpen we ze ook bij het integreren in Nederland.

De ideale service voor expats, en voor werkgevers die internationale werknemers aantrekken!

Expats Apeldoorn

Huis verhuren aan expats

Wanneer u een woning in Flevoland heeft die u graag wil verhuren, bent u bij 123Wonen, aan het juiste adres. Dankzij ons uitgebreide netwerk, onze professionele screeningsprocedure en onze jarenlange ervaring vinden wij snel een betrouwbare, nette huurder voor uw woning in Flevoland.

Bovendien specialiseren wij ons in verhuur aan expats Flevoland. Met een ervaren verhuurmakelaar aan uw zijde komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan bij het verhuren van uw woning!

Huis verhuren Flevoland

123Wonen Flevoland

Randstad 22 9
1316 BN Almere

T 036 - 7609600

Bekijk alle contactgegevens